- 5 Temmuz 2011
- 5.344
- 6.214
- 198
o şekilde yiyemem canım ekmek arası bol baharatlı ve söğüş falan olmalıEkmeksiz tabakta servis alsan olur mu?
iyi eğlenceler canımBende şimdi arkadaşlar ile toplandım sonra görüşürüz kızlar
20 Aralık kızımın doğum günü 1 yaşına gircek inşallah
Keşke 75 olsam ben yılbaşına
Hadi bakalım senin hedef kaç yılbaşına
Yok 3 öğün ama dün çarşıdaydım
Kahvaltımı yanıma aldığım halde yiyemedim
Kızlar kıymalı patlıcan lı bıldıgınız bır tencere yemeği tarafı verecek var mı akşam yemeği öncesi kararsız kaldım
Ben patlıcanları kup kup doğrayıp kizartiyorum. Tencerenin altına soğan ve yağ kavuruyirum. Üzerine patatesleri yarım ay doğrayıp dosuyorum. Üstüne patlucanlar en üstüne de az bir salcayla kavrulmuş kiymayi koyuyorum. Üzerine domates soyup dogruyirum ve 1 şu bardagindan daha az şu ile kısık ateşte pisiriyirum karistirmadan. Patates pirince pişmiş oluyor yaklaşık 25 dk.Kızlar kıymalı patlıcan lı bıldıgınız bır tencere yemeği tarafı verecek var mı akşam yemeği öncesi kararsız kaldım
İnşallah daha da altını görürsün:)Ben yılbaşında 79.9 görsem çok mutlu olurum :)
Aklıma ilk patlıcan kebabı geldi hem cokk kolay hem şahaneKızlar kıymalı patlıcan lı bıldıgınız bır tencere yemeği tarafı verecek var mı akşam yemeği öncesi kararsız kaldım
Güle güle:)İyi akşamlar
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere
Bahsetmedim canım ama yinede sinir etti ya Allah'a havale ettimGörüşürüz canım iyi eğlenceler sana tavsiyem rahatsız doktordan bahsetme olur mu
Gecenlerdeki mi canım aynı kışı miBahsetmedim canım ama yinede sinir etti ya Allah'a havale ettim
Görüşürüz canımİyi akşamlar
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere
Evet aynı kişi boşverdim canım ağzının payını verdim merak etme bundan sonra böyleGecenlerdeki mi canım aynı kışı mi
Menün süper afiyet olsun canımMenumu vereyim
Sabah 07.00: 3 ceviz 3 hurma(kalkamadim)
Ara: şekersiz kahve 2 bisküvi
Öğle: fırında kızarmış tavuğun 3 de 1 i
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Ara(farklı zamanlarda)
avuç içi cekirdek, 2 dilim bitter Türk Kahvesi, 1 mandalina
Aksam 17.45: 1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt, 3 lokma tavuk
Ara 20.00: 1 bardak süt, yarım muz
2.5 litre su bitki çayları
Iyi yapmışsın canım. Zoru neyse hanimefendininEvet aynı kişi boşverdim canım ağzının payını verdim merak etme bundan sonra böyle
Kısaca kıskançlık bugün bir arkadaş benden koçluk istedi biliyorsun Musun şuan dükkanı satmayı düşünüyoruz bakalım zor ama olursa hayatımı bu yönde ilerletmeyi düşünüyorumIyi yapmışsın canım. Zoru neyse hanimefendinin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?