Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Afiyet olsun canım

Bugünkü menum sabah iki dilim ekmek yanında bol açılı kurutmalik biberi haslayip yedim peynir ve tereyağı sonra aralarda 10 badem 1 kase cacık 1 mandalina yarım nar akşam 3 adet izmir köfte 4 çatal patates
Afiyet olsun bizim burada o kurutmalık biberi haşlayıp sonra kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt dökülür oh afiyet ile yenir bende çok severdim

Kısaca kıskançlık bugün bir arkadaş benden koçluk istedi biliyorsun Musun şuan dükkanı satmayı düşünüyoruz bakalım zor ama olursa hayatımı bu yönde ilerletmeyi düşünüyorum
Anladım kuzum çok olacak böyle cekemeyenler. Inşallah istediğin başarılara ulasacaksin canım

Dünkü menüm
Kahvaltı - öğle
Yulaf lapası

Akşam
Türlü ve yoğurt

Su 1 bucuk litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş

Afiyet olsun su az olmuş sadece gerısı güzel

19 Ekim'de aynı kilodayız, bakalım yılbaşında kim önce olacak :)

Çok heyecanlı hadi bakalım yılbaşında Kim ne kadar verecek bende sabırsızlıkla izlemedeyim

Ikınızın tarafını birleştirip bir tarif oluşturabildim kafamda Vilma 37 Fırında kızartma fikri çok Iyı ben hızlıca uydurmasyon bir tarif yaptım güzel oldu pırasa bile koydum içine teşekkür ederim canlarım
İyi akşamlar
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere

Iyı akşamlar
İnşallah daha da altını görürsün:)

Aklıma ilk patlıcan kebabı geldi hem cokk kolay hem şahane

O aklıma geldi de pratik olsun diye vazgeçtim teşekkür ederim canım

Afiyet olsun canım çok güzel ekmek yok

Bugünkü menum sabah iki dilim ekmek yanında bol açılı kurutmalik biberi haslayip yedim peynir ve tereyağı sonra aralarda 10 badem 1 kase cacık 1 mandalina yarım nar akşam 3 adet izmir köfte 4 çatal patates

Güzel menü
Kısaca kıskançlık bugün bir arkadaş benden koçluk istedi biliyorsun Musun şuan dükkanı satmayı düşünüyoruz bakalım zor ama olursa hayatımı bu yönde ilerletmeyi düşünüyorum

Zor değil canım istedikten sonra yapabileceğin den eminim

Amin inşallah bende sıkıldım gecen yıldan bu yana işler hep kötü gitti bu terör olaylarından eşim orada ben burada herkese çok kolay geliyor birde öğüt veriyor sen kimsin değil mi evet hayırlısı olsun canım zaten bugün birisi aramış eşimi dükkan kapalıydı ya hemen eşimi aramışlar az çok biliyorsun istersen sat bilmem ne bende dedim evdeki malzeme ile dükkanı sat dedim bende sıkıldım sende öyle tamam dedi eşim fiyatta anlaşırsak ceketimi alır çıkarım organik meze ve gıda gibi bir yer açmayı planlıyorum ayrıca koçluk isteyene koçluk bir belgeye bakar sabahın köründe gidiyorum müşteri ayrı rehberi ayrı otobüs şöförü ile ayrı uğraşıyoruz

Afiyet olsun canım yürüyüş de var süper

Çok güzel dengeli bir menü afiyet olsun. Canım akşam yemekleri saat kaçta ve kaç litre su ictin
bugunku menum
kahvalti:
1 dilim pasta (okulda)

ogle:
cacik

aksam
firinda balik
bol salata

spor yok
su 1 bucuk
sanirim hastalik cocuklardan bana da gecti genzimm yaniyo grip olcam cok kotu hissediyorumm
Su az olmuş canım. menunün ise maalesef besleyici değeri yok akşam hariç. Afiyet olsun.

Hakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. Biraz daha düşün sakin kafa ile ölç tart kendin hakkında en doğru kararı alacağına eminim.. Rabbim hayırlı kapılar açsın madem eşin de aynı fikirde gelecek hakkında ciddi ciddi düşünme vakti gelmiş demektir canım

Âmin inşallah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…