Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Süpersin düğün zamanı bile böyleysen seni ayakta alkışlıyorum maşallah hırsın a ki fazla kilon yok çok utandım

Aynen canım bende o açıdan söylemiştim
Evet bu şekilde daha dikkat ediyor insan bugün eşime dedim eğer on kilo verirsen sana damattan istediğin takımı alcm 100 kilo olmuş adam tamam boyu uzın ama hastalık kilo o diyete başlarsa bende daha rahat zayıflarım

Oyy ben başımı alıp nerelere gidem bugün benim utanma günüm oldu

Bende seni etiketleyecektim menü nerde diye şimdi gördüm. yarın kaldığın yerden devam et bence detoksa gerek yok canım
Çok sıkı devam edecem Can'ım pes etmek yok bu göbek gidecek bugün böyle gerekti pişman değilim asla da pes etmiyorum tabi mutlaka bildirim yaparım Can'ım burda biraz saat farkı olduğu için geç olur kusura bakmayın

Ben de çok iyi bir menü bekliyordum ki okudukça göz bebeklerim büyüdü. börekler kızartmalar makarnalar tabiki olabilir ama çok nadir biraz daha dikkat etmeni öneriyorum canım yanlış anlama lütfen

Ben yatıyorum iyi geceler kızlar yağın çok yoğun bir iş günü beni bekliyor. oğlumda yine hasta bademcikleri şişmiş ateşi düşmüyor sabah beri
Geçmiş olsun canım aynı durum kizimda var Allah şifa versin yakisikliya ve kızıma ateşten çok korkuyorum

Canim kesinlikle öyle olacaktır yeter ki azmimiz istegimiz ve samimiyetimiz daim olsun

Kızlar bugün kendime iki elbise ve eşarp aldım. Elbiselerin biri 38 biri de 40 beden ama kesimlerinden olsa gerek baya bollar . 40 bedenin bir küçüğü kalmamıştı ama kumaşı da Allah tan bolluğu döküm gibi gösteriyor

15 dakika kadar sıkı karın egzersizi yaptım bugün yediklerimi telafi etmez ama boş durmak içime sinmedi alışverişte o kadar yürüdüğünde eritmiştim bence kahvaltıyı :) aşırı mide bulantısı yaşıyorum bütün gündür yarın çok daha güzel bir gün olsun hepimiz için saat çok geç Orda kimse yoktur kapanışı ben yapayım dedim herkese iyi geceler

+100 Squat 50 sumo 50 normal ve bir fincan yeşil çay unutmuşum yazmayı :)

Süpersin düğün zamanı bile böyleysen seni ayakta alkışlıyorum maşallah hırsın a ki fazla kilon yok çok utandım
Yaaa inan ben de çok utanarak yazdım.Dün iyiydi ama bugün az da olsa sağlıksız şeyler yedim. hiç utanma ben senin eline dökemem. Maşallah ne kadar kilo vermişsin geri kalanını da azminle vereceksin inşallah

Ev yapımı vişne suyu mu bayılırım afiyet olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…