- 1 Nisan 2019
- 14.036
- 38.576
- 598
Evetgitmesin diye bahane![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evetgitmesin diye bahane![]()
Sagol canim tesklerİstanbul’da doğsa ben olacak ki Türkiye’nin her yeri aynı İstanbul’da doğanları ekstra bir ayrıcalığı olmuyor.
Bence doğru olanı yapıyorsunuz gönlünüz rahat olsun
Hayırlı doğumlar dilerim
Sağol canim. Ne bilim.icimde bir huzursuzluk olsun istemiyorum. Acaba diyorum duygusal mi düşünüyordum.Gitmeniz daha iyi olacak gibi gorunuyor, gidin bence.
Dogum yerinde İstanbul yazmasının bir ayrilacagi, getirecegi herhangi bir fırsat filan yok neye üzülecek cocuk?
Ben olsam giderdimMerhaba arkadaşlar.istanbulda ikamet ediyorum dogum icin memleketim olan mersine ailemin yanina gidip orda doğum yapmayı düşünüyorum. Eşimde pandemi dolayisiyla uzaktan calisiyor.o da benimle gelecek.ordaki evimiz büyük geniş ve cok musait .Memleketimiz bayaga uzak giderken ortada bir yerde dayımlar var bir gece orda dinlenip gidecegz. Kendi özel aracımizla. Burdaki doktorda içime sinmedi. Ilgisiz,doğumhaneyi falan gordum içime sinmedi.doguma 2 ay var.1 ay sonra yola cikacgz. Esimde cocuk istanbul dogumlu olacaktı vs diyor ilerde üzülecek diyor ne alakaysa.orda ailemin yanında kendimi daha güvende hissederdim. 2 tane ablam var onlar doğuma gelemeyeeckti burda doğum yapsam. Bitek annem gelebilecekti. Şimdi orda babam annem ablalarim rahat rahat bana yardım edebilecek. Bebeğimi gorebilecek.burda hic akrabamiz yok. Sizce mantıklı mi siz olsaniz gider miydiniz.orda annem bize ayrı oda açacak. Istanbul malum virüs te cogaldi. Bilmiyorum ne yapacagimi. Ailem cok istyr gitmemizi.yillardr gurbetteyim bir yönden 3 günlük dünyada git ailenle vakit geçir diyor. 5 yildr calisyorum yilda 15 gun ancak goruyorum ailemi.simdi dogum iznine grdim .
Bizim bi tanıdık İstanbul’dan Fransa’ya geldi doğum için. Arabayla. 14-15 saat sürer heralde. Olmaz değil yani. Kendinizi daha rahat hissedeceksiniz gidin. Doğum yerinin İstanbul yazması da çocuğunuza bsey kazandırmaz. Aksine Mersin yazması daha iyi. Tantuni memleketiMerhaba arkadaşlar.istanbulda ikamet ediyorum dogum icin memleketim olan mersine ailemin yanina gidip orda doğum yapmayı düşünüyorum. Eşimde pandemi dolayisiyla uzaktan calisiyor.o da benimle gelecek.ordaki evimiz büyük geniş ve cok musait .Memleketimiz bayaga uzak giderken ortada bir yerde dayımlar var bir gece orda dinlenip gidecegz. Kendi özel aracımizla. Burdaki doktorda içime sinmedi. Ilgisiz,doğumhaneyi falan gordum içime sinmedi.doguma 2 ay var.1 ay sonra yola cikacgz. Esimde cocuk istanbul dogumlu olacaktı vs diyor ilerde üzülecek diyor ne alakaysa.orda ailemin yanında kendimi daha güvende hissederdim. 2 tane ablam var onlar doğuma gelemeyeeckti burda doğum yapsam. Bitek annem gelebilecekti. Şimdi orda babam annem ablalarim rahat rahat bana yardım edebilecek. Bebeğimi gorebilecek.burda hic akrabamiz yok. Sizce mantıklı mi siz olsaniz gider miydiniz.orda annem bize ayrı oda açacak. Istanbul malum virüs te cogaldi. Bilmiyorum ne yapacagimi. Ailem cok istyr gitmemizi.yillardr gurbetteyim bir yönden 3 günlük dünyada git ailenle vakit geçir diyor. 5 yildr calisyorum yilda 15 gun ancak goruyorum ailemi.simdi dogum iznine grdim .
Yazık doğmayan çocuğunuza yav. Ne güzel İstanbul beyefendisi/hanımefendisi olarak sükse yapacaktı büyüdüğünde. Şimdi doğum zamanı geldiğinde inat edip geri kaçacak.Merhaba arkadaşlar.istanbulda ikamet ediyorum dogum icin memleketim olan mersine ailemin yanina gidip orda doğum yapmayı düşünüyorum. Eşimde pandemi dolayisiyla uzaktan calisiyor.o da benimle gelecek.ordaki evimiz büyük geniş ve cok musait .Memleketimiz bayaga uzak giderken ortada bir yerde dayımlar var bir gece orda dinlenip gidecegz. Kendi özel aracımizla. Burdaki doktorda içime sinmedi. Ilgisiz,doğumhaneyi falan gordum içime sinmedi.doguma 2 ay var.1 ay sonra yola cikacgz. Esimde cocuk istanbul dogumlu olacaktı vs diyor ilerde üzülecek diyor ne alakaysa.orda ailemin yanında kendimi daha güvende hissederdim. 2 tane ablam var onlar doğuma gelemeyeeckti burda doğum yapsam. Bitek annem gelebilecekti. Şimdi orda babam annem ablalarim rahat rahat bana yardım edebilecek. Bebeğimi gorebilecek.burda hic akrabamiz yok. Sizce mantıklı mi siz olsaniz gider miydiniz.orda annem bize ayrı oda açacak. Istanbul malum virüs te cogaldi. Bilmiyorum ne yapacagimi. Ailem cok istyr gitmemizi.yillardr gurbetteyim bir yönden 3 günlük dünyada git ailenle vakit geçir diyor. 5 yildr calisyorum yilda 15 gun ancak goruyorum ailemi.simdi dogum iznine grdim .