EVET ALP KENDİNE KARŞI ÇOK TOLERANSLI DAVRANILMASINI BEKLİYOR SÜREKLİ.
şaka olduğunu bildiği halde uzatması gereksiz.
kendi yaptıkları yanında devede kulak kalır bu.
seviyorum diyor ama hep afra tafra.
evlenince nasıl olur bilemiyorum.
bir ömür kapris çekerek nasıl geçer?...:18:
Sizinki tam ne seninle ne sensiz durumu. İnşallah zamanla her şeyin düzeleceğini umuyorum ben.
Bence alp senin peşini kolay kolay bırakacağa benzemiyor. Ama tüm gelişmelerden haberdar edersen memnun olurum takipdeyim
benim kafam bişeylere takıldı (belki küçük bir ayrıntı olabilir)..hani sana çekmeceden bişey al ve onu bir adrese gönder demişti.sende o şeyin kolye olduğunu görmüştün.... bi de izmire gidip gelmişti uçakla..aydın izmire 1.5 saat uzak..bunların zeyneple bir bağlantısı olabilirmi sence?:44:
ben de bu adamın nasıl özel muayahanecilik yapıyor Ankara anladım. siz devlet hastanesinde çalışmıyor musunuz?
artık olmaz diyosun neden kıskandıracaksın ki? bırak olaylar kendiliğinden gelişsin... sende kararlı ol... ya bırak, yada devam et.. çocuk oyuncağına çevirmeyin bence..
Tam gün yasasını biliyorsunuzdur. önceden doktorlar öğlene kadar çalışıp öğleden sonra muayeneye gidiyorlardı. Şimdi devlet akşam beşe kadar hastanede olmak zorundasın diyor. çoğu doktor ya istifa etti ya da muayenehaneyi kapattı. Alp istifa etmedi muayenehaneye akşam beşten sonra gidip dokuza kadar falan hasta görüyor. Doktorlara böyle bir şey yapıldı ama çoğu uzman doktor hasta görmüyor.
Peki sen muayenehaneye gidiyormusun yoksa işi bıraktınmı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?