var mı benim gibi olann??

cifmatik

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Kasım 2008
2.958
420
173
Ankara
arkadaşlar 26 yaşındayım 27 olucak yakında hali hazırda bekarım ve evlilik görünürde yok. evlenen arkadaşlarımı gördük.e imrenmiyor değilim. nasip kısmet tabi bu işler ama hiç evlenmiycem kimseye güvenmiycem gibi geliyor.

var mı benim gibi olanlar? yada evlenenler kaç yaşında hayatınızın aşkını buldunuz?

Ben illa evlilik degil de sevecegim birini bulamayacagim gibi hissediyorum nedense..

ben de 25 im 26 olacağım onun dışında yazdıkların benim için de aynen geçerli. demek ki var senin gibi olanlar.

28
2 senedir evliyim. O zaman kadar da kimseyle olmadım.

Dediğin gibi kısmet. Hiç evlilere imrenmediğim için seni tam olarak anlayamam. Ama böyle şeyler beklenmedik zamanlarda olur.
Kafanı başka şeylerle meşgul et.

Ben daha ufak sayilirim ama bu dusunce hep vardi. Tum lise universite arkadaslarim evlendi bebeleriyle foto çekinir oldum artik
Ama hiç ummadğm anda oyle biri geldi ki diyorum iyiki hep umutsuz vaka olmusum çunku bu kadar beklememe değmiş ve doğru insan şuan hayatimda

30 yaşındayım aynı şeyleri hissediyorum. Yalnız ölüp gideceğim heralde...

Ben illa evlilik degil de sevecegim birini bulamayacagim gibi hissediyorum nedense..
evet seveceğim birini bulamayacağım haliyle evlenemeyeceğim hissi. geç kalmışlık hissi. ben de bir tuhaflık mı var hissi. çocuk yapma yaşını geçireceğim demek ki doğama ters düşüyorum hissi vs vs

evlilikten ziyade bende aşık olmak, o heyecanı yaşamak istiyorum. beni önemseyen, seven biri olsun istiyorum ama kısmet işte. olmadı mı olmuyor.

ben çocuk konusuna takılmıyorum. güvenilcek birini bulsak ta sorun çocuk olsa. hayatımın insanı yok gibi geliyor

Geç kalmışlık mı denir adına ne denir bilemiyorum tabi, her an herşey olabilir ancak yapı itibariyle yapamayacak gibi hissediyorum, herşeye herkese bu konuda tepkilerim genelde ters oluyor yada tepkisiz oluyorum..

27 yaşındayım, sevgilim var ama evlenmeyi düşünmüyorum, evlilik bana göre değil çünkü. yalnız yatmaktan hoşlanıyorum eve gelince koştur koştur yemek yapmak, haftasonumun bi gününü ütüye ayırmak, maaşımın bi kısmını ev giderlerine harcamak, kaynana görümce elti kayın bacanak gibi kavramlar falan şu an alamayacağım sorumluluklar. hiç bekar arkadaşım da yok üstelik. her ne kadar hazır olmasam da nikahla ölümün saati şaşmaz derler. takılmayın hayat bekarlara daha güzel.

Geç kalmışlık mı denir adına ne denir bilemiyorum tabi, her an herşey olabilir ancak yapı itibariyle yapamayacak gibi hissediyorum, herşeye herkese bu konuda tepkilerim genelde ters oluyor yada tepkisiz oluyorum..

siz kaç yaşındaydınız?

Fazla mükemmeliyetçi olma..dört dörtlük birini bulcam diye bekleme yanı.. İçinin isindiği biriyle evlilige sıcak bak..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…