Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

sabah kahvaltısı 1 adt mandalina

öğle: 1 kumpir vuymayın ablalayy vuymayın abileyy

ara:1 elma 1 bardak ayran çay

akşam 1 prs yağsız iskender 1 b ayran

ara t.kahvesi

İskender de yağdan ziyade ekmek olmasaydı dicem ama senin diyetine göre ekmek normal ben bi görmedim kahvaltı yok o - puan sadece

Vilma 37 senin mesajını bulamadıgım için bunu alıntıladım.
gözlemlerime dayanarak söylüyorum ki sen kendini aştın helal olsun. alçakgönüllük gereği böyle diyorsun tatlı kadın

Katılıyorum sadece bu hafta sabit ti oda stresten oldu sanırım nazar boncuğu olsun Vilma 37

Keteye bayılırım.
Afiyet olsun.
teşekkür ederim canım

Aynen öyle canım acilen toparlanalım

didemdefne +1 kilocuklarimizi hemen veriyoruz kurtuluşu yok tamam mı
tamam canım benden 800 gr mi gitmiş bile son 200 gr kaldı oda bugün dikkat edersem gider galiba

tevafuk55 , didemdefne umarım bir haftada gider bu 1 kilo
Gitti canım regl sisligiymis

Canim bana göre kahvaltı ve akşam yemeğinde 1 er dilim ekmek yemelisin.eğer akşam pilav makarna varsa 3 kaşığı gecmemeli. 2.5 litre su aradada bisküvi yerine kuru üzüm kayısı ceviz . Avuçu geçmeyecek kadar tuketirsen kilolar dayanmaz çay olarak da yeşil çay içiyorum haftada 2 3 kere de kiraz sapı çayı içiyorum ödem artırıyor. Ben bu şekilde 11 kilo verdim fazla bir kilom yoktu zaten.

Dünkü menu
Sabah yarım kete peynir zeytin salatalık
Saat 3 de 1 kase makarna salatası 3 mercimek köftesi 2 dilim elmalı turta 1 şeker pare
8 de 1 avuç beyaz leblebi
Ooo karbonhidrat günü yapmışsın dün çarşambaya kadar firesiz devam etmen gerek

Günaydın kızlar gününüz Apaydın olsun
Ben maalesef kötü başladım okulla yani sinifimla alakali bir sorunla başladım

Günaydın canım tahmin edeyim veli mi sorun çıkardı? Günün geri kalanı güzel ve sakin geçer umarım..

Şükür iyiyim canım hava buz gibi bırr dükkandayım sen nasılsın

Bende iyiyim çok şükür canım eşimi çocukları yolladım kahvaltı nın üzerinden biraz geçmesini bekliyorum leslie yapacağım. Dün 5 mile walk yarısını yapmama rağmen hamlanmışım spora ara vermemek lazım demekki
burdada hava soğuk ben severim soğuk havaları

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…