Yok canım gitmiyorum. Akşam üstü aradı dalga geçiyor heralde muayenehaneye niye gelmiyorsun dediben de bunca şeyden sonra niye geliyim ki dedim. Bana bunu içinden düşünene kadar bana da söyleseydin böyle kafana göre çekip gidemezsin dedi. Söylemedim mi farkında değilim dedim. Sen zaten neyin farkındasın ki seni çok yanlış tanımışım diyip teli kapattı suratıma kaç kere aradım açmadı söyleyeceklerim içimde kaldı.
Canım kusura bakma ama bu kez haklı değilsin.
Senin ufacık şaka dediğine ancak lisede filan geyik diye gülünebilir.Şimdi karşındaki iş güç sahibi koskoca adam,böyle bir şakaya gülüp geçecek hali yok.Bence trip filan yapmıyor.
Ben kalkıp ayağına kadar gittim,bütün hayatımı önüne serdim,o beni arkadaşlarına kepaze etti diye düşünüyordur.
seni seviyor olmasına rağmen sindirmeye çalışıyor.
ablandaki konuşmada senin kesin kararından sonra kaybetme korkusuyla mesaj çekiyor.
arkadaşlarının yaptığı yanlış elbette ki ama o senin oturup üzülmeni beklerken eğlenmiş olmana takılmış sanırım.
yanlış tanıdım demesi ondan kaynaklanıyor diye düşünüyorum.
bir kız gibi tiripler yaparak sanki seni peşinden koşturmaya çalışıyor.
ilk kendi bölümüne aldırdığında da sana yapmadığı eziyet kalmamıştı.
seni severken bile ben senden daha değerliyimi hissettiriyor.
aranızdaki durumdan sonra muayenehaneye gelmeni beklemesi de ilginç.
seni görüp arkasını dönüp giden o.
konuşmalarında çok yerici ve suçlayıcı sürekli.
sana kendini sorgulatıp,suçluluk hissi yaşatmaya çalışıyor.
senin yaptığın hiç bir şey onun evliyken seninle çıkması kadar yanlış olamaz.
muayenehaneye gelmeyeceğini bildirmemen kadar basit görüyor kendisinin insanlar üzerindeki kararlarını.
ben onun yaşanmışlıklarını sindirebilirmiyim diye düşünürken o da gerçekten kız tripleri yapıyor sanki peşinden koşacağım. Muayeneye gelmiyor musun demesi cidden komik bir de ses tonu sen suçlusun havası yaratıyor ve cidden öyle yapınca düşünüyorum ayıp oldu diyorum yani ben de o psikolojiyi yaratıyor.
senin yerine koyarak yorum yapmaya çalışıyorum.
Ve inan onun sen ezmeye çalışmasına çok kızıyorum.
Eğer bir erkek seviyorsa tek düşündüğü,rotası sevdiğidir.
Yok bana şöyle davrandın,böyle davrandın diye naz yapmaz.
Ayrıca erkeklerin tabiatında var fazla iyi ve anlayışlı olunca yıpranan sen oluyorsun.
Evlenince zaten rahatlıyorlar,bari evlenmeden kıymet bilsinler.
Zor elde etsin ki değerini bilsin,kırmaya üzmeye korksun.
*BEN 11 YILLIK EVLİYİM BU ARADA.
Kafanı karıştırmasına izin verme.
Eğer seviyorsa sen kaçsan da eninde sonunda seni bulur,emin ol.
O sana uysun,kendine uydurmaya çalışmasın.
Kendinden emin ve rahat ol,suçluluk duyma.
Egosu yüksek bir insan,ilerde de seni yıpratmaması için nerde durması gerektiğini bilmeli.
tamamen katılıyorum. Sende onun yaptıklarını ona uygula, ilk olarakta seni telefonla aradığında cevap vermeyerek başlayabilirsin.
ben sadece durumu anlatayım diye aradım yoksa bu kadar aramazdım. Bir de bugün face girip alp'in arkadaşlarına baktım ama zeynep diye biri yok belki de kızın face yok. Duvarına beklemekten bıktım zaman geçmiyor yazmış:26: üstüme alınmalıyım bilmiyorum ama birşey anlamadım
bence üstüne alınmalısın senin için yazmış ....
Arayıp nasılsın diye sorsam diyorum elim telefona gidip geliyor. Ben çok mu abartıp gurur meselesi yapıyorum
insanın duyguları nasıl değişiyor günden güne.. istanbuldayken daha rahattın olmayacağını kabullenmiştin şimdi ise arasam mı diyorsun.. sabret canımıniçi sabret.. araman onu daha da pohpohlamaktan başka bir işe yaramayacak.. unutmaki sende çok kırıldın.. unutmaki kafandaki soru işaretleri gitmemişti senin.. Evet bence gurur yapman gerekiyor zaten..
arayıp nasılsın diye sorsam diyorum elim telefona gidip geliyor. Ben çok mu abartıp gurur meselesi yapıyorum
Tatlım senin yaptığının gururla alakası yok.
özrünü zaten dilemiştin.
Telini açmayan,muayenehaneye gelmedin diye fırçalayan o.
Insan biraz suçluluk duyar,kaybetmekten korkar ya.
Bu habire seni suçlamaya çalışıyor.
Kimileri aşk herşeye kafi deseler de yetmiyor maalesef.
Ilerde mutlu bir beraberlik için temkinli olmak,mantıklı davranmak lazım.
Erkekler çok farklı,peşinden koşan insan aynı hisleri sende de farkedince bir anda ayakları yerden kesilip havalara giriyor.
Sakin,kendinden emin davranmaya devam et.
Merak etme sen onun için zaten özelsin.
Ayrıca kendi bir yığın sorunla senin karşına çıkarken,tamamen sorunsuz olmana rağmen ezmeye çalışıyor.
Rahat ol,canını sıkıp sabırsızlanma.
aramaman gerekiyor bu durumda bırak o senin peşinden gelsin artık ne ara nede mesaj at emin ol alp kendi ayakları ile sana gelecek.... Bence kafana takma bu kadar sonuçda o senin aklındayken de mümkün değil başka biri ile olman, zaten olamazsın ... Ama biraz zamana bırak emin ol o sana gelecek sabırlı olman lazım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?