Afiyet olsun canımMenümü yazıp kaçayım kızlar zamanım olursa gelirim işim biterse ınşşaalllahhh
Sabah
Yarım nar
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Öğle
Taze fasulye yoğurt soğan
Ara
3 hurma
Şekersiz kahve
Yeşil cay
Aksam
Kıymalı türlü
Yoğurt
Yeşil cay
2.5 lt su
5 mile walk yarısı yapıldı
Afiyet olsun bizim burada o kurutmalık biberi haşlayıp sonra kızartıp üstüne sarımsaklı yoğurt dökülür oh afiyet ile yenir bende çok severdimBugünkü menum sabah iki dilim ekmek yanında bol açılı kurutmalik biberi haslayip yedim peynir ve tereyağı sonra aralarda 10 badem 1 kase cacık 1 mandalina yarım nar akşam 3 adet izmir köfte 4 çatal patates
Anladım kuzum çok olacak böyle cekemeyenler. Inşallah istediğin başarılara ulasacaksin canımKısaca kıskançlık bugün bir arkadaş benden koçluk istedi biliyorsun Musun şuan dükkanı satmayı düşünüyoruz bakalım zor ama olursa hayatımı bu yönde ilerletmeyi düşünüyorum
Dünkü menüm
Kahvaltı - öğle
Yulaf lapası
Akşam
Türlü ve yoğurt
Su 1 bucuk litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
19 Ekim'de aynı kilodayız, bakalım yılbaşında kim önce olacak :)
Patlıcanalrı közleyerek karnıyarık gibi yapabilirsin
ya da ben patlıcanalrı küp küp doğrayıp fırında kızartıyorum. Kıyma, soğan, salça, baharatlarla pişiriyorum. Hepsini borcama koyup tekrar fırına veriyorum. Hafif ve lezzzetli oluyor.
Ben patlıcanları kup kup doğrayıp kizartiyorum. Tencerenin altına soğan ve yağ kavuruyirum. Üzerine patatesleri yarım ay doğrayıp dosuyorum. Üstüne patlucanlar en üstüne de az bir salcayla kavrulmuş kiymayi koyuyorum. Üzerine domates soyup dogruyirum ve 1 şu bardagindan daha az şu ile kısık ateşte pisiriyirum karistirmadan. Patates pirince pişmiş oluyor yaklaşık 25 dk.
İyi akşamlar
Hayırlısı ile yarın görüşmek üzere
İnşallah daha da altını görürsün:)
Aklıma ilk patlıcan kebabı geldi hem cokk kolay hem şahane
Menumu vereyim
Sabah 07.00: 3 ceviz 3 hurma(kalkamadim)
Ara: şekersiz kahve 2 bisküvi
Öğle: fırında kızarmış tavuğun 3 de 1 i
1 kepçe mercimek çorbası
3 kaşık yoğurt
Ara(farklı zamanlarda)
avuç içi cekirdek, 2 dilim bitter Türk Kahvesi, 1 mandalina
Aksam 17.45: 1 tabak pırasa yemeği
3 kaşık yoğurt, 3 lokma tavuk
Ara 20.00: 1 bardak süt, yarım muz
2.5 litre su bitki çayları
Bugünkü menum sabah iki dilim ekmek yanında bol açılı kurutmalik biberi haslayip yedim peynir ve tereyağı sonra aralarda 10 badem 1 kase cacık 1 mandalina yarım nar akşam 3 adet izmir köfte 4 çatal patates
Kısaca kıskançlık bugün bir arkadaş benden koçluk istedi biliyorsun Musun şuan dükkanı satmayı düşünüyoruz bakalım zor ama olursa hayatımı bu yönde ilerletmeyi düşünüyorum
bugunku menum
kahvalti:
1 dilim pasta (okulda)
ogle:
cacik
aksam
firinda balik
bol salata
spor yok
su 1 bucuk
sanirim hastalik cocuklardan bana da gecti genzimm yaniyo grip olcam cok kotu hissediyorumm
Amin inşallah bende sıkıldım gecen yıldan bu yana işler hep kötü gitti bu terör olaylarından eşim orada ben burada herkese çok kolay geliyor birde öğüt veriyor sen kimsin değil mi evet hayırlısı olsun canım zaten bugün birisi aramış eşimi dükkan kapalıydı ya hemen eşimi aramışlar az çok biliyorsun istersen sat bilmem ne bende dedim evdeki malzeme ile dükkanı sat dedim bende sıkıldım sende öyle tamam dedi eşim fiyatta anlaşırsak ceketimi alır çıkarım organik meze ve gıda gibi bir yer açmayı planlıyorum ayrıca koçluk isteyene koçluk bir belgeye bakar sabahın köründe gidiyorum müşteri ayrı rehberi ayrı otobüs şöförü ile ayrı uğraşıyoruz
Afiyet olsun su az olmuş sadece gerısı güzel
Çok heyecanlı hadi bakalım yılbaşında Kim ne kadar verecek bende sabırsızlıkla izlemedeyim
Ikınızın tarafını birleştirip bir tarif oluşturabildim kafamdaVilma 37 Fırında kızartma fikri çok Iyı ben hızlıca uydurmasyon bir tarif yaptım güzel oldu pırasa bile koydum içine teşekkür ederim canlarım
Iyı akşamlar
O aklıma geldi de pratik olsun diye vazgeçtimteşekkür ederim canım
Afiyet olsun canım çok güzel ekmek yok
Güzel menü
Zor değil canım istedikten sonra yapabileceğin den eminim
Afiyet olsun canım yürüyüş de var süperMenümü yazıp kaçayım kızlar zamanım olursa gelirim işim biterse ınşşaalllahhh
Sabah
Yarım nar
Tereyağlı yumurta
Zeytin
Tulum peyniri
Öğle
Taze fasulye yoğurt soğan
Ara
3 hurma
Şekersiz kahve
Yeşil cay
Aksam
Kıymalı türlü
Yoğurt
Yeşil cay
2.5 lt su
5 mile walk yarısı yapıldı
Çok güzel dengeli bir menü afiyet olsun. Canım akşam yemekleri saat kaçta ve kaç litre su ictinBugünkü menum sabah iki dilim ekmek yanında bol açılı kurutmalik biberi haslayip yedim peynir ve tereyağı sonra aralarda 10 badem 1 kase cacık 1 mandalina yarım nar akşam 3 adet izmir köfte 4 çatal patates
Su az olmuş canım. menunün ise maalesef besleyici değeri yok akşam hariç. Afiyet olsun.bugunku menum
kahvalti:
1 dilim pasta (okulda)
ogle:
cacik
aksam
firinda balik
bol salata
spor yok
su 1 bucuk
sanirim hastalik cocuklardan bana da gecti genzimm yaniyo grip olcam cok kotu hissediyorumm
Amin inşallah bende sıkıldım gecen yıldan bu yana işler hep kötü gitti bu terör olaylarından eşim orada ben burada herkese çok kolay geliyor birde öğüt veriyor sen kimsin değil mi evet hayırlısı olsun canım zaten bugün birisi aramış eşimi dükkan kapalıydı ya hemen eşimi aramışlar az çok biliyorsun istersen sat bilmem ne bende dedim evdeki malzeme ile dükkanı sat dedim bende sıkıldım sende öyle tamam dedi eşim fiyatta anlaşırsak ceketimi alır çıkarım organik meze ve gıda gibi bir yer açmayı planlıyorum ayrıca koçluk isteyene koçluk bir belgeye bakar sabahın köründe gidiyorum müşteri ayrı rehberi ayrı otobüs şöförü ile ayrı uğraşıyoruz
İyi geceler deliksiz uykular canımİyi geceler kızlar
Uyuyamadım canımKızlar erken dagılmıssınız napıyosunuz bakalım ben ütü yapıyorum arada hareket ediyorum size bakıyorum yeşil çay ve beyaz çay içiyorum öyle işte
Âmin inşallah canımHakkınızda hayırlısı neyse o olsun inşallah. Biraz daha düşün sakin kafa ile ölç tart kendin hakkında en doğru kararı alacağına eminim.. Rabbim hayırlı kapılar açsın madem eşin de aynı fikirde gelecek hakkında ciddi ciddi düşünme vakti gelmiş demektir canım
Aynen öyle canım illede sağlıklı beslen diyor işte bende ara sıra ona kulak vermiyorum kızıyorVücudun sağlıksız hiçbir şeyi kabul etmiyor.
Çok zorlayıcı bir durum ancak güzel olan tarafı bu sayede hep sağlıklı besleneceksin
İyiyiz Laz güzeli sen nasılsınnasılsınız uykusuzlaaarr =)
Hamile olma olasılığın vardır yada mevsim geçişi olduğu içindirYok Canım kullanmıyorum doğum kontrol hapı valla bende anlamadım normalde hep 5-6 gün önce olurdum şimdi tam günü geldi yine bişi yok buda bende strese ve yeme istediğine neden oluyor ne yazık ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?