Vallahi bu erkekler kapatılsın.

Büyük terbiyesizlik etmiş. Size gelince planım var diyebiliyor ama arkadaşına diyemiyor. Bence alttan almayın haklısınız. Gitsin kankisinin koynunda uyusun

Burada çağıran arkadaşı kumasi gibi bir şey yani adamın normalde sevgilisinden çok daha fazla görüştüğü biri. Bu arkadaş yüzünden beraber vakit geçiremiyorlar. Eski konusundan hatırlıyorum. Bence ayrıl izabelya.

Ayrıldım arkadaşlar. Hatasını anlar anlamaz bilemem ama bu sorun çözülmezse barışmayacağım.

Ablam bu çocuk sanırım çok iyi çok kibar ama kimseye hayır diyememesi herkesin arkasından kötü şeyler diyebilmesi ve bu garip arkadaşlığı bence biraz sorunlu ve sorununu da kabul etmiyor. Yani çok seviyorsan bilmem ama bu kadar çözüm odaksiz çatışmadan kaçan bir erkek bana biraz disil enerji fazla gibi geliyor. Tabi biz burdan bilemeyiz ama bence doğru yaptın gibi bilmiyorum. Yani çok sıkan boğan anlayışsız bir kadına da benzemiyorsun aksine cool bir vibein var. Hakkında hayırlısı olsun

Bence arkadaşına hayir diyemiyor fazla ayran gönüllü anlik karar değiştirebiliyor ama siz netsiniz o yuzden uyusmuyorsunuz
O kadar saldim cayira hayat yaşanmaz ki soz verip tutmamis benim açımdan soguma sebebidir
Bir de hic sorun cikarmayan anlayisli insanlar cogu zaman harcanır hatta ben psikologumla bu konuyu konusmustum bazen de sorun cikaran olmaniz lazim ki karsi taraf da çözüm uretsin hep siz çözüm buldugunuz icin karsi taraf da sorun cikaran oluyor demisti
O acidan siz bu sefer sorun cikartan olmussunuz ama o çözüm uretmek yerine sorumlulugu size atıp sizi suçlamış
Bundan sonra ne yapmak istiyorsunuz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…