Van'da ne kadar da mutluymuşum

sonuna kadar katılıyorum
adam evlenmiş boşanmış veya evlilik dışı bi ilişki yaşamış senden önce ve kız sırnaşık çıkmış napsın
bununla yargılaman hoş değil
ilk başta dürüst olsa iyi olurdu tek hata bu bence
yıllarca yanlız yaşamış ki rahat ta bi hayatı varmış böyle bi çok ilişkisi olmuştur
hayat senin haytın keşkeler bırakma arkanda

[QUOTE=iNsANizbECAncagizim; yorumlarını okuyorum ve gözüm resme takılıyor. şu resmi kaldırır mısın rica etsem. mide bulandırıcı.

allah karısına sabır versin
gerçek diş mi onlaa

yani insanızbecancazim in avatarındaki adam. pardon:)))

Son düzenleme:

bunlar benim düşüncelerim arkadaşım ... ben böyle düşünüyorum ... sen veya bir başkası bunu böyle düşünmeyebilir oda senin düşüncen ... birisi söylediklerime muhalefet olsun diye yazmadım ben arkadaşa düşündüklerimi aktardım ... sende katılmayıp aksini düşünüyorsan alıntı yaparak değil normal şekilde yazıp düşündüklerini aktarman daha sağlıklı olur ...

olayı en başından beri içtenlikle anlattın
yaşananlara karşı sabrından ve kararlı duruşundan dolayı kutlarım seni
ben alp le zeynep arasında duygusal bişeyler olduğuna inanıyorum
çünkü formalite olsaydı birlikte olmazlar ve bu iş bu kadar uzun sürmezdi
inanıyorum ki hiç bir bayan evlenip boşanmayı istemez ve o amaçla evlilik yapmaz
alp zamanla eşinden soğudu ayrılmak istedi o kabul etmedi olay uzadı o sırada sen çıktın karşısına sana aşık oldu
benim düşüncem bu yönde bu aşamdan sonra ona güvenebilecek misin işte bu zor ne kadar sevsende olan bitenler hep aklını kurcalıyacak hergün farklı bir soru takılacak aklına
ben aşktan çok mantığa önem verdiğim için böyle düşünüyorum belki
en doğru kararı sen vereceksin
aşk çok güçlü bir duygu belki herşeye rağman aşk kazanır ama bilmiyorum
hakkında hayırlısını dilerim

bence sevgili olmuşlar ve bize yazmaya zaman ayıramıyor arkadaş.

Yok canım barıştığımız falan yok. Ankara'ya yeni geldim. Yazma fırsatım olmadı. Yorumlarınızı tek tek okudum. Zaman harcayıp yazdıklarımı okuyup yorum yaptığınız için binlerce kez tşk ederim. Herkesin görüşlerinin farklı olması çok normal arkadaşlarımla da dertleştiğimde kimi geçmiş geçmişte kalmıştır birlikte olmanız için bir sorun yok diyen de var. Böyle bir ilişki asla olmaz diyen de var. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten Alp bana çok kızgın arkadaşlarımın yaptığı bir şakadan sonra beni bir daha arayacağını zannetmiyorum.

ne şakası yahuuuuuuuu

beyimiz kızgınmış, kızdığı yere buz koysun Aramasın daha iyi kafanı yeniden karıştıracak boşver.

Ben üniversiteyi istanbul'da okudum. İstanbul'a gelmişken arkadaşlarla bir araya geldik kız kıza içki sofrası kurduk. Ben içmeyi beceremediğim için bir şişe şarap ve üstüne karıştırdığım votkalardan sonra birşey hatırlamıyorum. Ben uyuya kalmışım. Alp mesaj atmış arkadaşlarım mesajı okumuş tabi onlar da sarhoş benim ağzımdan ipe sapa gelmeyen şeyler yazmışlar. Yazılanlar aklıma geldikçe utanıyorum. Alp ben seni nasıl unutabilirim diye msj yazmış. Bizim kızlar da ben seni unuttum bile şuan kafam çok iyi umrumda bile değilsin benimle birlikte olmayı isteyen bir sürü erkek varken sen aklıma bile gelmiyorsun böyle saçma sapan mesajlar. Bu mesajlardan sonra alp aramış ben uyuyordum beni alp arıyor diye uyandırıp elime teli tutuşturdular zaten telefon açıktı bir sürü birşeyler söyledi hiçbirini hatırlamıyorum sadece bağırdığını hatırlıyorum bir daha aramadı ben de arayıp özür dilemedim zaten herşeyi sabah ayıldıktan sonra öğrendim

Arkadaşlarının yaptığı şakaya bence e.... şakası denir en azından özür dileyip durumu izah edebilirsin.:26:

onlar ne bicim arkadasmis öyle??
seni zor durumda birakmislar, yaptiklari akil isi degil...
olan oldu tabiki ama keske o kadar icmeseydin, sonucta bir kerelik sarhoslukla yasadiklarini ne unutabilirsin nede sorunlara cözüm bulabilirsin...
ben senin yerinde olsam, kesinlikle özür dilerdim, arkadaslarinin yaptiklari hic hos degil...

Bunlar benim üniversiteden ev arkadaşım belki yıllar oldu içmeyeli nasıl olsa kız kızayız diye abarttık olayı yani üzüntüden içmedim sabah çok kızdım beni çok zor durumda bıraktılar olmazsa biz arayıp özür dileyelim dediler ama ben görünce anlatırım diye düşündüm arıyorum teli açmıyor bu sabah ameliyathaneye geldi konuşmayı bırakın yüzüme bile bakmadı

Aradım açmıyor yapacak birşey yok alay edildiğini düşünüyor nitekim de öyle oldu. Olmazsa msj atarım

verdigi tepki gayet normal...
o sana böyle bir sey yapsaydi, sen belki daha sert tepki verirdin...
sen en iyisi mesaj yaz ve durumu izah et...
su anda sinirlirdik mutlaka, siniri gecince konusur mutlaka seninle...

verdigi tepki gayet normal...
o sana böyle bir sey yapsaydi, sen belki daha sert tepki verirdin...
sen en iyisi mesaj yaz ve durumu izah et...
su anda sinirlirdik mutlaka, siniri gecince konusur mutlaka seninle...

Doğru söylüyorsun o bana böyle bir şey yapsaydı kesinlikle bir daha yüzüne bakmazdım. Msj da attım ama cvp yazmadı muhtemelen o da beni bir daha görmek istemiyo

Evet haklıyken haksız duruma düştüm. Ben bir daha aramam msj ile özür diledim keyfi bilir

beyimiz yaptığı bi sürü hata üzerine, kendisini hiçbişey olmamış gibi yargılamadan kabul etmeni bekledi, senin arkadaşların şaka yaptı diye şimdi üste çıkıyo. Eline koz geçti ya.. Aman canım bırak boşver (bırak demesi ordan kolay diyeceksin)

Boşverdim zaten sabah otopark da gördüm sigara içiyordu beni görünce sigarayı söndürüp kaçar gibi gitti resmen kaçıyor benden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…