Amin kuzum sağolasın..Sağol canım işte onlarıda kızmamak lazım çünkü insanlar onların yanında yiyorlar onlarda tutamıyorlar kendilerini Allah rahmet eylesin
Dinlen bakalım kuzum sende uykusuzsunBende şimdi ablamlardan geldim hepsi grip nezle yemeğimi yedim kaçtım eve çamaşır makinesinin işi bitsin yatıcam gözlerim yatağımı arıyor
Sende uyu canım uyudu mu paşaDinlen bakalım kuzum sende uykusuzsun
Maalesef yaSende uyu canım uyudu mu paşa
Hadi ya benimde makine işi az kaldı bitsin yatıcam uyumamak için oyalanıyorumMaalesef ya
Kızlar menümu verip kuzenimin Kınasina gitcem Yeme faslini bitirdim öğlen 2 haşlanmış yumurta 1 salata 1 domates 1 bardak ayran arada 2 fincan şekersiz kahve 1 dilim m karpuz ve yanına miyavsunun tavsiyesiyle yarım kase yoğurt şimdide 1 tabak marul salata ve domatesten oluşan salata ve günü bitirdim kizlar
Mwnumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 5 zeytin
Ara: sek kahve 1 dilim bitter
Öğle : 1 kase çorba, 5 kaşık Kıymalı patlıcan y, 4 kaşık pilav(çok açikmistim:) )
Ara: , avuç çekirdek
Aksam 18.00: 1 kase Kabaklı Havuçlu sebze çorbası, 4 kaşık yogurt
Ara: Türk Kahvesi bitki çayı soda
2.5 litre su
Menüleriniz çok güzel kızlarBugün ki menüm kahvaltım gec oldu yoğundum saat 11.30 : yarım avakodolu domates ezmesi,taze barbunya haşlanmış ,zeytin ,salatalık kurutulmuş demleme nane çayı ,çiğ kuruyemiş leptinin 9 saat akşam yemeğim 20.00: etli türlü yanında ,salata ,çiğ kabak Çekirdeği @puantiyeli_kelebek dpor olarak 30 dk Kardio +30 dk ağırlık
Çok iyi o zaman iyi çıktıysa canım malesef eşimi bekliyorum zaten burada iş bulamadı gecen kış olduğu gibi gidecek memleketine yapıcak birşey yok
@puantiyeli_kelebek canım hazır konuya gelmişken ctesi-pazar eşim gelecek malum zaten onunla ilgilenmeyip buraya yazarsam bozuk atar çünkü KISKANIYOR sizleri anlatamam zaten dedi telefonunu elinden alıcam diye bana izin verir nmisin mümkün müdür o gidince gelirim
Miyav_su . Teşekkür ederim
Fıstıklar artık dyt. İle birlikte ilerlemiyorum
Çünkü şehir değişikliği yapacagim malum
Free ozgur genç kiz
Bugün ki menüm kahvaltım gec oldu yoğundum saat 11.30 : yarım avakodolu domates ezmesi,taze barbunya haşlanmış ,zeytin ,salatalık kurutulmuş demleme nane çayı ,çiğ kuruyemiş leptinin 9 saat akşam yemeğim 20.00: etli türlü yanında ,salata ,çiğ kabak Çekirdeği @puantiyeli_kelebek dpor olarak 30 dk Kardio +30 dk ağırlık
Sen yavaş veriyorsun ben yerimde sayıyorum canimYarislaim fıstıkama beni yenersin çünkü ben çok yavaş veriyorum son zamanlarda. Bu haftamiz hayırlı olsun o zaman
didemdefne canim biraz dikkatsizligimden oldu arada cok kacirdigim oldu malesef
yayınlamışsın artık en azından tok karnına olanı yazaydın iyiydi böyle sanki kötü göründü mü ne :) neyse artıkP PammukPrensess canim seni bu hafta sabit yazıp listeyi yayinliyorum. Haftaya gercek kilonu yazariz artik olur mu canim
Buarada deprem filan oluyor mu daha çok geçmiş olsunSende uyu canım uyudu mu paşa
Desene harika bir yarış olacak buSen yavaş veriyorsun ben yerimde sayıyorum canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?