Canım ben kilo için yapmıyorum onu sağlık için yapıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın internette yazarsın açıklamaları okursun intermitan,su orucu yada fasılalı yaz çıkar canım açıklamaGüzel canım menun afiyet olsun
Evet canım işte bu sensin sen busun dukanci kız böyle beslenerek çok güzel kilolar vereceksin
Gitti canım annem 2 gün kaldı kayinvalidem yani teyzem. annemin ablasiydi onun kırkı için geldi gitti tekrar dan
Yap bakalım canım bende iyi görünce ayran çorbası yapacağım 2 günlük 2 kilo verdiriyor bu sayede 60 olacağım
hosgeldin aramıza
Hoşgeldin aramıza 1 hafta olmuş başlayalı güzel kilo vermissin diyetine devam et hergün tartiya çıkma gider kilolar kilomuzda yakin bu arada
Birde pazar gününden başlayıp 36 saat şifa orucu tutacağım sadece sıvı alacağım canım biliyorsundur Eminim
@puantiyeli_kelebek canım nasılsın maşallah dukan disiplini ile başlamışsın ama ben seni geçerim haberin olsun sana ceza vericem Allah'danVilma 37 bizim takımda
sen yaşlı isen bende dinazorum o zamanBen yasliykm 30 yaşındayımiki de çocuk var biri 5 diğeri 1.5 yaşında
Umarım şifa olur amacım o bakalım geçenlerde 11 saat tutmuştum güzel geçmiştiEvet biliyorum canım bakalım nasıl olacak sende faydalarını izleriz bizde
Yeni kan geldi bizeHadi bakalım senin takımda yeni iki kişi var ama bakalım kim kime ceza verecek görelim
Kızlar pazar günü saat 20.00 itibaren 36 saat süren sıvı orucu yapıcam bu konuda daha önce rahmetli Prof.ahmet Aydın'ın makalesi vardı geçenlerde Japon bilim adamı ödül aldı bu bir detox değildir dikkatinizi çekerim ikinci beyin ve hücre yenilenmesi için yapılan bir oruç sıvı serbest şekersiz olmak kaydı ile çok rahatsız olursam avakodo kabuğu /limon kabuğu tüketeceğim
İşte aynen o bunu rahmetli Ahmet aydın hocada bahsediyordu geçenlerde jabon bilimadamı Nobel ödülü aldı bu açlık orucu ile hücre yenilenmesi olduğunu kanıtladı rabbimizde boşuna vermemiş orucuBu konuda aidin salih i okumuştum ben yıllar önce açlığın sayısız faydaları var gerçekten
Uzuntu stres yorgunluktan 3 gündür çok yediminş bugün temiz bi sayfayla başlıyorum kim beni görse ya kilolu buluyor yada kilo almissin diyor çok siniri m bozuldu halbuki hep 70 kiloyu m hatta 4 kiloya yakın verdim yinede her gören diyo kilo almissin
Kesinlikle kendilerine bakmazlar bu ülkede herkes herşeyi çok biliyor bilgisi yüksek ama sağlıklı beslenmeye başlayınca dalga gecerler sonrada o beslenmene engel olmak için ellerinden gelenleri yaparlarİnsanlar kilo konusunda acımasız malesef ama sen en iyi cevabı onlara fit olarak verebilirsin
Herhalde ruh yaşım baya varsen yaşlı isen bende dinazorum o zaman
Dövmem mi hemde seveseveBu haftamin ilk 3 günü kötü geçti sağlıklı beslenme adına kalan 4 günde toparlayacam inşallah.Eğer güzel kilo veremezsem beni Kızılcık sopasi ile dovun razıyım
Yok canım o kadar değil sende reglin mi yaklaşıyor bu kadar karamsar olmuşsunHerhalde ruh yaşım baya var
Bu haftamin ilk 3 günü kötü geçti sağlıklı beslenme adına kalan 4 günde toparlayacam inşallah.Eğer güzel kilo veremezsem beni Kızılcık sopasi ile dovun razıyım
Evet ama orda pek yazılmıyor
Canım biz takım arkadaşların olarak acıyıp dövmezsek bile karşı takım döverhadi artık kacamaksız devam et sana güveniyorum sen yaparsın
Ay bilmiyorum miyavim baya karamsarim gerçekten. Reglime baya var nerdeyse iki hafta. Sebebi bence tartı hep bir ileri bir geriYok canım o kadar değil sende reglin mi yaklaşıyor bu kadar karamsar olmuşsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?