Kilo veren kızları kutluyorum benim gibi artıda olanları bende dahil olmak üzere bundan sonra dikkat etmeyeyin bıyıkları çıksın
Suratım şişmiş doktor kapıdan girince dedi gluten mi tükettin diye eşime foto attım şok attı bir daha yemeyi düşünmüyorumağladım zaten şimdi bir sonucum kalmış onu bekliyorum ve burada kahvaltılık hiçbirşey yok benim için tost börek
Dıştan görenler için böyleyimBari bunun Sevincini yaşayalım
Tahlillerde d vitamini eksik çıktı dvit verdi birde probiyotik beslenmemi tavsiye etti ev yoğurdu,kefir,turşu hap verdi birde bağırsak geçirgenliği gluten hassaslığı testi ve alerji testi yaptırmamı tavsiye etti kedi ,köpek toz ve güneşten uzak durmamı istedi birde rüzgardan yakında fanus içinde gezicem
Bende şimdi arkadaşlar ile toplandım sonra görüşürüz kızlar
Yok Canım kullanmıyorum doğum kontrol hapı valla bende anlamadım normalde hep 5-6 gün önce olurdum şimdi tam günü geldi yine bişi yok buda bende strese ve yeme istediğine neden oluyor ne yazık ki
Teşekkür ederim tamam canım :)Bu haftaki kilomu başlangıç kilon olarak kabul ediyorum canım. Verdiğin kilodan dolayı tebrik ediyorum harikasın
Teşekkürler:)Sondan birincilik bende canımama bu hafta çok hirslandim inş haftaya güzel eksiler görürüz
Hoş geldin canım, umarım hedefine kısa sürede ulasirsin. Oğlun için hayırlı yaşları olsun
Sen de mi brutussilkinme zamanı canım
Canim kendi adıma pizzalar, börekler, asureler.... akşam yediğim ekmekler bana yaramadı
Canim benim oğlan uykusuz bir çocuk bu aralar da geceleri öksürükten uyuyamiyir bende sersem gibi uykumu alamıyorum.
Tebrikler canım harika bir rakam
Maalesef ki hastalığım biteli 3 4 gün oldu benim ki yanlış beslenmeden canım.
Teşekkür ederim :)Fazla değil canım haftaya güzel olur inş
Tebrikler canım
bendensin canım haftaya güzel olur inş
Çok değil canım regl in de varmış haftaya iyi bir sonuç elde edersin
Tebrikler canım
Çok değil canım bu hafta hepimize ders olsun ve cok dikkat edelim
Başkan hepimizin toparlanmasi lazım kayinbabanda evlendi artık o sitresi de Attın yoluna devam et artık yaza ne kaldı şurda
Tebrikler canım az kalmış 2 haftaya görürsün 70 leri
AA yetiştim mi :)Tebrikler
Şuan aynı kilodayız :)
Çok teşekkür ederim canımmMutlu yıllar oğluşuna,
Umarım doğum günü güzel geçer.
canım hepimiz verelim inşallah
Teşekkür ederim tamam canım :)
Teşekkürler:)
Teşekkür ederim :)
AA yetiştim mi :)
Evet cok güzel yarışalım mı napalım senle
Çok teşekkür ederim canımm
Güzel geçti şükür :)
Ya bende başta cok cok verip sonra yavaşlıyorum yada 1 kaçamak ta kat kat alıyorum üstüne:)Benimle yarışmak çok kolay, kaplumbağa hızında gittiğim için hemencecik geçersin beni :)
Ya bende başta cok cok verip sonra yavaşlıyorum yada 1 kaçamak ta kat kat alıyorum üstüne:)
Dünkü menüm
Kahvaltı - öğle
Yulaf lapası
Akşam
Türlü ve yoğurt
Su 1 bucuk litre
Spor 30 dk tempolu yürüyüş
20 Aralık kızımın doğum günü 1 yaşına gircek inşallah19 Ekim'de aynı kilodayız, bakalım yılbaşında kim önce olacak :)
Yok 3 öğün ama dün çarşıdaydımİki öğün mü yiyorsun ?
menün sağlıklı ve hafif olmuş. Afiyet olsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?