Gecen Benim yaptığım gibi tabak üstüEkmeksiz tabakta servis alsan olur mu?
bende biraz yorgun oldukça iyiyim çok şükür :)İyiyiz Laz güzeli sen nasılsın
Hadi inşallah dua hemen geçmiş gördün mü ona göre ayağını denk al
Amin inşallah canımD vitaminide iyi gelir .
İdeal kilona inince birçok alerjin geçebilir canım.
Yaz bakalımmenümü yazayımda yorumlayın
Hele ben salganyoz gibiyim senden farkım Yok malesefBenimle yarışmak çok kolay, kaplumbağa hızında gittiğim için hemencecik geçersin beni :)
merhaba sağlıcakla büyütün bebişinizi çayın yanında birşey yemezsin birde ağır yaparsanız hemencecik gider kilonuzKızlar merhaba
Ben 6 ay once dogum yaptim boyum 1.67 kilom 68 idi gayet memnundum halimden ama az bisey basen vardi oda cok takıntılı değildim hamilelikte 20 kilo aldim 8 dpgumdan sonra gitti suan 80 kiloyum emzirmiyorum
Size sorum su diyet yapmıyorum sadece sabah 11-12 gibi kahvalti yapip aksam 7 de aksam yemegi yiyip 7den sonra bisey yemiyorum öğlenleri çayın yaninda biskivu yada meyve tuketiyorum demem o ki bu sekilde kilo verirmiyim? 3 gun oldu baslayali.
Hele ben salganyoz gibiyim senden farkım Yok malesef
Bu ne kahvaltı yoksabah kahvaltısı 1 adt mandalina
öğle: 1 kumpirvuymayın ablalayy vuymayın abileyy
ara:1 elma 1 bardak ayran çay
akşam 1 prs yağsız iskender 1 b ayran
ara t.kahvesi
Bana mı diyorsun canım kafam bulanıkVilma 37 senin mesajını bulamadıgım için bunu alıntıladım.
gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki sen kendini aştın helal olsun. alçakgönüllük gereği böyle diyorsun tatlı kadın
merhaba sağlıcakla büyütün bebişinizi çayın yanında birşey yemezsin birde ağır yaparsanız hemencecik gider kilonuz
okula koşarak gitmesem belki yolda yiyecegim ama felaket bir yaşantım olduBu ne kahvaltı yokLaz güzeli
benimde kafa bulanmış yaBana mı diyorsun canım kafam bulanıkanlayamadım
Tamam canımokula koşarak gitmesem belki yolda yiyecegim ama felaket bir yaşantım oldu
benimde kafa bulanmış yaVilma kaplumbağa hızındayım demişya ona ithafen söyledim
Spor demek istedim kusura bakmayın telefon yanlış yazmış çay ve zayıflama ürünleri hakkından bir bilgim Yok baba göre hiç bulaşmayın bu tarz ürünler çok yanlış ben yengemi kaybettimSagolun allah razi olsun inşallah
Agir yaparsaniz derken anlamadim cnm orayi birde zayiflatan caylar hangileri ve nekadar tuketmeliyim
nasılsınız uykusuzlaaarr =)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?