• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce mantikli mi?

Doktorunuz içinize sinmemiş bu bile gitmeniz için büyük bir sebep. Çocuğunuzun hangi şehirde doğduğu önemli değil. Ailenizin yanında daha rahat olacaksanız tabiki gidin bence çok mantıklı

Bende ailemden uzaktayım. Annemler çok ısrar etmişti gel yanımızda doğum yap diye ama ben gitmedim kendi evimde doğum yaptım. Annem ablam kardeşim gelmişti doğuma. Gitmediğime pişman da değilim.
Bi kere ilk doğum olduğu için herşeye çok müdahale ediyor büyükler sen bilmezsin sen anlamazsın dur ben yapıyım sen yorulma diye nerdeyse çocuğu kucağıma alamayacaktım. Ama mümkün olduğunca bebeğimin herşeyiyle ben ilgilendim. Lohusa kafasıyla tahammül baya azalıyor her hareket batmaya başlıyor. Sanırım biraz da bebeğimi annemlerden kıskanmış olabilirim 🙈 Kendi evinde kendi düzeninde olmak kesinlikle daha rahatlatıcı oluyor.
Birde lohusayken babamın yanında rahat edemezdim ben.

Eşim istersen 10 15 güne gidelim diyor.mantikli ama demi canim. Orda evimiz cok geniş birde ayrı odamız olacak bebek besigini falan oraya kuracağız.esimde ailemle cok iyi anlasiyor cok şükür.
onu 5 güne çekemez misiniz? 15 gün sonra giderseniz doğuma 1,5 ay kalacak, yine çok riskli
küçük yer korona açısından da bence daha az riskli, nedenini bilmiyorum, boyle bir istatistik de yok, ben de bu dönem sıkça rahmetli babamın köyüne gitmek istedim

kardeşleriniz ablalarınız çok önemli yardımcılar, aileye mutluluk getirecek, herkes canla başla bebekle ilgilenecek, kendi öz aileniz olduğu için rahatça kucağınıza verirler, vermediklerinde uyarma şansınız var, yanlış anlayıp kırılmazlar. 40 ı çıkınca değil de 2 ay sonra dönecekmiş gibi düşünürdüm ben, izniniz kısaymış. gaz sancıları genellikle 3. aydan sonra bitiyor

sağlıklı bir bebek ve kolay bir doğum dilerim. Hersey gönlünüzce olsun

Back
X