Oh afiyet olsun canım bende severimde evde severim sıcacık peteğin yanında kedi gibi uyumasınıBende iyiyim çok şükür canım eşimi çocukları yolladım kahvaltı nın üzerinden biraz geçmesini bekliyorum leslie yapacağım. Dün 5 mile walk yarısını yapmama rağmen hamlanmışım spora ara vermemek lazım demekki
burdada hava soğuk ben severim soğuk havaları
@puantiyeli_kelebek Haftaya kesin ben birinciyim buradan söylüyorum :) okadar da kesin konuşuyorum. Reglimde geldi artık canım tatlıda çekmiyor varmı birincilik için yarışan kızlarEki Görüntüle 1900430
19 ekim çarşamba günü dereceye girenler
1.Commadante- 1.2kg
2.papatya1994 800gr
Malesef bu hafta 3. Yok herkes artıda olduğu içingelin haftaya tozu dumana katalım kızlar eskiler havada uçuşsun
Hastaymışsın canım sağlık daha önemli sonuçta. Olsun dünü bende günden saymıyorum bugün başlıyorum artıkKızlar dün akşam geç ve kalorili yedim
Akşam üstüne doğru miydem ağrımaya başlamıştı , eve gittiğimde hala çok kötüydü.
İlaç aldım , uyumaya çalıştım , sıcak su torbası koydum hiçbirşey geçirmedi.
Saat 10 doğru geçti ağrı.
Saat 11 gibi aç hissettim , eşimde zaten gripsin halsiz kaldın iyice yemelisin dedi. eynirli tost yapıp getirdi, bende yedim
Kalori olarak dün toplamda az aldım ancak çok geç yediğim için kesin tartıya artı yansır.
Bugün itibariyle artık saat yediden sonra yemeyeceğim.
Hastaymışsın canım sağlık daha önemli sonuçta. Olsun dünü bende günden saymıyorum bugün başlıyorum artık
@puantiyeli_kelebek Haftaya kesin ben birinciyim buradan söylüyorum :) okadar da kesin konuşuyorum. Reglimde geldi artık canım tatlıda çekmiyor varmı birincilik için yarışan kızlar
Hadi bakalım gözünaydın gelince insan nasıl rahatlıyor değil miGünaydın Kızlar. Dün akşama doğru telefonum bozulur gibi oldu yani güncelleme yapar şekilde kapandı şarjı bitene kadar da açılmadı yeni açıldı.Miyav_su canım bugün başladı rahatsızlığım şükür :) bende biran korkmadım değil acaba hamilemiyimdir diye de neyse ki öyle bişi yoktu. Ben dünkü menümü vermiyorum çünkü bayağ kötü bir menüydü ama bugünden itibaren en az çarşambaya kadar 1 kilo verecek şekilde besleneceğim sıkıldım artık 70 olana kadar kaçamak yapmayacağım nasıl başta yaptıysam şimdi de yapacağıma inanıyorum canlar
Ben patlıcanları kup kup doğrayıp kizartiyorum. Tencerenin altına soğan ve yağ kavuruyirum. Üzerine patatesleri yarım ay doğrayıp dosuyorum. Üstüne patlucanlar en üstüne de az bir salcayla kavrulmuş kiymayi koyuyorum. Üzerine domates soyup dogruyirum ve 1 şu bardagindan daha az şu ile kısık ateşte pisiriyirum karistirmadan. Patates pirince pişmiş oluyor yaklaşık 25 dk.
@puantiyeli_kelebek Haftaya kesin ben birinciyim buradan söylüyorum :) okadar da kesin konuşuyorum. Reglimde geldi artık canım tatlıda çekmiyor varmı birincilik için yarışan kızlar
İnşallah daha da altını görürsün:)
Aklıma ilk patlıcan kebabı geldi hem cokk kolay hem şahane
Ben asıl senden korkuyorum haftaya ne. @PammukPrensess nede @puantiyeli_kelebek Birinci olucak sen birinci olucaksınBen 79.9 görsem , çok mutlu olurum ancak bu hızla zor...
İnşallah görürüm. İnşallah sende istediğin gibi 75 görürsün
Bahsetmedim canım ama yinede sinir etti ya Allah'a havale ettim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?