sabah kahvaltısı 1 adt mandalina
öğle: 1 kumpirvuymayın ablalayy vuymayın abileyy
ara:1 elma 1 bardak ayran çay
akşam 1 prs yağsız iskender 1 b ayran
ara t.kahvesi
Su genelde iki litreyi buluyor ve 6 7 arası yiyorumÇok güzel dengeli bir menü afiyet olsun. Canım akşam yemekleri saat kaçta ve kaç litre su ictin
Su az olmuş canım. menunün ise maalesef besleyici değeri yok akşam hariç. Afiyet olsun.
Günaydın canımGünaydın kızlar
Günaydın canımGünaydın kizlar
teşekkür ederim canımKeteye bayılırım.
Afiyet olsun.
Aynen öyle canım acilen toparlanalım
tamam canım benden 800 gr mi gitmiş bile son 200 gr kaldı
Gitti canım regl sisligiymis
Günaydın gün daha bitmedi canım Canını sıkma sizin işinizde zor hele bu devirdeki çocuklar bizler gibi değillerGünaydın kızlar gününüz Apaydın olsun
Ben maalesef kötü başladım okulla yani sinifimla alakali bir sorunla başladım
Canim bana göre kahvaltı ve akşam yemeğinde 1 er dilim ekmek yemelisin.eğer akşam pilav makarna varsa 3 kaşığı gecmemeli. 2.5 litre su aradada bisküvi yerine kuru üzüm kayısı ceviz . Avuçu geçmeyecek kadar tuketirsen kilolar dayanmazKızlar merhaba
Ben 6 ay once dogum yaptim boyum 1.67 kilom 68 idi gayet memnundum halimden ama az bisey basen vardi oda cok takıntılı değildim hamilelikte 20 kilo aldim 8 dpgumdan sonra gitti suan 80 kiloyum emzirmiyorum
Size sorum su diyet yapmıyorum sadece sabah 11-12 gibi kahvalti yapip aksam 7 de aksam yemegi yiyip 7den sonra bisey yemiyorum öğlenleri çayın yaninda biskivu yada meyve tuketiyorum demem o ki bu sekilde kilo verirmiyim? 3 gun oldu baslayali.
Günaydın canım nasılsın?Günaydın kızlar
Şükür iyiyim canım hava buz gibi bırr dükkandayım sen nasılsınGünaydın canım nasılsın?
Ooo karbonhidrat günü yapmışsın dün çarşambaya kadar firesiz devam etmen gerekDünkü menu
Sabah yarım kete peynir zeytin salatalık
Saat 3 de 1 kase makarna salatası 3 mercimek köftesi 2 dilim elmalı turta 1 şeker pare
8 de 1 avuç beyaz leblebi
Günaydın kızlar gününüz Apaydın olsun
Ben maalesef kötü başladım okulla yani sinifimla alakali bir sorunla başladım
Şükür iyiyim canım hava buz gibi bırr dükkandayım sen nasılsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?