- 15 Aralık 2016
- 252
- 212
- 103
Surat asıp yanımda oturmasındansa gitsin tabii kiGayet haksızsınız bu kadar mesele yapacaksanız gideyim mi dediğinde gitme deseydiniz.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Surat asıp yanımda oturmasındansa gitsin tabii kiGayet haksızsınız bu kadar mesele yapacaksanız gideyim mi dediğinde gitme deseydiniz.
Evet tanıyorum sürekli görüşüyoruz. Anne babasına karşı çok acımasız maalesef. Onlar dışında herkes değerli.Ama bu çok kötü bir özellik. Ailesini taniyor musun? Bu adam yarın onlara da hayır diyemez, çok arada kalır
Sevgilinize sormuşsunuz plan yapmışsınız teyit ederek su koyan kendisi. Muhtemelen sıkıldı arkadaşı da arayınca satışa geldiniz. Şart mı o an görüşmesi yarın akşam konuşabilirdi.Merhabalar, erkek arkadaşımla 1 senedir ilişkimiz var. Genel olarak tartıştığımız tek konu çok sık görüştüğü erkek arkadaşı.
Hafta sonu bende kalır, pazar akşamı bu arkadaşına gider genelde.
Pazar günü sabahtan dedim ki bu akşamı beraber geçirsek burda kalsan olur mu herhangi bir planınız var mı dedim yok kalırım tabii dedi. Gün içinde tekrar sordum planın yok dimi diye yok hayatım ne planım olacak dedi.
Sonra akşam 8-9 gibi bu arkadaşı aradı telefonu kapatıp bana dönüp ben X'e gitsem olur mu ama kalmıcam uyumaya buraya gelirim dedi. (yani saat 1-2 gibi) ben de git dedim ama suratım düştü tabii sonra kızdın mı dedi evet kızdım aylar sonra ilk defa kendim kal dedim sana plan yaptık ve planı bozuyorsun dedim. X bir şey konuşmak istiyormuş o yüzden gitmek istedim dedi. Daha sonra tamam vazgeçtim gitmiyorum dedi ama o saatten sonra çok anlamı da kalmadı. Zaten tadımız kaçtı bende kız arkadaşım geleceğini söyledim sen git istersen dedim ve gitti.
Ertesi gün bu şekilde mesajlaştık. Pazartesi günleri beni kurstan almaya gelir hep ve gelmedi. O siniri geçene kadar konuşmayı tercih etmez ama haksız olduğum bir konu olduğunu düşünmüyorum. Sizler ne dersiniz ?
Sorun tabii ki benim sevgilim. Çözeceğim merak etmeyinSevgilinize sormuşsunuz plan yapmışsınız teyit ederek su koyan kendisi. Muhtemelen sıkıldı arkadaşı da arayınca satışa geldiniz. Şart mı o an görüşmesi yarın akşam konuşabilirdi.
Siz bence diğer görmediğiniz sorunlara odaklanın sorun arkadaş değil sevgili, büyük resimi görün...
Uyardığınız halde devam ediyor ise çok sallamıyor demek ki siz de taviz veriyorsunuz heralde nasıl olsa iki trip atar eskisi gibi oluruz kafasında sıradanlaşmış
Bu şimdilik böyle.Evet tanıyorum sürekli görüşüyoruz. Anne babasına karşı çok acımasız maalesef. Onlar dışında herkes değerli.
İİ de bu seferde siz surat asıyorsunuz. Madem öyle gitsin trip yapmayın. Uygun bir zamanda konuşun.Surat asıp yanımda oturmasındansa gitsin tabii ki
Evet o kişiyim. Bilemem herhangi bir şüphem olmadıBen bu konuya benzer yakın zamanda bir konu okumuştum sanki siz miydiniz acaba o? Sürekli her Allahın günü buluşan erkek arkadaşlardı. Eğer o konuysa bence erkek arkadaşınız bisex olabilir mi
Yani kırmak istemem ama durum aynen bunu gösteriyor . Onun kız arkadaşı değerli siz sürekli neden anlayışlı oluyorsunuz ki ? Siz sevgilinizin annesi değilsiniz . Çok fazla poposu kalktığı için gelmeyeceğim falan demiş hiç arayıp sormayınNormalde çok anlayışlıyımdır. Bu olay ilk defa olmuyor. Zaten nasıl olsa ben sorun yapmam diye cesaret ediyor ama ben olayın şurasındayım. X sevgili yaptı ve hiç vakit ayırmamaya başladı benimkine. Ne zaman o sevgilisi ile görüşmüyor benimkini darlıyor ben müsaitim gel diye. Bu da gidiyor. Ben buna kızıyorum. O kız değerli de ben değersiz miyim. Asla trip atan surat asan bir yapım yok. O gün artık patladım.
aile dinamiklerini bilmiyoruz tabi ama ailesine böyle davranması da hiç normal değil.Evet tanıyorum sürekli görüşüyoruz. Anne babasına karşı çok acımasız maalesef. Onlar dışında herkes değerli.
Evet tanıyorum sürekli görüşüyoruz. Anne babasına karşı çok acımasız maalesef. Onlar dışında herkes değerli.
yaptığı yanlış sonuçta ikinizin bir planı var telefonda da konuşabilirdi arkadaşıyla. sen haklısın ama yazma bırak kendisi durumun farkına varsınMerhabalar, erkek arkadaşımla 1 senedir ilişkimiz var. Genel olarak tartıştığımız tek konu çok sık görüştüğü erkek arkadaşı.
Pazar günü sabahtan dedim ki bu akşamı beraber geçirsek burda kalsan olur mu herhangi bir planınız var mı dedim yok kalırım tabii dedi. Gün içinde tekrar sordum planın yok dimi diye yok hayatım ne planım olacak dedi.
Sonra akşam 8-9 gibi bu arkadaşı aradı telefonu kapatıp bana dönüp ben X'e gitsem olur mu ama kalmıcam uyumaya buraya gelirim dedi. (yani saat 1-2 gibi) ben de git dedim ama suratım düştü tabii sonra kızdın mı dedi evet kızdım aylar sonra ilk defa kendim kal dedim sana plan yaptık ve planı bozuyorsun dedim. X bir şey konuşmak istiyormuş o yüzden gitmek istedim dedi. Daha sonra tamam vazgeçtim gitmiyorum dedi ama o saatten sonra çok anlamı da kalmadı. Zaten tadımız kaçtı bende kız arkadaşım geleceğini söyledim sen git istersen dedim ve gitti.
Ertesi gün bu şekilde mesajlaştık. Pazartesi günleri beni kurstan almaya gelir hep ve gelmedi. O siniri geçene kadar konuşmayı tercih etmez ama haksız olduğum bir konu olduğunu düşünmüyorum. Sizler ne dersiniz ?
erkekler kapatılsın bir daha da açılmasınlar bir zahmet. haksız olduğu halde yağ gibi üste çıkıyor birde. haftada bir gününü mü size ayırıyor?Merhabalar, erkek arkadaşımla 1 senedir ilişkimiz var. Genel olarak tartıştığımız tek konu çok sık görüştüğü erkek arkadaşı.
şu yorumdan sonra hayatınızda tutmaya gerek yok sanki yaEvet tanıyorum sürekli görüşüyoruz. Anne babasına karşı çok acımasız maalesef. Onlar dışında herkes değerli.
aile dinamiklerini bilmiyoruz tabi ama ailesine böyle davranması da hiç normal değil.
O neden? Bu adam psikopat falan mi![]()
Erkek arkadaş olunca çok kolay satışa geliyorsunuz.Simdi en güzel zamanlarda bunu yapan,evlenince eve uğramaz.2 kere sormuş gitmiycem cevabı vermiş ama ilk telefonda topuk .Bir de sizi suçlu bulup trip atıyor.....
Ana babasına düşman arkadaş peşinde gezene bizim orda el iyisi denir İyi düşünün,bununla ileriye dönük plan yapılmaz.....