Van'da ne kadar da mutluymuşum

İçten yazdığınız mesajınız için tşk ederim. Sağlam bir karakter olup olmadığını zaman gösterir. Onun benim için ne düşündüğünü bilemiyorum. Geçen gün kardeşiyle muayeneye gelen bir hasta vardı. Hastanın kardeşi güya benim bacaklarıma bakmış. Bana işyerine uygun giyinmiyorsun diye laf söyledi. Mini etek bile giymiyorum. Sadece rahat olduğu için diz boyunda elbise giyiyorum. Pantalon giy daha derli toplu oluyor dedi.Tartıştık. Bugün sabah mesaj attı akşam buluşup yemek yiyelim mi diye konuşmak istiyorum yazmış. Bakalım akşam ne diyecek.

ayyy çok heyecanlııı :))
gelişmelerden mutlaka haberdar et canım:))

inanmayacaksın belki ama konunu baştan sona okudum merakla.Anladığım kadarıyla sana karşı boş değil ama biraz daha süründürmen gerek ve birazda yontman gerek.İnşallah herşey gönlünce olur herşey istediğin gibi gelişir konuşmayı merakla bekliyorum.Ne diyecek eğer açılma olayı olursa hemen kabul etme bence.Zamana bırakalaım de.

bence de acele etme. ağırlığını koy.. sanki günlerden beri sana bunu sormasını bekliyormuşsun gibi olmasın.

Bugün benim izin günüm. Ameliyattan çıkınca buluşacaktık. Hala ameliyattaymış. Zaten bu saatten sonra da görüşemeyiz.

olsun be canım..geç olsun güç olmasın bu kadar sabrettin

Ameliyattan yeni çıkmış. Buluşalım mı diye aradı. Bu saatten sonra çıkamam dedim. Beş dk sonra tekrar aradı. Arkadaşları diskodaymış bende yoruldum kafa dağıtmak için gideceğim dedi. Sabahtan beri ameliyatta dinlenmek için diskoya gidiyor. önceden de böyleydi hiç değişmemiş. Bu huylarını hiç sevmiyorum

hayat tarzı bu demekki adamın değiştiremezsinki malesef.. olduğu gibi kabul etmen gerekecek

ya evet yaşam tarzı o olabilir ama bazen bazı davranışlar ilişkiye başlayınca bırakılabiliyor.Adam bana biraz şey gibi geldi hani kendi parasını kazanmaya başlayınca ne yapacağını bilemezsin ya nasıl harcasam ne etsem diye düşünürsün onun gibi.Birşeyleri değiştirmek istiyor hayatında önceki yaşadığı gibi yaşamak istemiyor belki ama diğer yandan da geçmişinden kopamıyor seni belki geçmişine ailesine bağlantı olarak görüyor gibi geldi bana.

Evet haklısın ama ileride bırakır mı bilemiyorum. Ailesinin resimlerini göstermişti. Mutasıp bir ailesi var. Babası çok zor okutmuş. öğrenciliği çok zor geçmiş. Otobüse binecek param olmazdı demişti. Parasızlığın ne olduğunu çok iyi biliyor. Birçok hastaya yardım ediyor. Ailesine çok düşkün. Bu yönlerini çok beğeniyorum. Geçmişte yaşayamadığı şeyleri şimdi yaşıyor. Eski kız arkadaşları da bir hayli kabarık. Hala arkadaşça görüştükleri var. Buna da sinir oluyorum. Ne zaman bıkar bilmiyorum. Arkadaşlarını sevmiyorum onların yanında çok değişiyor. Zaten ilk ayrılma sebebimiz de buydu. :2:

bugün için var mı bir gelişme şeker :)

Dün arkadaşlarıyla eğlenmeye gitmişti. ordayken msj attı. Bugün görüşemedik özledim diye gece heyecandan uyuyamadım ama bugün hiçbirşey söylemedi. Muayenehanedeyiz biraz da yoğunluk var. Hasta muayene ediyor bilmiyorum akşam konuşur mu yoksa hiçbirşey olmamış gibi mi davranır. Ben cvp yazmamıştım belki de tavır yapıyor

canım konunu baştan beri takipediyorum. başı ağırıyorken diskoya gitmesi ilginç ama arayıp sana söylemesi daha da ilginç. acaba ilgini çekmek için mi söyledi. yani senin bu durumlara bozulduğunu biliyorsa ilgini çekmeye çalışıyor olabilir. gönderdiği özledim mesajına cevap vermemen güzel olmuş. bu adam biraz burnu büyük birine benziyo böylelerinin burnunu sürtmek lazım

Aslında ikimizde birbirimizi karşılıklı sinir ediyoruz.

senin ağır olman her isteğine ve msjına karşılık vermemen onu düşündürüyor ve daha cazip geliyorsun ona. hayatındaki diğer kızlar gibi hemen atlasaydın her dediğine içinde yer etmezdin bence. gel dediğinde "çıkamam bu saatte" demen incitir, sen böyle ol her zaman

her girmemde uğruyorum bu konuya arkadaşın dediği gibi dizi tadında

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…