Vaktinde olmayan aklım..

O zaman Funda Arar'dan Benim için Üzülme gelsin hepimiz için

Ben de burada dert okuyup kendi dertlerimi unutan biriyim.
Çok az derdim var bir de buradan çıkmıyorum ne kadar mantıklı dimi
Ben üzulürum gene :) Allah guldursun ne diyim. Olsun vakit geciriyorsun en azindn.

Sen bi bebis yapsana belki hayata bakis acinj degistirir anne olmak.

Ben üzulürum gene :) Allah guldursun ne diyim. Olsun vakit geciriyorsun en azindn.

Sen bi bebis yapsana belki hayata bakis acinj degistirir anne olmak.

Bu ara çok istek geldi yapasım var bir ikiz :)

Şaka bir yana hayırlısı, olursa onu da paylaşırım.
Gerçi muhtemelen çok süper evliliğin vardı çocukla taçlandırdın demek diyenler olur.
Sonra onu da takar takar gezerim ben.

Gonlunde ne varsa o olsun ins.

Bence siz konu acmaya devam edin. Ay ne cok konu actim deyip frenlemeyin kendinizi. Birde buraya yazmasaniz daha fena olur bence

Çizim konusunda taaa ben burdan üzüldüm yalnız.
Yetenek kolay bulunan bir şey değil. Varsa değerlendirilmeli.
Keşkemmm bende de olaydı

Daha zor durumlar var inanın.Benim de pişmanlıklarım,keşkelerim çok.ama kendimi yiyip bitirmemeye ne yapabilirime yönelmeye başladım.

Alintilayamadim mesajima yazdiginizi ama evet var kotu seyleri takmayip dalgaya vurmakla ilgili onerim. Yazin, sadece yazin. Ben hep gunluk tutarim mesela siz de tutun. Geçen okuyorum gunluklerimi aldatildigimda dunyada tek erkek o gibi aci cekiyorum agliyorum sayfalar islaniyor Allah Belani versin muptezel kopek sürün yazip diger sayfaya da ay nereye sensin dunyadaki tek erkek varos. Ikimiz issiz adaya dussek adadaki yerli yamyamlarla cilvelesir etini hindistan cevizine dolma doldurur, kopek baliklarina yedirirdim yazmisim. Cok buyuk acilarimi hikaye anlatir gibi dalgasini gecip gamsizlastim onceden ben de takardim deneyin bunu

Hmm hiç böyle bir şey yapmadım.
Denenebilir hiç yoktan rahatlarım

O yıllarda bir nedenle yapmadınız, yapamadınız. Şimdi neden adım atmaktan çekiniyor, bahanelerin arkasına sıgınıyorsunuz?
10 yıl sonra bugunlerinize bakıp tekrar "keşke..." demek için mi?

Dil, çizim kursu vs bulundugunuz yerde imkanların olmamasının bahane oldugunun siz de farkındasınızdır. Çogu yerde halkeğitim merkezleri gayet aktif.
Hem ögretmensiniz, okuldaki resim öğretmeninden dahi yardım isteyebilir beraber atolye açabilirsiniz mesela.

Zamanın geçip gittigi dogru ancak bu yazdıklarınız -50 yaşında olsanız bile- istedikten ve emek verdikten sonra yapılamayacak şeyler değil.

nomunomuchua her şeyi kafaya takıp, üzüldüğün icin içimden gecirdiklerimi yazamıyorum.
Çünkü muhtemelen yazacaklarım üzecek seni.
Allah yardımcın olsun diyip gideyim

Vur vur bir de sen vur.
Aslında aşağı yukarı tahmin ediyorum yazacaklarını :)
Teşekkür ederim..Amin..

Wuhhuuuu 30 yaş sendromu, alırım Bi dal.
Aynı durumda aynı kafadayım yardım yok takip var bakalım ne fikirler gelecek

Sevgili hocam; akıl yaşta değil baştadır derler ama, aklı da başa getiren yaştır, önce bunu bir söyleyeyim.

Benim hayattaki mottom "Ya bir yol bul, ya bir yol aç, ya da yoldan çekil"dir normal şartlarda. Kafama koyduğum işi bir şekilde yaparım.

Ama bazı şeyler bizim dışımızda, bizden bağımsız ilerliyor bunu kabul etmek lazım. Lazlar diyor ya; baktın olmuyor, bakmayacaksın!

Süs bitkisi gibiyiz biraz.

Onlar bile yerini beğenmeyince küsüyor, siz de sevmediniz işte Hopa'yı, yapacak bir şey yok. İnsan bir yere gıcık olunca, aldığı nefes bile batar yeri gelince bilirim; zira sizin orada yaşadığınızın aynısını, ben burada yaşıyorum.

Olmadı, tutturamadık o kimyayı, şehir resmen kustu benim üstüme, ben de kestim iletişimi. Evime gelip kapımı kapatınca nereyi hayal ediyorsam orada oluyorum çünkü fark ettim ki her gün şehrine ayrı, insanına ayrı söylenmenin bana hiçbir faydası olmuyor.

Benim de olası ensest faili veya mağduru, zorba, köyün zengini olunca adam olduğunu sanan her türde acaip velim var, - sizdekilerin laciverdi diyeyim anlayın işte - var yani değiştiremiyoruz.

Sistemi söylemiyorum bile, saçma sapan bir çark.

Ama kurallar... Sizi oraya, beni de buraya çakan kurallar. Bitecek gideceğiz diye düşünün, bakın ben bir şekilde 3.yılıma girdim, sizinkisi de geçecek.

Konularınızı okuyorum, sürekli yeni fikirler, farklı girişimlerle geliyorsunuz.

Acaba biraz geri mi çekilmek lazım bazen?

Tırmalıyorsunuz farkındayım, maddi-manevi çaresizlikler sağa sola saldırmanızı söylüyor size ama yıpranıyorsunuz böyle. İki adım geri çekilin, bir süre her şeyi askıya alın ve kendinizle barışın öncelikle.

Geçmişte yaptığınız doğru ve yanlış tercihlerin sizi getirdiği yer burası. Bunu kabullenin, hatalar da sizin biricik hatalarınız. Belki onu değil de bunu yapsaydınız böyle değil de şöyle olacaktı ama bunları düşünmek sizi yormaktan başka bir işe yaramaz ki?

Hopa'yı öven ilk mesajımda da demiştim, kendinizi doğaya vurun. Yürüyün dağlarda, nefesinizi duyun dinleyin, kafanızı kaldırıp yamaçları izleyin, ne kadar küçük ve kırılgan olduğumuzu fark edin insan olarak.

Umarım iç huzuru yakalarsınız en kısa sürede.

Yolunuz benim tarafa düşerse bir kahve de borcum olsun size.

Sevgiler.

Kırk yaşına geldiğinde de ahh keşke otuzumda şunları şunları yapsaydım diyeceksin adım gibi eminim. Atalet ruhuna işlemiş. Boştan geçiyor zamanın şükretmiyorsun çünkü. Seni az çok biliyorum. Elliye gelince yine keşke kırk olaydım şunları şunları muhabbetine gireceksin. Cesaretsizsin. Seni bağlayan neyin var dünyaya? En büyük bağ bir insanın evladıdır gözünü kırpmadan hayatını feda edeceği ve hayatını isteklerini erteleyebileceği. Senin evladın yok. E peki neyin uğruna feda ediyorsun hayatını, neyin uğruna erteliyorsun hayatını?
Nomu dayaklıksın

Ahhh ahhh anlaşılmak bile iyi hissettiriyor.
Ben de sizi beklerim öğretmenim :)
Kahveyi de çok severim.
Teşekkürler içten mesajınız için.

Biliyorum
Bir sağlam dövün tamam hakettim..

İngilizce iş güç için öğrenilmez. Dünyaya yetişmek, 2017'yi yakalamak için öğrenilir. Çağın gerisinde kalmış gibi hissetmez mi insan onu bilmeyince? Herkes mükemmel konuşmuyor zaten ama en azından yabancı kaynakları takip edebilecek, birşeyler okuyup öğrenebilecek seviyede bilin İngilizceyi.

33 yasindayim. Bu sene yukseklisansa basvuracagim. Hicbir sey icin gec degil, yeter ki harekete gec ve iradeli ol... :)

Ben de başvuracağım alese kesin gireceğim baharda ama mesafe olacak.
Dersler vs uyacak mı bilemiyorum.
Keşke kolaylıkla akıp gitse işlerim..

Bi arkadas vardi Yayınevi 5 yillik sozlesmr vs demisti o siz miydiniz acaba ? Ne oldu ki sonuç

Evet bendim..
Editörle iki gün evvel konuştum.
Sözleşme postaya verildi dedi bu hafta içi gelir dedi.
Bekliyorum.
Çok yavaş ilerliyor bu işler, sabırsız hissediyorum..

O seviyede ingilizce bilen bayağı dil biliyordur bence :)
Benimki çat pat.
Gitsem derdimi anlatırım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…