Van'da ne kadar da mutluymuşum

Bence iyice hırs yaptı tamam sevdiğine inanıyorum ama güvenemiyorum. Onu çok da seviyorum bu nasıl bir çelişki. Açıkca gelmeni istiyorum dese azarlayıp suratıma telefon kapatıyor. Ben ondan bunca olaydan sonra benimle daha çok ilgilenmesini isterdim. Yapılan ufak bir şaka yüzünden beyefendi kapris yapıyor

Canım kusura bakma ama bu kez haklı değilsin.
Senin ufacık şaka dediğine ancak lisede filan geyik diye gülünebilir.Şimdi karşındaki iş güç sahibi koskoca adam,böyle bir şakaya gülüp geçecek hali yok.Bence trip filan yapmıyor.
Ben kalkıp ayağına kadar gittim,bütün hayatımı önüne serdim,o beni arkadaşlarına kepaze etti diye düşünüyordur.

seni seviyor olmasına rağmen sindirmeye çalışıyor.
ablandaki konuşmada senin kesin kararından sonra kaybetme korkusuyla mesaj çekiyor.
arkadaşlarının yaptığı yanlış elbette ki ama o senin oturup üzülmeni beklerken eğlenmiş olmana takılmış sanırım.
yanlış tanıdım demesi ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
bir kız gibi tiripler yaparak sanki seni peşinden koşturmaya çalışıyor.
ilk kendi bölümüne aldırdığında da sana yapmadığı eziyet kalmamıştı.
seni severken bile ben senden daha değerliyimi hissettiriyor.

aranızdaki durumdan sonra muayenehaneye gelmeni beklemesi de ilginç.
seni görüp arkasını dönüp giden o.

konuşmalarında çok yerici ve suçlayıcı sürekli.
sana kendini sorgulatıp,suçluluk hissi yaşatmaya çalışıyor.

senin yaptığın hiç bir şey onun evliyken seninle çıkması kadar yanlış olamaz.

muayenehaneye gelmeyeceğini bildirmemen kadar basit görüyor kendisinin insanlar üzerindeki kararlarını.

Son düzenleme:

Sen de doğru söylüyorsun ben sadece şunu demek istedim ben onun onca yaşanılanlara tek bir kötü söz söyledim aradığında açtım konuştum şuan Alp'in yaptığı gibi kaçmadım. Yapılan şaka gerçekten kötü telime cvp vermediği için msjla izah etmeye çalıştım daha ne yapayım ki

Ben onun yaşanmışlıklarını sindirebilirmiyim diye düşünürken o da gerçekten kız tripleri yapıyor sanki peşinden koşacağım. Muayeneye gelmiyor musun demesi cidden komik bir de ses tonu sen suçlusun havası yaratıyor ve cidden öyle yapınca düşünüyorum ayıp oldu diyorum yani ben de o psikolojiyi yaratıyor.

senin yerine koyarak yorum yapmaya çalışıyorum.
Ve inan onun sen ezmeye çalışmasına çok kızıyorum.
Eğer bir erkek seviyorsa tek düşündüğü,rotası sevdiğidir.
Yok bana şöyle davrandın,böyle davrandın diye naz yapmaz.

Ayrıca erkeklerin tabiatında var fazla iyi ve anlayışlı olunca yıpranan sen oluyorsun.
Evlenince zaten rahatlıyorlar,bari evlenmeden kıymet bilsinler.
Zor elde etsin ki değerini bilsin,kırmaya üzmeye korksun.

*BEN 11 YILLIK EVLİYİM BU ARADA.

Son düzenleme:

Anladım canım aramayım onunla ilgilenmeyim unutmaya çalışıyım diyorum dün akşam yaptığı gibi arayıp saçma sapan şeyler yüzünden arayıp kafamı karıştırıyor.

Kafanı karıştırmasına izin verme.
Eğer seviyorsa sen kaçsan da eninde sonunda seni bulur,emin ol.

O sana uysun,kendine uydurmaya çalışmasın.

Kendinden emin ve rahat ol,suçluluk duyma.

Egosu yüksek bir insan,ilerde de seni yıpratmaması için nerde durması gerektiğini bilmeli.

tamamen katılıyorum. Sende onun yaptıklarını ona uygula, ilk olarakta seni telefonla aradığında cevap vermeyerek başlayabilirsin.

tamamen katılıyorum. Sende onun yaptıklarını ona uygula, ilk olarakta seni telefonla aradığında cevap vermeyerek başlayabilirsin.

Ben sadece durumu anlatayım diye aradım yoksa bu kadar aramazdım. Bir de bugün face girip Alp'in arkadaşlarına baktım ama zeynep diye biri yok belki de kızın face yok. Duvarına beklemekten bıktım zaman geçmiyor yazmış:26: üstüme alınmalıyım bilmiyorum ama birşey anlamadım

bence üstüne alınmalısın senin için yazmış ....

Arayıp nasılsın diye sorsam diyorum elim telefona gidip geliyor. Ben çok mu abartıp gurur meselesi yapıyorum

insanın duyguları nasıl değişiyor günden güne.. istanbuldayken daha rahattın olmayacağını kabullenmiştin şimdi ise arasam mı diyorsun.. sabret canımıniçi sabret.. araman onu daha da pohpohlamaktan başka bir işe yaramayacak.. unutmaki sende çok kırıldın.. unutmaki kafandaki soru işaretleri gitmemişti senin.. Evet bence gurur yapman gerekiyor zaten..

Evet istanbul'dayken unuttum bitti diyordum. Akşam beni görmeye gelecekler ne yapayım kendime yeni sevgilimi ediniyim nasıl unutacağım ben de bilmiyorum gece nöbete kadar bir uğraşım da yok sürekli onu düşünüyorum

Tatlım senin yaptığının gururla alakası yok.
özrünü zaten dilemiştin.
Telini açmayan,muayenehaneye gelmedin diye fırçalayan o.

Insan biraz suçluluk duyar,kaybetmekten korkar ya.

Bu habire seni suçlamaya çalışıyor.

Kimileri aşk herşeye kafi deseler de yetmiyor maalesef.

Ilerde mutlu bir beraberlik için temkinli olmak,mantıklı davranmak lazım.

Erkekler çok farklı,peşinden koşan insan aynı hisleri sende de farkedince bir anda ayakları yerden kesilip havalara giriyor.

Sakin,kendinden emin davranmaya devam et.

Merak etme sen onun için zaten özelsin.

Ayrıca kendi bir yığın sorunla senin karşına çıkarken,tamamen sorunsuz olmana rağmen ezmeye çalışıyor.

Rahat ol,canını sıkıp sabırsızlanma.

arayıp nasılsın diye sorsam diyorum elim telefona gidip geliyor. Ben çok mu abartıp gurur meselesi yapıyorum

aramaman gerekiyor bu durumda bırak o senin peşinden gelsin artık ne ara nede mesaj at emin ol alp kendi ayakları ile sana gelecek.... Bence kafana takma bu kadar sonuçda o senin aklındayken de mümkün değil başka biri ile olman, zaten olamazsın ... Ama biraz zamana bırak emin ol o sana gelecek sabırlı olman lazım...

Haklısın sabredeceğim evde boşluktan ne yaptığımı bilmiyorum. Yanında çalışırken böyle değildim aramızda birşey olmasa bile konuşması yaptığı espriler yetiyordu bana en azından böyle aptal aptal düşünmüyordum. Uzak olmak da berbat bir durum.

Son düzenleme:

Evet bir başkasıyla birlikte olmam mümkün değil elimi tutmasına bile tahammül edemem ama işte annemin zoruyla bir aile ile tanışacağım

Bu aşk tam pembe dizi kıvamında ilerliyor Gurur,ihtiras,kıskançlık,yanlış anlamalar,araya girenler vs...
Kavuşamadıkça bu adam senin gözünde daha ulaşılmaz oluyor,büyüyor.Bir kavuş bakalım,kavuştuğun hoşuna gidecek mi ?
Sizin hiç normal,düzgün bir ilişkiniz olmadı sanırım.Hep imkansızlıklar,hep uzaklıklar oldu.
Bir araya gelince tanıyacaksın asıl Alp'i.Sana nasıl davranıyor,değer veriyor mu,saygı gösteriyor mu,uyumlu musunuz,anlaşabiliyor musunuz ? Bunları ancak ilişkiniz düzene girince görebileceksin.
Belki hoşuna gitmeyecek,belki gerçekten sinirli veya ukala-çekilmez birisi,belki güvenilmez.(Öyleyse düşündüğün zamana yazık.)
Belki çok düşünceli,sevecen,ince ruhlu,seni el üstünde tutacak,şımartacak,belki gerçekte çok neşeli,hayat dolu.(Öyleyse ayrı geçen zamana yazık.)
Bütün bu ayrılıklar süresince onu tam anlamıyla tanımadın.Bence ara,her şeye baştan başlayın ve acele etmeden onu tanımaya çalış.

o da bu durumdan rahatsızlık duyuyordur.
bekle gör,sana uymak zorunda olduğunu görecektir.

ya seni haketmek için mücadele edecek,ya da vazgeçecek ki gerçekten sevmiyordur demektir.

senin için ömenli olan da seni sevmesi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…