Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

zoey1616 ben sormuştum bilgilerini.
@Sidelya95 zoey1616 kızlar topik kurallarından bahsedeyim biraz size çarşamba günü tartı günlerimiz saat 13 e kadar resimli olarak geçen hafta bu hafta fark yazıp beni etiketleyerek bildirim yapılıyor . Hergün menü su spor varsa yazıp birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz. Gün içinde elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz.
Bu hafta kurduğumuz iki takım var gruplar 6 kişi civarında olabilir. Bu haftadan itibaren hem bireysel hem takım olarak yarışıyoruz. Çarşamba günü az kilo veren takıma karşı takım ceza kesebilir spor yada yeme cezası olarak

Canım ben kilo için yapmıyorum onu sağlık için yapıyorum kesinlikle yanlış anlaşılmasın internette yazarsın açıklamaları okursun intermitan,su orucu yada fasılalı yaz çıkar canım açıklama

Bu konuda aidin salih i okumuştum ben yıllar önce açlığın sayısız faydaları var gerçekten

Bu konuda aidin salih i okumuştum ben yıllar önce açlığın sayısız faydaları var gerçekten
İşte aynen o bunu rahmetli Ahmet aydın hocada bahsediyordu geçenlerde jabon bilimadamı Nobel ödülü aldı bu açlık orucu ile hücre yenilenmesi olduğunu kanıtladı rabbimizde boşuna vermemiş orucu

İnsanlar kilo konusunda acımasız malesef ama sen en iyi cevabı onlara fit olarak verebilirsin

İnsanlar kilo konusunda acımasız malesef ama sen en iyi cevabı onlara fit olarak verebilirsin
Kesinlikle kendilerine bakmazlar bu ülkede herkes herşeyi çok biliyor bilgisi yüksek ama sağlıklı beslenmeye başlayınca dalga gecerler sonrada o beslenmene engel olmak için ellerinden gelenleri yaparlar

Bu haftamin ilk 3 günü kötü geçti sağlıklı beslenme adına kalan 4 günde toparlayacam inşallah. Eğer güzel kilo veremezsem beni Kızılcık sopasi ile dovun razıyım

Canım biz takım arkadaşların olarak acıyıp dövmezsek bile karşı takım döver hadi artık kacamaksız devam et sana güveniyorum sen yaparsın

papatya1994 ben görüntü olarak iyi göründüğüm halde farklı bir şey yediğimi gördükleri anda hemen aaaa sen hani diyet yapiyordun diyorlar. Veya gözümün içine baka baka nitella yiyorlar. Sırf dalga geçmek için o yüzden ben onları zavallı olarak görüyorumm. Gün gelecek sana soracaklar sen nasıl beslendin diye

Yok canım o kadar değil sende reglin mi yaklaşıyor bu kadar karamsar olmuşsun
Ay bilmiyorum miyavim baya karamsarim gerçekten. Reglime baya var nerdeyse iki hafta. Sebebi bence tartı hep bir ileri bir geri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…