Bu kadar olur düğünümüz vardı iki gündür girmiyorum.yeni girdim. Dünü de bu günü de yazayım şimdisidelya nerdesin menü yazmamışsın canım
Bu kadar olur düğünümüz vardı iki gündür girmiyorum.yeni girdim. Dünü de bu günü de yazayım şimdi
Cankm ben çalıştığım için hafta sonu gezmeler birikmişti gittim yiyebileceğimin yarısını yedim ama yedimHamurişi orucu tutman lazım çok üstüste oldu bugünlerde balık kızartma olması kötü ızgara yada fırında yapsaydın keşke
Afiyet olsun canimMenumu vereyim misafirim vardı yine
Uyaninca: 2 k.kayısı ılık limonlu su
Sabah 10.00: 2 yum omlet 3 zeytin
2 çatal peynir, salatalık
1 poğaça, 1 kurabiye
Ara:Türk.Kahvesi yarım d bitter 1 k kayısı
Ara: 2 d elma, 3 ceviz içi şekersiz Nescafe
1 kaşık kuru üzüm
Aksam: 17.00: 1 kepçe çorba, servis tabağı b lahmacun, 6 kaşık bamya
3 kaşık yoğurt
Ara: dibek kahvesi yarım d bitter
Bitki çayları 2.5 litre su
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canimKızım hasta ve rutin kontrol boy kilo onun içi gidecek. Oğlumun da bildiğin olay belki de ufukta ameliyat var
Afiyet olsun canim esinede gecmiş oldunKızlar pek kimse menü yazmamış galiba ben menümü yazayım birazdan gelirim eşim hasta ilgileneyim biraz
Sabah 10
Omlet
Peynir
Soslu turşu
13.30
Fırında balık
Soğan söğüş
Ara ve akşam en son 17 de
Kıymalı dukan poğaça ekmek hakkımı bundan kullandım
8 gibi bir kase pul biberli limonlu yoğurt yerim
3 lt su
40 dk eliptik sürdüm
Afiyet olsun canimSabah 10:00 nescafe
11:00 bir haşlanmış yunurta
Öğlen gezmede 14:30 kısır yapmıştı allahım kısırdan soğudum o kadar kötüydü salça sıfır sebze sıfır yağ hiç iki kaşık anca yedim bir kurabiye bir küçük bisküvili pasta
Akşam 19:00 balık ve salata
İyi geceler canimHerkese iyi geceler kızlarbenim yine erkenden uyumam lazım
Bende hiç sevmem hiç icmemBen çok seviyorum çayı onsuz yapamam
Afiyet olsun canimMenu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik
Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav
Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yemememdikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)
İyi geceler ponciklerim ve zuzular
Bugün harika bir gün oldu menü açısından
SABAH 11de bir dilim kaşarlı börek yağsız patates ve kabak kızartması üstünde domates sosu yaptım sarımsaklı mis gibi oldu. bir bardak da kendi yaptığım vişne suyu
Ara 4 dilim limonlu ayva
Aksam 4te 4 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna bolca salata
Su 2 litre
Spor 30dakika pilates
Allah seni inandırsun benimde eşim sen gibi :) sabah akşam olsa yerAcı aşeriyorum resmen canım 1 tatlı kaşığı yedim
Tesekkur ederim canimGüzel canım afiyet olsun
Cankm ben çalıştığım için hafta sonu gezmeler birikmişti gittim yiyebileceğimin yarısını yedim ama yedimkızartma olmasa yemiyor benim fazla aram yok balıkla onun için iki küçük parça yedim salata bol yedim
Afiyet olsun canim
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canim
Afiyet olsun canim esinede gecmiş oldun
Afiyet olsun canim
İyi geceler canim
Bende hiç sevmem hiç icmem
Afiyet olsun canim
Hoş geldin cnmNescafe tok tutuyor sanirim menunuz guzel afiyet olsun
Allah seni inandırsun benimde eşim sen gibi :) sabah akşam olsa yer
Tamam canım.Sağol canım menülerde beğenmediğin yerleri eleştir olur mu kimse kırılır mı diye düşünme kimsenin kırılmaması lazım zaten
Ben yatıyorum iyi geceler kızlar yağın çok yoğun bir iş günü beni bekliyor. oğlumda yine hasta bademcikleri şişmiş ateşi düşmüyor sabah beri
Ay canım oraya eşim yazmayı unutmuşum benim için farketmiyor ben balık sevmem ayda yılda bir ama eşim bayılır kendi de tutar taze taze çocuklarda sever onla için yaptımTamam canım bende kızartma seviyorum ama mecburen bugün fırına verdim üstüne tuz karabiber fazla pişirirken aynı tadı yakalarsım diye düşünüyorum bir dahaki sefere artık inşallah
Allah hayırlı şifa versin benimkilerinde çok şişer çok kötü geçmiş olsunBen yatıyorum iyi geceler kızlar yağın çok yoğun bir iş günü beni bekliyor. oğlumda yine hasta bademcikleri şişmiş ateşi düşmüyor sabah beri
Yani canım kırılacak bişi yok buradaki amaç belliSağol canım menülerde beğenmediğin yerleri eleştir olur mu kimse kırılır mı diye düşünme kimsenin kırılmaması lazım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?