Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Görumcek gelcek canım is ve yemek hazırlığı yapiyorum fırına lahmacun verdim bide şimdi kek yaptım susamlisalata ve çorba kaldı yapilacakBugün Çok Kötü beslendim Ekmek Leri duyunca Şok olcaksin

Kaçamaksız, bol hareketli bir haftasonu diliyorum.

Benim moralim çok bozuk, umarım haftasonu fazla yemem

Kızlar döndüm ama bugün sınav yaptılar ani şekilde su quiz denilenler... Onunla cebellesiyordum moralim ziffiiir ziffir ziffir
Menüm
Sabah yarın has.yumurta
1 kk peynir
3 zeytin
1 isirik ekmek. Isirik da yeni çıktı

Öğle 12.00
1 kepçe çorba
1 dilim lazanya
1 mandalina

Ara 16.00
1 muz 1 mandalina 1 de su küçük pudinglerden

Akşam 19.0o
1 küçük dilim lazanya
1 kepçe ıspanak
1 kase yoğurt
1.5 litre su

Iyi aksamlar herkesee

Ben iki gundur gelemedim ya kusura bakmayin ozur diliyorum uzun zaman evde olmayacagimiz icin evi ayarliyordum. Hasta da olunca epeydir dokunmamistim hicbir yere. Iki gundur totom yer gormedi gercekten cok yoruldum.
Yarin yola cikacagiz insallah ailelere dogru.

Bugunku menumu vereyim.
Sabah
1 haslanmis yumiurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilm ekmek

Ara
Yarim yesil elma
Soda

Aksam
2 kase mercimek corbasi
Ayran

Su 2 litre

Yavas yedim :)

Bugünkü menüm sabah peynir, zeytin reçel, bir dilim ekmek ve gofret.

Ara öğün bir avuç üzüm
Öğle yarım simit üzüm
Ara öğün bir avuç ceviz
Akşam bir tabak meyhane pilavı ve ayran

Gün içinde de bir buçuk litre su

Lazanya mı İtalyan arkadaşın mı var senin birebir tarifi varsa alabilirim sınavın nasıl geçti bu arada sanırım kötü üzülme kurtarırsın bu arada menün olmamış İtalyan gibi lazanya yemişsin

Canım menün de gofret yanlış sağlıksız gıda onun yerine meyve ve ayran olabilirdi üzüm ve simit de bizdeki kan şekerini dalgandırır hemen açıkmışsındır farkındaysan akşam menün güzelmiş afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…