Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ay o insanlar bende de var en son arkadaş yapmıştı bana ama diğer arkadaş Allah razı olsun benim beslenmeme göre ayarlamıştı günü ve o insanı şaşırtmıştı

Takım olayını tam anlamadım ya

Size yetişemem kızlar daha beyaz çayımı bile içemedim cevap :) alıntılamak tek çare galiba
Rica ederim canım sen 2 çocukla tarhana yapmış insansın maşallah sana şimdi haber geldi of kızlar grup iptal olmuş hayırlısı artık sabahdan bereketli geçti umarım akşama kadar bereketli geçer

Vardır bir hayır canım inşallah devamı gelir günün bereketli biter

Sağol canım benim

Geçen hafta güzel kilo vermişsin canım aynı hızla gitmemesi çok normal

Sağolasın canım benim
Dünkü menü
Sabah 2 çatal kizartma peynir zeytin salatalık yufka
2 de 2 dolma 1 tabak karnabahar yemeği sarımsaklyoğurt
6 da 2 tutku 1 dilim baklava
Aksam değişik oldu

Akşam hiç sağlıklı olmamış ama dengeli kız dikkat et de çarşamba dayak yemeyelim

İşte aynen o bunu rahmetli Ahmet aydın hocada bahsediyordu geçenlerde jabon bilimadamı Nobel ödülü aldı bu açlık orucu ile hücre yenilenmesi olduğunu kanıtladı rabbimizde boşuna vermemiş orucu

Evet binlerce kez şükürler olsun islamiyet te olan bir gerçeği japon bilimadamı sahiplenir ve ödül alır bizde uykudan uyanıp alkışlarız anca

Kesinlikle kendilerine bakmazlar bu ülkede herkes herşeyi çok biliyor bilgisi yüksek ama sağlıklı beslenmeye başlayınca dalga gecerler sonrada o beslenmene engel olmak için ellerinden gelenleri yaparlar

Bana sen yine kilo aldın farkında mısın diyen eltim dünde dukan yapma sağlığından olacaksın sen böylede iyisin diyor sen anla iyi niyeti :))
Dövmem mi hemde seveseve elime düşme

@tevafuk55 ona göre tatlım

Bu mesajdan sonra umutlandım nr güzel yazmışsın

Ponçikler sizleri lime lime edecekler haberiniz Yok

Hasbinallahh sen kaşınıyorsun kız

Duyduk canım çarşamba kim kimi kırıp geçiriyor görücez
Duyuracam tabiiki bütün hırs hucrelerimiz galeyana gelecek sonra da sizi sahalardan

Kızım bizde Vilma 37 miço ve kulkedisi30 kaptan-ı deryamız var ben Zaten muavin daha adınız Bile yok

Var canım kaçırmışsın zuzular oldu bizim takımın ismi

Zaten rutin tahliller yaptiracam inşallah ve ona göre devam edecem d-vitim en son düşüktü

Sabahları 1 çay kaşığı çörekotu yağı içmeni tavsiye ederim mevsim yorgunluğuna çok faydasını gördüm şiddetle tavsiye ederim mide problemin yoksa Ardından 2 tatlı kaşığı sirke eklediğin suyu da içersen miden bulunmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…