Eline emeğine sağlık canım
Olsun canım deneriz fenamiDesene harika bir yarış olacak bu
Yalnız aramızda 1 kilo fark var
Ben onu yakalayana kadar sen hedefinde olursun zaten
Kesinlikle kuzumOlsun canım deneriz fenami
Aksam ki pilav olmasada olurmuş canım ama sporla kalmamıştır zaten yakıt olmuştur sanaMenum
Sabah bir bardak süt bir saç boregi
Ara bir elma
Öğlen ton balıklı salata
Aksam tavuk sote salata 2 kaşık pirinç pilavı
Su 2 litre
Spor 15 dk lesli 20dk jillian
Leptinin 6 saat
Evet malesef onun marifeti. Toparlayacagim ama.Yıldönümünün marifeti mi canim:)) nice yillara
Deme valla benimki de soruyor burda.oldugumu gordukce kafasni uzatip bakiyor ne yazdigima falan@puantiyeli_kelebek canım hazır konuya gelmişken ctesi-pazar eşim gelecek malum zaten onunla ilgilenmeyip buraya yazarsam bozuk atar çünkü KISKANIYOR sizleri anlatamam zaten dedi telefonunu elinden alıcam diye bana izin verir nmisin mümkün müdür o gidince gelirim
Insallah canimTebrikler canım
Tebrikler canım
Canım nie böyle oluyor ben geldiğimde 95 idin ben geleli 2 ay oldu biseyleri yanlış mı yapıyorsun.. doktora git ve bütün testleri ni yaptım bence çünkü o kadar da köyü menülerin yok
Tebrikler canım
Tebrikler canım
bu hafta veremeyenler çok daha iyi verecek 1+bekliyorum kendimden ve sizlerden
Tebrikler 100 gr da olsa gitmiş
Yarına gider canım
Insallah toparlarizBu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum böyle devam kızlar
Veremeyen arkadaşlar da üzülmek yok haftaya güzel bildirimler sizi bekliyor @Vilma 37 @puantiyeli_kelebekCommadante- @kitap_asigi
ellerine sağlık =)
ellerine sağlık =)
Ye sadrazam kavuğunu ,imam cübbesini tabi yerinde sayarsın cadıSen yavaş veriyorsun ben yerimde sayıyorum canim
Çatlada patla okuyamamışsındır inşallah Laz güzeligeçmişten çok bağımsız kaldım valla çatlayacagım
azıcık okuyayımda gelirim
Bayılırım bamya yemeğine afiyet olsunMenu
Sabah 9.30
Karatay kahvaltisi + 1 dilim ekmek
Ara
Kuruyemis
Aksam
Etli bamya yemegi
Kavurma
Salata
Mercimek Çorbası
2.5 lt su
25 dk yürüyüş
Miyav_su
Canım dün gece gündüz sallandık dünden uykusuz olunca bugün gece sallandık kı bilmiyorum kesintisiz uyudumBuarada deprem filan oluyor mu daha çok geçmiş olsun
Merak etme benDesene harika bir yarış olacak bu
Yalnız aramızda 1 kilo fark var
Ben onu yakalayana kadar sen hedefinde olursun zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?