Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

@Cesminazz nerdesin sen menüde yazmamışsın
kötü bi hafta sonu gecirdim canim..girmeye fırsatım olmadı
bacım ne oldu sana ya ..biseyde dememissinki öyle ban yiyecek..
niye mapusa attılar seni..
ins kısa sürelidir bekliyoruz

Kolay gelsin bekliyoruz canim

Gecmis olsun dikkat et dus sonrasi usutmemeye bugün nasılsın?
Merhabalar. Acaba ben de aranıza katılabilir miyim.
Malesef kontenjan dolu canim sana kilo verme yolunda başarılar diliyorum
Kızlar miyavsu da benim gibi ceza yemiş hep beni uyariyodu ban yeme diye kendi yedi

Ceza yiyecek birsey yazmamis aslinda dun özelden bildirdi bana gelemeyecegini

Al benden bir tane daha ertelemekle olmuyor canim hemen harekete geçmek lazim yoksa kilolar cok acimasiz malesef

günaydınlarrr
menüm
sabah karışık tost
öğlen bi kase aşure
akşam kahvaltı türü peynir yumurta domates ekmeksiz
su 1,5 litre
Menü güzel ama canım niyeyse sıcak bir şey aradım çorba gibi sebze yemeği gibi. Afiyet olsun canım.
Kızlar ben acaip kilo aldim kesinlikle kararli bi sekilde yeniden baslamam gerekiyor bir instagram hesabi açtım #yenibirben34kilo takip ederseniz sevinirim kilomu da ordan ogrenirsiniz artik
Ya ne zamandır söyleyeyim diyorum soyleyemiyirum. Canım bence senin kaeataydan ziyade 3 ana 3 ara şeklinde beslenmen lazım. Karatay sana ağır geliyor mesela bana da ağır geliyor. Çünkü sürekli olarak atıştırma isteğimi ara öğünlerle d3ngeliyorum. Çok güzel kilolar verebilirsin bu sayede

Ben Miyav_su ya da soyledim Karatayi yapamiyorum doğru aralarda ayran yada süt icmeyi düşünüyorum bazen küçük birseyler de ekleyebilirim.

Kızlar ben acaip kilo aldim kesinlikle kararli bi sekilde yeniden baslamam gerekiyor bir instagram hesabi açtım #yenibirben34kilo takip ederseniz sevinirim kilomu da ordan ogrenirsiniz artik
ben şunu anladımki hiç koyvermemek lazım..toparlaması çok zor oluyor
yeni bi kararla baslamissin gazan mübarek olsun canım
azmin daim olsun

ben şunu anladımki hiç koyvermemek lazım..toparlaması çok zor oluyor
yeni bi kararla baslamissin gazan mübarek olsun canım
azmin daim olsun

Aynen oyle dukan yaparken kitabında ufacik bir kacamak 1 pirinc tanesi bile diyeti bomba gibi parçalar diye okuduktan sonra gerçekten agzima 1 pirinc tanesi bile girmemisti. Yeniden o bilince kavusmam lazım
Ekmek yok seker yok pilav makarna hamurisi yok paketli gıda yok hadi bakalim:)
Yiyemediklerimize degil Yiyebildiklerimize odaklanma zamani

Ben Miyav_su ya da soyledim Karatayi yapamiyorum doğru aralarda ayran yada süt icmeyi düşünüyorum bazen küçük birseyler de ekleyebilirim.
Kesinlikle canım sütun ayranın yanına meyve de eklediginde yağ yakimi hızlanır. Onun dışında kahve ve kuru meyve ile ara yapabilirsin. Badem ceviz gibi şeyler de ara için güzel tercih

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…