• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce mantikli mi?

Benimde böyle bir imkanım olsa hiç düşünmez giderdim ama eşim çalışıyor ve ailemin olduğu şehirde vaka sayısı çok çok fazla ailen yaninda esin yaninda en guzeli cok rahat edersin :KK24:

Ben olsam giderdim mutlaka ama şimdiden doktor ile iletişime geçip gebelik haftanızı bildirmeniz yararınıza olabilir. Bazı doktorlar fazla ilerlemiş haftalarda gebe kabul etmiyor.

Çok mantıklı.Doğum yerine hiç takılmayın bence ha İstanbul yazmış ha Ankara ha Mersin ha başka bir yer.Şu an önemli olan sağlıklı olmanız risk almamanız.

Kuzum ya ben hamilelik hormonuyla bu cümle bile mantıklı mi acaba cocugumu üzermiyim diye dusunup aglayasim geldi😄😄sagol canim içime su serptin🤗
Yok tatlım ya hangimiz doğum yerimizin ne yazdığı ile ilgilenip üzüldük ki😊 ama ben evlendikten sonra memlektİmin değişmesine bi miktar içerlemiştim ahah 😀😀😀😀

İstanbul doğumlu olmayan çocukların gözleri hep yaşlı zaten 😂😂

Ben olsam gitmezdim sanırım o kadar uzun süre kendimi bildiğim için ama siz kalabilecekseniz neden mantıksız olsun?

Hayırla, sağlıkla gelsin yavrunuz.

bebeğin doğum yeri vs değil de

eşiniz bu ortamda baba olduğunu hisseder mi

yani evde olsanız mecburen dahil olacak bebek büyütmeye

şimdi orada teyzeler anneanne vs derken eşin biraz dış kapının dış mandalı modunda kalır mı

evden de olsa çalışacak da

bu durumda aman damat rahatsız olmasın deyip onu bir yerde yatırıp annen sen bebek bir yerde yatıp eşini fazla rahata alıştırmamak lazım

bir de doğum izniniz bitince işe dönecekseniz kim bakacak bebeğe yani iznin bitimine birkaç gün kala gelip hem evde yalnız bebek bakmaya hem işe hem de kim bakacak ise o kişiye uyum sağlamak zor olabilir

evet annen iyi bakar, belki sağlık açısından da iyi olur ama bağımsızlık zorlaşabilir

bir de sizin kişiliğiniz de önemli

bir arkadaşımız 4-5 aylık bebeği ile annesine gelip üst katta onlara ayrılan dairede uzun bir süre kalmıştı

eşi şikayetçi idi

bizim evde iki tabak bulaşık çıkardı oturur bebekle ilgilenirdik ben hemencecik yemek yapardım

burada hep annesine yardım etme modunda, evde çok kişi olunca yemekler de uzun uzun yapılıyor keza bulaşık temizlik vs de demişti

kesinlikle gitmelisin canim anne ve ablarinin yaninda olman,sana bir guvence,hem her konuda yardimci olurlar, daha rahat edersin, en azindan yemek temizlik gibi derdin de olmaz kendini tam toparlama surecindeyken sadece yavrunla ugrasirsin,nasilsa ev musaitmis bir sikintinda yokmus..siz ve kuzunuz toparlaninca donersiniz evinize🤗
esinizin istanbul dogumlu olmayacak diye sacma bir dusunceye kapilmasi komik..
yeterki siz sag saglim kurtarin ulkenin her yeri bizimm..

Merhaba arkadaşlar.istanbulda ikamet ediyorum dogum icin memleketim olan mersine ailemin yanina gidip orda doğum yapmayı düşünüyorum. Eşimde pandemi dolayisiyla uzaktan calisiyor.o da benimle gelecek.ordaki evimiz büyük geniş ve cok musait .Memleketimiz bayaga uzak giderken ortada bir yerde dayımlar var bir gece orda dinlenip gidecegz. Kendi özel aracımizla. Burdaki doktorda içime sinmedi. Ilgisiz,doğumhaneyi falan gordum içime sinmedi.doguma 2 ay var.1 ay sonra yola cikacgz. Esimde cocuk istanbul dogumlu olacaktı vs diyor ilerde üzülecek diyor ne alakaysa.:KK43:orda ailemin yanında kendimi daha güvende hissederdim. 2 tane ablam var onlar doğuma gelemeyeeckti burda doğum yapsam. Bitek annem gelebilecekti. Şimdi orda babam annem ablalarim rahat rahat bana yardım edebilecek. Bebeğimi gorebilecek.burda hic akrabamiz yok. Sizce mantıklı mi siz olsaniz gider miydiniz.orda annem bize ayrı oda açacak. Istanbul malum virüs te cogaldi. Bilmiyorum ne yapacagimi. Ailem cok istyr gitmemizi.yillardr gurbetteyim bir yönden 3 günlük dünyada git ailenle vakit geçir diyor. 5 yildr calisyorum yilda 15 gun ancak goruyorum ailemi.simdi dogum iznine grdim .
Canim hic dusunme, git Mersin’e. Bebek sonrasi destek hem bebek icin hem senin icin daha iyi olur. Cocuk Istanbul dogumlu olacagina Mersin dogumlu olsun. Sahsen ben Mersin’i her konuda her sekilde Istanbul’a tercih ederim. Mis gibi anneciginin babaciginin dizinin dibinde misler gibi bakilarak gecir lohusa gunlerini de. Kocana kulak asma cunku pek ici dolu bir argumani yok Istanbul icin.

kesinlikle gitmelisin canim anne ve ablarinin yaninda olman,sana bir guvence,hem her konuda yardimci olurlar, daha rahat edersin, en azindan yemek temizlik gibi derdin de olmaz kendini tam toparlama surecindeyken sadece yavrunla ugrasirsin,nasilsa ev musaitmis bir sikintinda yokmus..siz ve kuzunuz toparlaninca donersiniz evinize🤗
esinizin istanbul dogumlu olmayacak diye sacma bir dusunceye kapilmasi komik..
yeterki siz sag saglim kurtarin ulkenin her yeri bizimm..
Cok haklisin canim icimi rahatlattin sagolasin🥰

Back
X