arkadaşlar 26 yaşındayım 27 olucak yakında hali hazırda bekarım ve evlilik görünürde yok. evlenen arkadaşlarımı gördük.e imrenmiyor değilim. nasip kısmet tabi bu işler ama hiç evlenmiycem kimseye güvenmiycem gibi geliyor.
var mı benim gibi olanlar? yada evlenenler kaç yaşında hayatınızın aşkını buldunuz?
Kimin karşısına en başta çıkıyor ki doğru insan?haklısınız. bi kaç olumsuz biten ilişki yaşayınca insanın umudu kalmıyor. keşke doğru insan en baştan çıksaydı diyosun yada doğru insan yok galiba psikolojisine giriliyo :/
Kimin karşısına en başta çıkıyor ki doğru insan?
ben de seninle aynı yaşta ve aynı psikolojideyim. daha bugün annemle dertleşirken farkettim aslında üzüldüğümü...
zor bi durum ya korkuyo insan ister istemez . Allah tan iş güç sınav bi bahanem var. yoksa millet bıktırıyo. kimseyi görmemk en güzeli. sen çalışıyo musun?
aynen bahanesi o oluyor. ben çalışıyorum doktora da yapıyorum. o yüzden doktora bitene kadar filan diye bahane buluyorum. bir çok insan çıkıyor karşıma ama işte olmuyor. insanlar da sürekli çok inceliyorsun o kadar takılma filan diyorlar ama gerçekten öyle ince eleyen bir tip değilim aslında... nasip diyorlar ya, gerçekten nasip herhalde..
evlenmek istesek evleniriz
Ha deyince bulabiliyor musunuz?
Ne güzel.
Nasıl yani? Arkadaşımı karşıma oturtup "şu şu özelliklere sahip bir insanla evlenmek istiyorum" mu Demem gerekiyor?Nasıl birini istediğinde ve tarif ettiğinde bir arkadaşına önüne çıkıp geliyor ama tarifini yapamadığın gelmiyor kısmetin kapalı kalıyor evrene mesaj yollamak şart
Nasıl yani? Arkadaşımı karşıma oturtup "şu şu özelliklere sahip bir insanla evlenmek istiyorum" mu Demem gerekiyor?
Evet aynen
Evet aynen
Ben yıllardır yapıyorum, evlilik için değil ama sevgili için. Hiç böyle bir şey gelmedi başıma.Ben hiç bir erkeği beğenmezdim hep dalga geçerdim sonra arkadaşlarım bana çok sinirlendi ve sordu nasıl birr erkek çıksada evet dersln diye bende tarifini yaptım ,ve fazla sürmedi 6 ay içinde evlendim
Ben yıllardır yapıyorum, evlilik için değil ama sevgili için. Hiç böyle bir şey gelmedi başıma.
Nasıl yani? Bu sene is için başka bir sehirdeyim mesela onun gibi mi?Bulunduğun yeri değiştirmezsen gelmez tabi
Nasıl yani? Bu sene is için başka bir sehirdeyim mesela onun gibi mi?
Benim için umut yok o zaman.
Benim için umut yok o zaman.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?