Ay o insanlar bende de var en son arkadaş yapmıştı banapapatya1994 ben görüntü olarak iyi göründüğüm halde farklı bir şey yediğimi gördükleri anda hemen aaaa sen hani diyet yapiyordun diyorlar. Veya gözümün içine baka baka nitella yiyorlar. Sırf dalga geçmek için o yüzden ben onları zavallı olarak görüyorumm. Gün gelecek sana soracaklar sen nasıl beslendin diye
Tabii. Boyum 1.68 kilom 65 hedef kilom 57
Duyd unuz muPonçikler sizleri lime lime edecekler haberiniz Yok
Sen gayet fitsin fazla takılma canım havalar etkiliyor olabilir b12 ve dvit takviyesi alAy bilmiyorum miyavim baya karamsarim gerçekten. Reglime baya var nerdeyse iki hafta. Sebebi bence tartı hep bir ileri bir geri
Maşallah sağol tek tek duyurmuşsun Zaten duydular sayende
Duyuracam tabiikiMaşallah sağol tek tek duyurmuşsun Zaten duydular sayende
Kızım bizdeDuyuracam tabiikibütün hırs hucrelerimiz galeyana gelecek sonra da sizi sahalardan
Zaten rutin tahliller yaptiracam inşallah ve ona göre devam edecem d-vitim en son düşüktüSen gayet fitsin fazla takılma canım havalar etkiliyor olabilir b12 ve dvit takviyesi al
Onlar çok etkiliyor canım bence enjektör ile al dvit takviyesiniZaten rutin tahliller yaptiracam inşallah ve ona göre devam edecem d-vitim en son düşüktü
Hadi bakalım göreceğiz isim konusunu da dusunecez afıllı bir işim buluruz elbetKızım bizdeVilma 37 miço ve kulkedisi30 kaptan-ı deryamız var ben Zaten muavin daha adınız Bile yok
Hadi bakalım göreceğiz isim konusunu da dusunecez afıllı bir işim buluruz elbet
Takım olayını tam anlamadım ya@zoey1616 ben sormuştum bilgilerini.
sidelya @zoey1616 kızlar topik kurallarından bahsedeyim biraz size çarşamba günü tartı günlerimiz saat 13 e kadar resimli olarak geçen hafta bu hafta fark yazıp beni etiketleyerek bildirim yapılıyor . Hergün menü su spor varsa yazıp birbirimizin menülerine yorum yapıyoruz. Gün içinde elimizden geldiğince aktif olmaya çalışıyoruz.
Bu hafta kurduğumuz iki takım var gruplar 6 kişi civarında olabilir. Bu haftadan itibaren hem bireysel hem takım olarak yarışıyoruz. Çarşamba günü az kilo veren takıma karşı takım ceza kesebilir spor yada yeme cezası olarak
Video nasıl yüklüyorsunİşte bizim takımın müziği dinleyin karşı takım
YouTube girince o linki kopyala yapıyorsun canım sonra buraya yapıştırıyorsunVideo nasıl yüklüyorsun
Rica ederim canım sen 2 çocukla tarhana yapmış insansın maşallah sanaşimdi haber geldi of kızlar grup iptal olmuş hayırlısı artık sabahdan bereketli geçti umarım akşama kadar bereketli geçer
Tabiki bahsederim :) 21 yaşındayım iki buçuk senedir evliyim bir buçuk yaşında da oğlum var. Çalışmıyorum evdeyim. Vermek istediğim kilo bana oğlumdan yadigar ama ben Fit anne olmak istiyorum. Geçen hafta başladım 67 kilo ile 64.7 ye kadar indim. Fakat dikkat etmeme rağmen eksi görmek yerine artı görüyorum tartıda. Moralim bozuluyor. Sizce neden oluyor bu. Antibiyotik kullanıyorum bir ilgisi olabilir mi
Güzel canım menun afiyet olsun
Evet canım işte bu sensin sen busun dukanci kız böyle beslenerek çok güzel kilolar vereceksin
Gitti canım annem 2 gün kaldı kayinvalidem yani teyzem. annemin ablasiydi onun kırkı için geldi gitti tekrar dan
Yap bakalım canım bende iyi görünce ayran çorbası yapacağım 2 günlük 2 kilo verdiriyor bu sayede 60 olacağım
hosgeldin aramıza
Hoşgeldin aramıza 1 hafta olmuş başlayalı güzel kilo vermissin diyetine devam et hergün tartiya çıkma gider kilolar kilomuzda yakin bu arada
Dünkü menü
Sabah 2 çatal kizartma peynir zeytin salatalık yufka
2 de 2 dolma 1 tabak karnabahar yemeği sarımsaklyoğurt
6 da 2 tutku 1 dilim baklava
Aksam değişik oldu
İşte aynen o bunu rahmetli Ahmet aydın hocada bahsediyordu geçenlerde jabon bilimadamı Nobel ödülü aldı bu açlık orucu ile hücre yenilenmesi olduğunu kanıtladı rabbimizde boşuna vermemiş orucu
Kesinlikle kendilerine bakmazlar bu ülkede herkes herşeyi çok biliyor bilgisi yüksek ama sağlıklı beslenmeye başlayınca dalga gecerler sonrada o beslenmene engel olmak için ellerinden gelenleri yaparlar
Dövmem mi hemde seveseveelime düşme
papatya1994 ben görüntü olarak iyi göründüğüm halde farklı bir şey yediğimi gördükleri anda hemen aaaa sen hani diyet yapiyordun diyorlar. Veya gözümün içine baka baka nitella yiyorlar. Sırf dalga geçmek için o yüzden ben onları zavallı olarak görüyorumm. Gün gelecek sana soracaklar sen nasıl beslendin diye
Ponçikler sizleri lime lime edecekler haberiniz Yok
Duyuracam tabiikibütün hırs hucrelerimiz galeyana gelecek sonra da sizi sahalardan
Kızım bizdeVilma 37 miço ve kulkedisi30 kaptan-ı deryamız var ben Zaten muavin daha adınız Bile yok
Zaten rutin tahliller yaptiracam inşallah ve ona göre devam edecem d-vitim en son düşüktü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?