Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

İyi geceler ponciklerim ve zuzular
Bugün harika bir gün oldu menü açısından
SABAH 11de bir dilim kaşarlı börek yağsız patates ve kabak kızartması üstünde domates sosu yaptım sarımsaklı mis gibi oldu. bir bardak da kendi yaptığım vişne suyu
Ara 4 dilim limonlu ayva
Aksam 4te 4 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna bolca salata
Su 2 litre
Spor 30dakika pilates

Hamurişi orucu tutman lazım çok üstüste oldu bugünlerde balık kızartma olması kötü ızgara yada fırında yapsaydın keşke
Cankm ben çalıştığım için hafta sonu gezmeler birikmişti gittim yiyebileceğimin yarısını yedim ama yedim kızartma olmasa yemiyor benim fazla aram yok balıkla onun için iki küçük parça yedim salata bol yedim

Afiyet olsun canim
Kızım hasta ve rutin kontrol boy kilo onun içi gidecek. Oğlumun da bildiğin olay belki de ufukta ameliyat var
Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canim
Afiyet olsun canim esinede gecmiş oldun
Afiyet olsun canim
Herkese iyi geceler kızlar benim yine erkenden uyumam lazım
İyi geceler canim
Ben çok seviyorum çayı onsuz yapamam
Bende hiç sevmem hiç icmem
Afiyet olsun canim

Güzel canım afiyet olsun

Ben yatıyorum iyi geceler kızlar yağın çok yoğun bir iş günü beni bekliyor. oğlumda yine hasta bademcikleri şişmiş ateşi düşmüyor sabah beri

Tamam canım bende kızartma seviyorum ama mecburen bugün fırına verdim üstüne tuz karabiber fazla pişirirken aynı tadı yakalarsım diye düşünüyorum bir dahaki sefere artık inşallah

Afiyet olsun canim

Çok geçmiş olsun Rabbim şifa versin canim

Afiyet olsun canim esinede gecmiş oldun

Afiyet olsun canim

İyi geceler canim

Bende hiç sevmem hiç icmem

Afiyet olsun canim

Sağol canım menülerde beğenmediğin yerleri eleştir olur mu kimse kırılır mı diye düşünme kimsenin kırılmaması lazım zaten

Ben yatıyorum iyi geceler kızlar yağın çok yoğun bir iş günü beni bekliyor. oğlumda yine hasta bademcikleri şişmiş ateşi düşmüyor sabah beri

Çok geçmiş olsun kuzuya Allah yardımcın olsun hem iş hem çocuk hasta olunca işin zor
İyi geceler

Tamam canım bende kızartma seviyorum ama mecburen bugün fırına verdim üstüne tuz karabiber fazla pişirirken aynı tadı yakalarsım diye düşünüyorum bir dahaki sefere artık inşallah
Ay canım oraya eşim yazmayı unutmuşum benim için farketmiyor ben balık sevmem ayda yılda bir ama eşim bayılır kendi de tutar taze taze çocuklarda sever onla için yaptım

Cumartesi sabah
Omlet,domates, maydonoz, 6 zeytin, bir avuç çiğ badem, tarçınlı süt.
Öğle
Bir küçük kase domates çorbası
Akşam
Bir kase mercimek çorbası, iki-üç kaşık haşlanmış didiklenmiş tavuk,üç kaşık zeytinyağlı taze fasulye, salata. 2 lt su. Spor olarak kına gecesinde bol bol dans. Vee biz de kına gecesi sabaha kadardır bol yeme içme bol eğlence. Önümüze gelen çeşitli yemekler sarmalar, pastalar, cipsler, kolalar. Hiç birine dokunmadım.

Pazar sabah
Az kıymalı yumurta, domates,kk kadar peynir,6 zeytin 3 ceviz,şekersiz çay
Öğle
4 tane lahana sarması, yarım dilim su böreği
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası, 2 kaşık etli pilav, salata
2 lt su.spor yok maalesef. Çok yoruldum bugün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…