- 25 Nisan 2015
- 525
- 1.400
- 33
evet haklısın öyle yapmayı düşünüyorum çok sağol ==Selam canm insan bir ara verdimi toparlaması zor oluyor sende fazla ara vermeden toparla canım yazık verdiğimiz kilolar geri gelmesin
Gayet güzel afiyet olsun canım.. bende akşam bir elma üç dilim peynir iki dilim ekmek domates yedimakşam:
1 kase acılı ezogelin çorba
1 prs. suluköfte
1buçuk dilim ekmek
ayran
tamamdır canım..Hoş geldin canım hedeflerin çabucak.olur inşallah
Sende hoş geldin canım eksileriniz bol.olsun
Not: çarşamba tartılacağız kilo
, giriş kilonuz oluyor kızlar haberiniz olsun
kötü bi hafta sonu gecirdim canim..girmeye fırsatım olmadı@Cesminazz nerdesin sen menüde yazmamışsın
poaça desem değil börek desem değil meraktan tadına baktım ama yok bana göre değilİsmini bilmediğin bir gıda mı var hayretbenden sana tavsiye adını bilmediğin gıdaları yeme
günaydın canım bana sendrom pazar günü geliyor nedense
Günaydın dostlar, sendromsuz pazartesileriniz olsun
Selamlar canlarımGünlerim aşırı yoğun geçiyor bu yüzden uğrayamadım hiç 10 güne kadar taşınıyoruz onun hazırlıkları + dershane/okul derken hiç giremedim Şimdi bile annem sesleniyo kolilere kitaplarını koy diye Ama şu telaşım bitsin çok daha rahat olucam Burda olmayı, yazışmayı çok özlemişim
Geç kalktım bugün kızlar biraz da hastalığın etkisi var galiba ruh gibi yatmışım.
Kalktım kahvaltı yaptım, 1 haftadır sabrettim ama artık dayanamadım az önce bir ilaç içtim
Şimdi inşallah pilates yapcam sonra da duşa girerim
Malesef kontenjan dolu canim sana kilo verme yolunda başarılar diliyorumMerhabalar. Acaba ben de aranıza katılabilir miyim.
Kızlar miyavsu da benim gibi ceza yemişhep beni uyariyodu ban yeme diye kendi yedi
Merhaba kızlar Hepinizi çok özledim.
Bir türlü düzene giremedim ciddi ciddi kilo alacagım gibi görünüyor.
Menü yazamıyorum çünkü hep abur cubur mesela bugün kahvaltıda eski düzenim gibi abur cubur yedim(tüm sopalar gelsin bana)
kendimi kötü hissetmeye başladım.
Şimdi temizlik yaptım bulaşık yıkayıp dışarı çıkacağım kızlar. dışarda ev yemekleri yapan bir yerde çorba ana yemek vs. gibi düzenli bir yemek yiyeceğim. gelirkende ayran falan alırım akşam acıkırsam meyveyle beraber yerim.
Kendime söz veriyorum ufak ufak başlayayım.
En azından 200 gr vermiş olmak istiyorum çarşambaya kadar
Seni Takibe aldım canım :)Kızlar ben acaip kilo aldim kesinlikle kararli bi sekilde yeniden baslamam gerekiyor bir instagram hesabi açtım #yenibirben34kilo takip ederseniz sevinirim kilomu da ordan ogrenirsiniz artik
Al hemide Sıkı takibe alSeni Takibe aldım canım :)
Menü güzel ama canım niyeyse sıcak bir şey aradım çorba gibi sebze yemeği gibi. Afiyet olsun canım.günaydınlarrr
menüm
sabah karışık tost
öğlen bi kase aşure
akşam kahvaltı türü peynir yumurta domates ekmeksiz
su 1,5 litre
Ya ne zamandır söyleyeyim diyorum soyleyemiyirum. Canım bence senin kaeataydan ziyade 3 ana 3 ara şeklinde beslenmen lazım. Karatay sana ağır geliyor mesela bana da ağır geliyor. Çünkü sürekli olarak atıştırma isteğimi ara öğünlerle d3ngeliyorum. Çok güzel kilolar verebilirsin bu sayedeKızlar ben acaip kilo aldim kesinlikle kararli bi sekilde yeniden baslamam gerekiyor bir instagram hesabi açtım #yenibirben34kilo takip ederseniz sevinirim kilomu da ordan ogrenirsiniz artik
Menü güzel ama canım niyeyse sıcak bir şey aradım çorba gibi sebze yemeği gibi. Afiyet olsun canım.
Ya ne zamandır söyleyeyim diyorum soyleyemiyirum. Canım bence senin kaeataydan ziyade 3 ana 3 ara şeklinde beslenmen lazım. Karatay sana ağır geliyor mesela bana da ağır geliyor. Çünkü sürekli olarak atıştırma isteğimi ara öğünlerle d3ngeliyorum. Çok güzel kilolar verebilirsin bu sayede
ben şunu anladımki hiç koyvermemek lazım..toparlaması çok zor oluyorKızlar ben acaip kilo aldim kesinlikle kararli bi sekilde yeniden baslamam gerekiyor bir instagram hesabi açtım #yenibirben34kilo takip ederseniz sevinirim kilomu da ordan ogrenirsiniz artik
ben şunu anladımki hiç koyvermemek lazım..toparlaması çok zor oluyor
yeni bi kararla baslamissin gazan mübarek olsun canım
azmin daim olsun
Kesinlikle canım sütun ayranın yanına meyve de eklediginde yağ yakimi hızlanır. Onun dışında kahve ve kuru meyve ile ara yapabilirsin. Badem ceviz gibi şeyler de ara için güzel tercihBenMiyav_su ya da soyledim Karatayi yapamiyorum doğru aralarda ayran yada süt icmeyi düşünüyorum bazen küçük birseyler de ekleyebilirim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?