Geçen Hafta 73,200 düm bu hafta 73,700 canım
Kızlar kilo bildirimini doğru yapamıyorum malesef bu hafta ıcınde en son tartıldıgımda 99.1 kiloydum bugün tartı görüntüsü silindi sürekli çekemedim pilini yenileyeceğim 98 ustu olduğum kesin ama küsürat netlesmeden silindiği için önceki kiloyu gireceğim
2 hafta önceki kilo 97,1
Bu hafta içi 99,1
Fark 2kg
Allahın adını verdim rica edeceğim hakkım a girme sondan birincilik şerefi bana ait
Al benden o kadar gece 5 buldu uyumam abarttım bende makarna,tost ,aşure olucağı buydu ne uykum kaldı ne suratım mahvettim doktor dedi Zaten gıda tolerans testi ne oldu dedi üzüntüden başıma ağrı girdi
Sonunculuğu ikimiz paylaştık
İkimizde ekside olamadık
Kesinlikle öyle canımGeçmiş olsun
Senin vücudun gerçekten çok hassas, işin zor gerçekten.
Tahlillerde d vitamini eksik çıktı dvit verdi birde probiyotik beslenmemi tavsiye etti ev yoğurdu,kefir,turşu hap verdi birde bağırsak geçirgenliği gluten hassaslığı testi ve alerji testi yaptırmamı tavsiye etti kedi ,köpek toz ve güneşten uzak durmamı istedi birde rüzgardan yakında fanus içinde gezicemCanım nasıl geçti hastane ? Ne dedi doktor ?
Önerim eksi olamayan herkes sondan birinciliği paylaşsın
Bari bunun Sevincini yaşayalım
inşallah canımBu artı en kısa sürede gidecek inşallah.
Bu hafta çoğumuz artıdayız , stresten mi oldu acaba ?
çok geçmiş olsun canımTahlillerde d vitamini eksik çıktı dvit verdi birde probiyotik beslenmemi tavsiye etti ev yoğurdu,kefir,turşu hap verdi birde bağırsak geçirgenliği gluten hassaslığı testi ve alerji testi yaptırmamı tavsiye etti kedi ,köpek toz ve güneşten uzak durmamı istedi birde rüzgardan yakında fanus içinde gezicem
Evet benimde canım akşamları geç yemem etkili oldu birde sporu aksattıminşallah canım
aslında + için çok sebep var
haftasonu kötü geçti bol cısss vardı yani
akşamları geç yiyoruz ve spor yok
birde regl oldum
Tahlillerde d vitamini eksik çıktı dvit verdi birde probiyotik beslenmemi tavsiye etti ev yoğurdu,kefir,turşu hap verdi birde bağırsak geçirgenliği gluten hassaslığı testi ve alerji testi yaptırmamı tavsiye etti kedi ,köpek toz ve güneşten uzak durmamı istedi birde rüzgardan yakında fanus içinde gezicem
Sağol canımçok geçmiş olsun canım
inşallah diyelimFazla değil canım haftaya güzel olur inş
Tebrikler canım
bendensin canım haftaya güzel olur inş
Çok değil canım regl in de varmış haftaya iyi bir sonuç elde edersin
Tebrikler canım
Çok değil canım bu hafta hepimize ders olsun ve cok dikkat edelim
Başkan hepimizin toparlanmasi lazım kayinbabanda evlendi artık o sitresi de Attın yoluna devam et artık yaza ne kaldı şurda
Tebrikler canım az kalmış 2 haftaya görürsün 70 leri
Evet nasıl olsa nefisimi kesmiyor alerji etmiyor derken köpek ve kediler ile çok haşır neşir oldum dükkandaAllah yardımcın olsun canım belki de kedilere çok temas ettığın ıcın egzama başladı
Bende şimdi arkadaşlar ile toplandım sonra görüşürüz kızlar
Yok Canım kullanmıyorum doğum kontrol hapı valla bende anlamadım normalde hep 5-6 gün önce olurdum şimdi tam günü geldi yine bişi yok buda bende strese ve yeme istediğine neden oluyor ne yazık kiİlaç etkilemezde canım Doğum kontrol hapı mı kullanıyorsun biraz özel oldu ama
kızlar ya perşembe günü akşam toplantı var 7 gibi
9a doğru çıkarız çıkışta kokoreçe gidelim diyorlar ben cevap vermedim severimde keratayı
naapsam?
Kızlar hepimizin menüleri malum. Malesef diyet topiği unutarak sakınmadan yiyoruz ve sonuç ortadaherkes yerlerde artık bir çeki düzen verelim kendimize en kötü fazlalıkları verip ideal kilomuza kavuşunca kararında yiyebileceğimiz i düşünelim ve kendimiz e hakim olalım yoksa 5 6 AY sürebilecek bu süreci çok uzatırız yıllarımız bu şekilde diyet yaparak heba olmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?