gunaydin arkdaslar araniza yeni uye aliyo musunuz
merhaba yasim 26Normalde katilimci almiyoruz ama buraya yazmayan bi arkadasimiz yerine alabilirim seni kendini tanitirmisin bize
Kesinlikle canım sütun ayranın yanına meyve de eklediginde yağ yakimi hızlanır. Onun dışında kahve ve kuru meyve ile ara yapabilirsin. Badem ceviz gibi şeyler de ara için güzel tercih
Canım benim zaten listeye girmek gibi bir amacım yok... Bunu ilk yazdığım zamanda belirttim. Ben sadece sizlerle birlikte motive olup kilo vermek için geldim. :) ayrıca birkaç gün daha yazamam. Ailevi bir problemden dolayıBensendetutuklukaldim mazeretsiz yazmadigi icin listeye alınmayacak
dukan bana çok mantıklı gelmiyor zateeen..Aynen oyle dukan yaparken kitabında ufacik bir kacamak 1 pirinc tanesi bile diyeti bomba gibi parçalar diye okuduktan sonra gerçekten agzima 1 pirinc tanesi bile girmemisti. Yeniden o bilince kavusmam lazım
Ekmek yok seker yok pilav makarna hamurisi yok paketli gıda yok hadi bakalim:)
Yiyemediklerimize degil Yiyebildiklerimize odaklanma zamani
Tabiki canım seve seveCigneme yapmamaya çalışacağım ama arada dedigin gibi dusuk glisemik indeksli meyvelerden yada kuruyemislerden tüketirim canim senden menulerime ayrica yorum istiyorum zahmet olmazsa şu geçiş surecinde
gecmis olsunn burada da sana rastladim :))Merhabalar ,,,
Yeni giriş yapabildim siteye,,, Grip oldumÇok ağır geçiyor
Birazdan haftasonu menümü paylaşıp geçmişi okuyacağım.
Umarım bu hafta güzel geçer.
gecmis olsunn burada da sana rastladim :))
Iyi aksamlar herkesee
Ben iki gundur gelemedim ya kusura bakmayin ozur diliyorum uzun zaman evde olmayacagimiz icin evi ayarliyordum. Hasta da olunca epeydir dokunmamistim hicbir yere. Iki gundur totom yer gormedi gercekten cok yoruldum.
Yarin yola cikacagiz insallah ailelere dogru.
Bugunku menumu vereyim.
Sabah
1 haslanmis yumiurta
Peynir
Zeytin
Domates
Salatalik
1 dilm ekmek
Ara
Yarim yesil elma
Soda
Aksam
2 kase mercimek corbasi
Ayran
Su 2 litre
Yavas yedim :)
İnşallah canım benim üzülme sende ptesi bomba gibi bekliyorum seni
Her iki günün de çok güzel canım. Cumartesi kısır bir nebze fazla olmuş. Afiyet olsunMenüm :
Cumartesi:
Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, domates, yeşillik, avakado
Öğle: Trabzon hurması, mandalina, nar
Akşam: Kısır, sebzesi boldu ama büyük bir tabak yedim
Ara : 5 fındık
Pazar:
Sabah: peynir, zeytin, 2 dlm ekmek, domates, yeşillik, avakado
Öğle: Balık, salata
Ara: Şekersiz aşure
Akşam: 4 köfte
Ara : fındık, badem ( 1 çay bardağı kadar )
Selam kızlar ben geldim
Kayınpederimi evlenmek üzere yolculadik Allah tamamina erdirir bende kurtulurum insallah hayirlisiyla..
Bugunden itibaren saglikli yasamaya basliyorum inşallah.
Sizler Nasılsıniz bakalim?
Her iki günün de çok güzel canım. Cumartesi kısır bir nebze fazla olmuş. Afiyet olsun
Selam hatunlar Menumu yazayım
Sabah bir poaca ve zeytin
Öğlen patlican yemeği üç kaşık makarna bir Trabzon hurması
Aksam 4 dilim etlekmek ayran bol yeşillik domates salatalik
Şu 1.5 litre
Spor 8000 adım
Günaydın canım
Mutfaktan yeni çıktım daha utu yapcaktim vakit yok giyinip süslenip cikcam. Çocuklar kek istedi onlara havuçlu incirli kek yaptım kv tavugundan kesmiş birini göndermiş akşam temizlemistim. Onuda hasliyorum ocakta şimdi akşama hazır olsun tavuklu pilav yapıcam
Kek çok güzel koktu. Hemen olay mahalli terk etmem lazım öpüyorum görüşürüz
Geç kalktım bugün kızlar biraz da hastalığın etkisi var galiba ruh gibi yatmışım.
Kalktım kahvaltı yaptım, 1 haftadır sabrettim ama artık dayanamadım az önce bir ilaç içtim
Şimdi inşallah pilates yapcam sonra da duşa girerim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?