Ben illa evlilik degil de sevecegim birini bulamayacagim gibi hissediyorum nedense..arkadaşlar 26 yaşındayım 27 olucak yakında hali hazırda bekarım ve evlilik görünürde yok. evlenen arkadaşlarımı gördük.e imrenmiyor değilim. nasip kısmet tabi bu işler ama hiç evlenmiycem kimseye güvenmiycem gibi geliyor.
var mı benim gibi olanlar? yada evlenenler kaç yaşında hayatınızın aşkını buldunuz?
bir bakmışsın Allah hiç beklemediğin anda vermiş kalbine mutluluğu ..
evet seveceğim birini bulamayacağım haliyle evlenemeyeceğim hissi. geç kalmışlık hissi. ben de bir tuhaflık mı var hissi. çocuk yapma yaşını geçireceğim demek ki doğama ters düşüyorum hissi vs vsBen illa evlilik degil de sevecegim birini bulamayacagim gibi hissediyorum nedense..
evet seveceğim birini bulamayacağım haliyle evlenemeyeceğim hissi. geç kalmışlık hissi. ben de bir tuhaflık mı var hissi. çocuk yapma yaşını geçireceğim demek ki doğama ters düşüyorum hissi vs vs
Geç kalmışlık mı denir adına ne denir bilemiyorum tabi, her an herşey olabilir ancak yapı itibariyle yapamayacak gibi hissediyorum, herşeye herkese bu konuda tepkilerim genelde ters oluyor yada tepkisiz oluyorum..evet seveceğim birini bulamayacağım haliyle evlenemeyeceğim hissi. geç kalmışlık hissi. ben de bir tuhaflık mı var hissi. çocuk yapma yaşını geçireceğim demek ki doğama ters düşüyorum hissi vs vs
Oo bibicim gönlüme su serptin vallahi25de buldum 32 de evlendim
Bişey olmaz kız korkmaOo bibicim gönlüme su serptin vallahi
Geç kalmışlık mı denir adına ne denir bilemiyorum tabi, her an herşey olabilir ancak yapı itibariyle yapamayacak gibi hissediyorum, herşeye herkese bu konuda tepkilerim genelde ters oluyor yada tepkisiz oluyorum..
Geç kalmışlık mı denir adına ne denir bilemiyorum tabi, her an herşey olabilir ancak yapı itibariyle yapamayacak gibi hissediyorum, herşeye herkese bu konuda tepkilerim genelde ters oluyor yada tepkisiz oluyorum..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?