Var mi benim durumumda olan

Bitsin artik ya vallahi psikolojim bozuldu.bazen deprem olsa bundan iyi diyorum ya boyle sacma sapan seyler dusunuyorum.ben surekli kalabaliklardayim demek ki bagisikligim varmis kendimi korumuyorum ama onlarin olmayabilir ve kronik kalp damar ne ararsaniz var.bibhastaliga ilac bulmak bu yuzyilda bu kadar mi zor?

Pandemi sureci malum.annem babam bana 18 saat uzaktalar.yeni tasindilar sayilir 2 yil oldu.gecen sene rahatsiz oldugu icin bi akrabam haftasonu bile atlayip gittim.hatta sabah gidip aksama dondum o yolu.ve ben cok yogun calisiyorum.etrafindaki esinin dostunun cocuklari pandemi falan demiyorlar.ucaga binip gidiyorlar ama ben korkuyorum bulastiririm diye.gitmiyorum ama anlamiyor.yillik izin al 15 gun evden hic cikma biz gelelim biz gelince de cikma izin al diyor.yillik iznim bitmis oluyor.ya hadi hic tatil yapmayayim ama aracin muayenesi var evimi boyatmak istiyorum ya yilda ne jadar iznim var ki nasil hic cikmadan evde kqlayim.o kadar yoruldum ki bi deniz kenarinda ayaklarimi uzatmak da istiyorum.e tabi annemi de gormek istiyorum.cozumsuz kaldim.var mi oneriniz?her gun telwfonda ayni tantana
Ya gerekli önlemleri alarak uçağa binip gidebilirsiniz. Zaten calisiyorsunuz yakalanacaksanız orda da olur. Ailenizde ayni sekilde markete gidipte yakalanabilirler tabi Allah korusun. Sadece aile özlemi cok farkli bir duygu. Bende yurtdisinda yasadigim icin tatilleri annemlerde geçiriyorum. Ailenizle birlikte de sakin bir deniz tatili ayarlayabilirsiniz.

Ya gerekli önlemleri alarak uçağa binip gidebilirsiniz. Zaten calisiyorsunuz yakalanacaksanız orda da olur. Ailenizde ayni sekilde markete gidipte yakalanabilirler tabi Allah korusun. Sadece aile özlemi cok farkli bir duygu. Bende yurtdisinda yasadigim icin tatilleri annemlerde geçiriyorum. Ailenizle birlikte de sakin bir deniz tatili ayarlayabilirsiniz.
Dikkatli gidiyorlar markete vs.insanlara karismiyorlar fazla.ucakta nasil tedbir alayim?ya kendimi gitmek istemiyo da bahane buluyomus gibi hissediyorum ya gidernirada da deniz tatili yaparim mevzu bu degil orasi da deniz kenari.yani derdimi ben mi anlatamiyorum insanlar mi cok rahat ben mi cok rahatsizim bilmiyorum.ucakta yanimda sagimda solumda oturani geciyorum hava yoluyla herkese bulasir.boyle anlatmadi mi uzmanlar

Ucaga karar verdim.hava surekli temizleniyormus havadan bulasmaz dediler.siperlik maske eldiven vs alip gidecegim

Ya bir suru hastaliklari var zaten bulastirirsam ne olacak zamani geciyorum.ben surekli insanlarla ic iceyim.sag olsun kimse de maske falan takmiyo.insanlar normal akisindalar hayatin.benim kendimi izole etmem lazim 15 gun 21 gun neyse artik.ki belirti de vermeyebilir tasiyadabilirim.test yaptirdim gittim diyelim nasil gidecegim? Ucakla gitsen bi dert aracla gitsen bi dert.vallahi sastim kaldim.bulastiririm diye korkuyorum onlar orada bahcede vs ler.insan icinde degiller ki benim gibi.ben sehrin gobegindeyim bu aksam 15 kisilik toplantiya aksam yemegine gidecegim🤷‍♀️

Benim babam 80 yaşında nerdeyse maşallah. Bu süreçte torununu görmese adam uzuntuden giderdi zaten. Demem oki onları bide bu yönde düşünün. Uçağa binin gidin. Tamam dikkatli olacağız ama paranoya da yapmamak lazim

Benim babam 80 yaşında nerdeyse maşallah. Bu süreçte torununu görmese adam uzuntuden giderdi zaten. Demem oki onları bide bu yönde düşünün. Uçağa binin gidin. Tamam dikkatli olacağız ama paranoya da yapmamak lazim
Allah uzun omur versin yaklastirdiniz mi peki uzaktan mi gordu.ya bilmiyorum bi yandan simdi git kizim kisa dogru daha beter olur ortalik diyorum yazin sicakta kaybolmayan virus kisin neler yapmaz.diger yandan kisa belki ilaci bulunur rahat rahat gidersin bi kac ay dayan diyorum.ne bileyim ucak teknisyeni arkadasimla konustum.ucakta havalandirma cok iyi havadan bulasmaz dedi.ama sars vs daha once ucakta havadan bulasmis yani.cok pirpirikliyim galiba.arabayla mi gitsem acaba hic de sevmem uzun yolda arac.virus olmasa sahil kenari duraklaya duraklaya giderdim.gider bi pansiyonda kalirdim bi gun vs.ya bu korona olayi benim sinirlerimi cok bozdu.cok planli bi tipim ben.her ihtimali dusunur planlar oyle yasarim.mukemmelliyetciyimdir de.bu is hayatinda basari getiriyo diye degismeyi de dusunmedim hic ama boyle olagan ustu durumlar beni cok zorluyo

ben haftasonu uçakla gittim annemleri görmeye, arabayla mı gitsem şöyle böyle mi yapsam dedim, valla en son bi cesaret gittim geldim uçakla

Allah uzun omur versin yaklastirdiniz mi peki uzaktan mi gordu.ya bilmiyorum bi yandan simdi git kizim kisa dogru daha beter olur ortalik diyorum yazin sicakta kaybolmayan virus kisin neler yapmaz.diger yandan kisa belki ilaci bulunur rahat rahat gidersin bi kac ay dayan diyorum.ne bileyim ucak teknisyeni arkadasimla konustum.ucakta havalandirma cok iyi havadan bulasmaz dedi.ama sars vs daha once ucakta havadan bulasmis yani.cok pirpirikliyim galiba.arabayla mi gitsem acaba hic de sevmem uzun yolda arac.virus olmasa sahil kenari duraklaya duraklaya giderdim.gider bi pansiyonda kalirdim bi gun vs.ya bu korona olayi benim sinirlerimi cok bozdu.cok planli bi tipim ben.her ihtimali dusunur planlar oyle yasarim.mukemmelliyetciyimdir de.bu is hayatinda basari getiriyo diye degismeyi de dusunmedim hic ama boyle olagan ustu durumlar beni cok zorluyo

Evet sarıldık tabi dayanamiyorki toruna. Onlar evden hiç cikmadilar bizde sadece markete gdiyorduk o dönem. Sonra işe başladım devam ettik bu düzene. Kızımı ve kendimi mahrum edemezdim onlardan. Uçakla gidin ama mutlaka gidin bence

Back
X