İşte anahtar kelime yaşam tarzına ufak dokunuş yap oldu bitti sabah sıkı kahvaltı yap öğlen akşam sebze ,bakliyat ,et ne varsa onları tüket kızartma yerine fırında yap unlu gıda pek tüketme hazırda öyleOff nasıl yapıcam bende bilmiyorum yaşam tarzimi degismem gerekiyo
Ben yiyorum akşamAksam yemek yiyin kilo veremiyorum ben
Ne bileyim karatayda olsa mideyi doldurunca kilo verilmez gibi geliyor bana heppapatya1994 ben genel olarak Karatay +taş devri ve düşük glisemik indeksli besleniyorum sende araştır ve uygula biraz da spor yaptın mı kim tutar seni
Olur en güzeli eşin erken mi geliyor ben eşim yüzümden 8 buluyor hatta bazen geçiyorAslında sabah 9 da kahvaltı ve 3 4 gibi tekrar et sebze veya bakliyat yiyip günü kapatsam?
Saol canım inşallah yapabilirim deneyecem canım tsk ederimpapatya1994 benim yaptıklarım belli dediklerimide okudun gerisi sana kalmış canım uygulamak
Bizde gıdanın ne olduğu önemli vücuda sağlıklı mı yoksa yanlış mı ben doyuyorum hatta Canan Karatayın sözü var aç ayı oynar mı diyeNe bileyim karatayda olsa mideyi doldurunca kilo verilmez gibi geliyor bana hep
Eşim 6.30 7de geliyorOlur en güzeli eşin erken mi geliyor ben eşim yüzümden 8 buluyor hatta bazen geçiyor
Yaparsın ben gram gram veriyorum halimden gayet memnun kaldım 3 senedir bu yoldaydım sen düşün gerisiniSaol canım inşallah yapabilirim deneyecem canım tsk ederim
Eşin kızmıyorsa yap benimki kızar niye beklenmiyor diyeEşim 6.30 7de geliyor
Valla azim ister sabır ister tebrik ederimYaparsın ben gram gram veriyorum halimden gayet memnun kaldım 3 senedir bu yoldaydım sen düşün gerisini
Yok kızmaz zaten 10 gündür onlarla yemiyorum oturup yanlarina eşlik ediyorum cocuklari doyurup kalkiyorumEşin kızmıyorsa yap benimki kızar niye beklenmiyor diye
Rica ederim önemli olan sağlıklı olmak tabi insan bazen ister istemez tartıya rakama takılıyor ama beden olarak şuan 38 bol geliyor düşün şuan 70 kg um ,60 kg da ne olur bilinmez yanlız benim ilk -30 kg verdiğimiValla azim ister sabır ister tebrik ederim
Ne güzel benimki takık o konulara ben evdeysem kapıyı açmam lazım kapıda bekleyip boynuna atlamam LazımYok kızmaz zaten 10 gündür onlarla yemiyorum oturup yanlarina eşlik ediyorum cocuklari doyurup kalkiyorum
Ne güzel benimki takık o konulara ben evdeysem kapıyı açmam lazım kapıda bekleyip boynuna atlamam Lazımküs bile olsak yapmamı ister yemek birlikte yenilecek işte tam iç Anadolu erkeği sarılırız 10 dk kapıda sanki askerden geliyor
Kolay gelsin canım sağlıkla yersiniz insallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?