Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Menum
Sabah bir bardak süt bir saç boregi
Ara bir elma
Öğlen ton balıklı salata
Aksam tavuk sote salata 2 kaşık pirinç pilavı
Su 2 litre
Spor 15 dk lesli 20dk jillian
Leptinin 6 saat
Aksam ki pilav olmasada olurmuş canım ama sporla kalmamıştır zaten yakıt olmuştur sana afiyet olsun.

Iyi geceler hanimlar

Gecmisi okudum ama cok fazla alinti yapamadim malesef.

Kilo verenleri tebrik ediyorum. Veremeyenlerden olarak darisi basimiza diyorum bize de :)

Beni bu yil donumu seysi mahvetti malesef. Tam o gune nobet kitlediler esime biz de oyle olunca hem haftasonu hem bi sonraki.gunu degerlendirdik kendimizce
Haftasonu zaten disarda yedik. Sali gun de gec yedik biraz. Zaten buraya yazamiyordum iyice kotu oldu benim icin. Artik burdayim insallah. Bayram oncesi cok kararliydim acayip bi motivasyon vardi bende ama araya bayram girdi biraz bosladim sanirim sonrasnda da

Menumu yazayim.

Sabah
1 peynirli sebzeli tost
Domates
Salatalik
Zwytin
Sekersiz cay

Ara
Soda

Aksam
Mercimek corbasi (unsuz)
Sebzeli et sote
Cok az pirinc pilavi
Salata

Aksamdan sonra
1avuc patlamis misir cok guzel koktu

SuCok az

Yıldönümünün marifeti mi canim:)) nice yillara
Evet malesef onun marifeti. Toparlayacagim ama.
Cok tesekkur ederim canim size de nice yillar :)
Deme valla benimki de soruyor burda.oldugumu gordukce kafasni uzatip bakiyor ne yazdigima falan
Insallah canim
Bu arada kilo veren arkadaşları tebrik ediyorum böyle devam kızlar
Veremeyen arkadaşlar da üzülmek yok haftaya güzel bildirimler sizi bekliyor @Vilma 37 @puantiyeli_kelebek Commadante- @kitap_asigi
Insallah toparlariz

Desene harika bir yarış olacak bu
Yalnız aramızda 1 kilo fark var
Ben onu yakalayana kadar sen hedefinde olursun zaten
Merak etme ben kulkedisi30 sukuiast kurarım 2 çikolata markası söyleyok değişik tatlı tarifi ver hangisi güzel tadı Nasıl dediğim an o hemen yer yada kısır dersem bunlar kilit kelimeler ben seni birinci yaparım sıkıntı yok sen yeter ki iste istersen Commadante- yengen yedin mi değişi varmış derim Onuda artıya çeviririm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…