- 26 Temmuz 2010
- 2.035
- 1.202
- 398
baştan beridir yazdıklarını okuyorum ... ama senden son sözleri bekledim ...
şimdi canım sonuçta insanoğlu hata yapar .... şimdi adamcağızda başta bir hata yapmış ... ha hata diyelim biz buna normal bir evlilik yapmış boşanmış bile olsa bence hata değil ... insanlar evlenir ayrılır ... bu gayet normal bir durum ... burdaki fark bir amaç için evlenilip ayrılınmış ... yani normalde evlenip ayrılsaydı farklımı düşüncektin ?
bekar olmanmı seni ulaşılmaz kılan bende buna anlam veremedim ... ailen neden evlenip boşanmış biriyle evlenmene izin vermesinki ? yani neleri görüyoruz evlenmiş boşanmış hatta çocuğu olan birbirini seven hatta tek tarafı senin durumun gibi bekar olan ... kaldıki bunun çocuğu bile yok ...
tamam sana başta dürüst olacaktı orada hemfikiriz ... ama bazen kaybetme korkusu insana herşey yaptırabiliyor ...
nitekim bunuda açıklamış ...
bence senin bitti demenle olmuyor mantıgın bunu söylüyorda yüreğine bir sor bakalım ne diyor ...?
adam seni sevmese kalkıp oralara gelip açıklama yapma gereği duymaz ... belki duygularını çok net dile getiren bir tip değil ( daha önceki anlatımlarına dayanarak söyledim ) ama seni sevdiği belli sende seviyorsun ...
bir sevgi ufak bir geçmişle bu kadar kolay harcanmaz buna ne senin nede başkasının hakkı yok bu yüreğine azap verir ... sevgidede fazla mantık aramamak lazım canım yaa ... yani ne olmasını bekliyorsun anlamadımki ? seviyorsun daha ötesi berisi varmı ?
ben olsam şunu yapardım demiyeceğim ... tabi kendinle ilgili kararı en iyi sen verirsin ben sadece aklımdan içimden geleni yazdım ...
sevgide mantık aranır bence.. neden aranmasın ki? çünkü mantıksız birşey yaptığın zaman mutlaka acısını çekersin. Alp kızı yüzüstü bırakmış. öyle üstünkörü anlatmış ama ayrıntısına girse daha neler çıkar. mantık çok önemli.. alp in yaptığı hata unutulmayacak, ne var canım olur böyle şeyler denecek cinsten değil ki.. hem sinirli bir tipe benziyo.. karşısındaki insanı çok rahat suçluyo.. niye hakkımda araştırma yaptırdın diye suçlaması da çok saçma.. tabi araştırmadan soruşturmadan kimse ciddi bişey yaşamıyo.. zeynep beni aldattı ayrıldım dese, tamam olabilir tabi ayrılır derim. tartıştık ayrıldık demesi.. . bence mantığı elden bırakma arkadaşım.durum ilerlerse ailene de anlat. onların kabul edemediği bi durumsada boşver.. ailen senin kötülüğünü istemez sonuçta.. sevgi aşk bi yere kadar
bence sevgili olmuşlar ve bize yazmaya zaman ayıramıyor arkadaş.
Yok canım barıştığımız falan yok. Ankara'ya yeni geldim. Yazma fırsatım olmadı. Yorumlarınızı tek tek okudum. Zaman harcayıp yazdıklarımı okuyup yorum yaptığınız için binlerce kez tşk ederim. Herkesin görüşlerinin farklı olması çok normal arkadaşlarımla da dertleştiğimde kimi geçmiş geçmişte kalmıştır birlikte olmanız için bir sorun yok diyen de var. Böyle bir ilişki asla olmaz diyen de var. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten Alp bana çok kızgın arkadaşlarımın yaptığı bir şakadan sonra beni bir daha arayacağını zannetmiyorum.
Yok canım barıştığımız falan yok. Ankara'ya yeni geldim. Yazma fırsatım olmadı. Yorumlarınızı tek tek okudum. Zaman harcayıp yazdıklarımı okuyup yorum yaptığınız için binlerce kez tşk ederim. Herkesin görüşlerinin farklı olması çok normal arkadaşlarımla da dertleştiğimde kimi geçmiş geçmişte kalmıştır birlikte olmanız için bir sorun yok diyen de var. Böyle bir ilişki asla olmaz diyen de var. Ben de ne yapacağımı bilmiyorum. Zaten Alp bana çok kızgın arkadaşlarımın yaptığı bir şakadan sonra beni bir daha arayacağını zannetmiyorum.
Ben üniversiteyi istanbul'da okudum. İstanbul'a gelmişken arkadaşlarla bir araya geldik kız kıza içki sofrası kurduk. Ben içmeyi beceremediğim için bir şişe şarap ve üstüne karıştırdığım votkalardan sonra birşey hatırlamıyorum. Ben uyuya kalmışım. Alp mesaj atmış arkadaşlarım mesajı okumuş tabi onlar da sarhoş benim ağzımdan ipe sapa gelmeyen şeyler yazmışlar. Yazılanlar aklıma geldikçe utanıyorum. Alp ben seni nasıl unutabilirim diye msj yazmış. Bizim kızlar da ben seni unuttum bile şuan kafam çok iyi umrumda bile değilsin benimle birlikte olmayı isteyen bir sürü erkek varken sen aklıma bile gelmiyorsun böyle saçma sapan mesajlar. Bu mesajlardan sonra alp aramış ben uyuyordum beni alp arıyor diye uyandırıp elime teli tutuşturdular zaten telefon açıktı bir sürü birşeyler söyledi hiçbirini hatırlamıyorum sadece bağırdığını hatırlıyorum bir daha aramadı ben de arayıp özür dilemedim zaten herşeyi sabah ayıldıktan sonra öğrendim
onlar ne bicim arkadasmis öyle??
seni zor durumda birakmislar, yaptiklari akil isi degil...
olan oldu tabiki ama keske o kadar icmeseydin, sonucta bir kerelik sarhoslukla yasadiklarini ne unutabilirsin nede sorunlara cözüm bulabilirsin...
ben senin yerinde olsam, kesinlikle özür dilerdim, arkadaslarinin yaptiklari hic hos degil...
Bunlar benim üniversiteden ev arkadaşım belki yıllar oldu içmeyeli nasıl olsa kız kızayız diye abarttık olayı yani üzüntüden içmedim sabah çok kızdım beni çok zor durumda bıraktılar olmazsa biz arayıp özür dileyelim dediler ama ben görünce anlatırım diye düşündüm arıyorum teli açmıyor bu sabah ameliyathaneye geldi konuşmayı bırakın yüzüme bile bakmadı
verdigi tepki gayet normal...
o sana böyle bir sey yapsaydi, sen belki daha sert tepki verirdin...
sen en iyisi mesaj yaz ve durumu izah et...
su anda sinirlirdik mutlaka, siniri gecince konusur mutlaka seninle...
sen yaptığı onca şeye rağmen, ki en başta evliyken senle görüşmesi dahil, onla hala görüşmeye devam ettin..aradı açtın, yanında çalışmaya devam ettin vs...
o böyle bir olay yüzünden seni tamamen silecekse....yuh artık diyorum..hatalıydı şimdi üste çıkmaya eline koz geçti..bak işe de yarıyor..sen üzerine düşüyorsun yine :)
beyimiz yaptığı bi sürü hata üzerine, kendisini hiçbişey olmamış gibi yargılamadan kabul etmeni bekledi, senin arkadaşların şaka yaptı diye şimdi üste çıkıyo. Eline koz geçti ya.. Aman canım bırak boşver (bırak demesi ordan kolay diyeceksin)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?