Van'da ne kadar da mutluymuşum

EVET ALP KENDİNE KARŞI ÇOK TOLERANSLI DAVRANILMASINI BEKLİYOR SÜREKLİ.

şaka olduğunu bildiği halde uzatması gereksiz.
kendi yaptıkları yanında devede kulak kalır bu.

seviyorum diyor ama hep afra tafra.
evlenince nasıl olur bilemiyorum.
bir ömür kapris çekerek nasıl geçer?...:18:

Erkek megomanlığı bu olsa gerek. Bu erkeklerin okumuşu da cahili de aynı ben erkeğim benim yaptıklarım unutulur havasında oluyorlar

Sizinki tam ne seninle ne sensiz durumu. İnşallah zamanla her şeyin düzeleceğini umuyorum ben.

Sizinki tam ne seninle ne sensiz durumu. İnşallah zamanla her şeyin düzeleceğini umuyorum ben.

Güçlü durmaya çalışıyorum ama çok kötüyüm bir insan her dakika onu düşünür mü. Artık unutmam için birşeyler yapmam lazım bana eskileri unut diyor ama kendisi bir şakayı kaldıramıyor.

Bence alp senin peşini kolay kolay bırakacağa benzemiyor. Ama tüm gelişmelerden haberdar edersen memnun olurum takipdeyim

Kaç gündür aramadı bence vazgeçti artık ben zaten birlikte olamayız demiştim bu şaka da üstüne tuz biber oldu. Sabah görseniz beni görünce hemen kaçtı

benim kafam bişeylere takıldı (belki küçük bir ayrıntı olabilir)..hani sana çekmeceden bişey al ve onu bir adrese gönder demişti.sende o şeyin kolye olduğunu görmüştün.... bi de izmire gidip gelmişti uçakla..aydın izmire 1.5 saat uzak..bunların zeyneple bir bağlantısı olabilirmi sence?:44:

O kolye alakasız bir kişiye göndermiştim Aydın'a kargolamıştık. Belki bir akrabasıdır diye sormadım. İzmir'e de bir arkadaşım kaza yaptı diye gitti ne biliyim olabilir belki de Aydın'a gitmiştir. Zaten evlilikleri bitse bile Zeynep'le görüşüyordur. Benim daha bilmediğim kim bilir neler vardır

durgunum sen en iyisi hic üstüne düsme daha fazla...
dedigim gibi sinirli su anda, biraz yatisinca mutlaka konusacaktir seninle...
ama konusmasada olur, en azindan böylelikle uzaklasirsin seninle...
duygular önemlidir ama önemli olan mantikli olup sonradan pisman olmayi engelleyebilmektir...

ben de bu adamın nasıl özel muayahanecilik yapıyor Ankara anladım. siz devlet hastanesinde çalışmıyor musunuz?

ben de bu adamın nasıl özel muayahanecilik yapıyor Ankara anladım. siz devlet hastanesinde çalışmıyor musunuz?

Tam gün yasasını biliyorsunuzdur. önceden doktorlar öğlene kadar çalışıp öğleden sonra muayeneye gidiyorlardı. Şimdi devlet akşam beşe kadar hastanede olmak zorundasın diyor. çoğu doktor ya istifa etti ya da muayenehaneyi kapattı. Alp istifa etmedi muayenehaneye akşam beşten sonra gidip dokuza kadar falan hasta görüyor. Doktorlara böyle bir şey yapıldı ama çoğu uzman doktor hasta görmüyor.

Kızlar bir alemsiniz ya kıskandır demişsiniz ya çok güldüm. Nasıl yapacağım ki koluma birini takıp gezecek halim yok hastanede onu kıskandıracak ne yapabilirim ki

artık olmaz diyosun neden kıskandıracaksın ki? bırak olaylar kendiliğinden gelişsin... sende kararlı ol... ya bırak, yada devam et.. çocuk oyuncağına çevirmeyin bence..

artık olmaz diyosun neden kıskandıracaksın ki? bırak olaylar kendiliğinden gelişsin... sende kararlı ol... ya bırak, yada devam et.. çocuk oyuncağına çevirmeyin bence..

Bir gün aramızda birşey olamaz onu bir daha görmemeye çalışacağım diyorum aradan çok geçmiyor onsuz yapamam diyorum ama hemen kabul etmeyim biraz zaman geçsin diyorum ne istediğimi ben de bilmiyorum.

bu erkeklerin yüzsüzlüğüne de hastayım
kendilerinin yemediği nane kalmaz senin en ufak bişeyinde zeytinyağ gibi üste çıkarlar

Peki sen muayenehaneye gidiyormusun yoksa işi bıraktınmı

Peki sen muayenehaneye gidiyormusun yoksa işi bıraktınmı

Yok canım gitmiyorum. Akşam üstü aradı dalga geçiyor heralde muayenehaneye niye gelmiyorsun dedi ben de bunca şeyden sonra niye geliyim ki dedim. Bana bunu içinden düşünene kadar bana da söyleseydin böyle kafana göre çekip gidemezsin dedi. Söylemedim mi farkında değilim dedim. Sen zaten neyin farkındasın ki seni çok yanlış tanımışım diyip teli kapattı suratıma kaç kere aradım açmadı söyleyeceklerim içimde kaldı.

Son düzenleme:
Bu olaylardan sonra oda biliyodur senin gitmeyeceğini, neden gelmiyorsun demesi aslında sana gel demek istiyor, seni görmek istiyor bence.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…