- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Ye bir zararı varmı ki gerçi herşeyin fazlası zarar sen yinede abartmadan yeBende sabah akşam kendimi tutmasam yerim acı beni mutlu ediyor çikolata yerine acı yerim :)
Yani canım kırılacak bişi yok buradaki amaç belli
Cumartesi sabah
Omlet,domates, maydonoz, 6 zeytin, bir avuç çiğ badem, tarçınlı süt.
Öğle
Bir küçük kase domates çorbası
Akşam
Bir kase mercimek çorbası, iki-üç kaşık haşlanmış didiklenmiş tavuk,üç kaşık zeytinyağlı taze fasulye, salata. 2 lt su. Spor olarak kına gecesinde bol bol dans. Vee biz de kına gecesi sabaha kadardır bol yeme içme bol eğlence. Önümüze gelen çeşitli yemekler sarmalar, pastalar, cipsler, kolalar. Hiç birine dokunmadım.
Pazar sabah
Az kıymalı yumurta, domates,kk kadar peynir,6 zeytin 3 ceviz,şekersiz çay
Öğle
4 tane lahana sarması, yarım dilim su böreği
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası, 2 kaşık etli pilav, salata
2 lt su.spor yok maalesef. Çok yoruldum bugün
Evet bu şekilde daha dikkat ediyor insan bugün eşime dedim eğer on kilo verirsen sana damattan istediğin takımı alcm 100 kilo olmuş adam tamam boyu uzın ama hastalık kilo o diyete başlarsa bende daha rahat zayıflarımAynen canım bende o açıdan söylemiştim
Evet bu şekilde daha dikkat ediyor insan bugün eşime dedim eğer on kilo verirsen sana damattan istediğin takımı alcm 100 kilo olmuş adam tamam boyu uzın ama hastalık kilo o diyete başlarsa bende daha rahat zayıflarım
Çok sıkı devam edecem Can'ım pes etmek yok bu göbek gidecek bugün böyle gerekti pişman değilim asla da pes etmiyorum tabi mutlaka bildirim yaparım Can'ım burda biraz saat farkı olduğu için geç olur kusura bakmayınBende seni etiketleyecektim menü nerde diye şimdi gördüm. yarın kaldığın yerden devam et bence detoksa gerek yok canım
Yemedi m canım evet sabah fazla oldu ama malum haftasonu kocis evde olduğu için minimum düzeyde yemeye calistimAkşam ekmek yemedin mi sabah yinede ekmek fazla olmuş 2 dilim geçmemen lazım
Ben de çok iyi bir menü bekliyordum ki okudukça göz bebeklerim büyüdü.İyi geceler ponciklerim ve zuzular
Bugün harika bir gün oldu menü açısından
SABAH 11de bir dilim kaşarlı börek yağsız patates ve kabak kızartması üstünde domates sosu yaptım sarımsaklı mis gibi oldu. bir bardak da kendi yaptığım vişne suyu
Ara 4 dilim limonlu ayva
Aksam 4te 4 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna bolca salata
Su 2 litre
Spor 30dakika pilates
Geçmiş olsun canım aynı durum kizimda varBen yatıyorum iyi geceler kızlar yağın çok yoğun bir iş günü beni bekliyor. oğlumda yine hasta bademcikleri şişmiş ateşi düşmüyor sabah beri
Canim kesinlikle öyle olacaktırZuzularda derken sizin grubun ismi mi bu acaba?Ben burada guzel bir arkadas grubu olacagimizi dusunuyorum.Sizleri gerek kg verme konusunda gerek istek gerek kararlilik konusunda kendime cok yakin hissediyorum nedense insallh daim olur arkadasligimiz...
+100 Squat 50 sumo 50 normal ve bir fincan yeşil çay unutmuşum yazmayı :)15 dakika kadar sıkı karın egzersizi yaptım bugün yediklerimi telafi etmez ama boş durmak içime sinmedi alışverişte o kadar yürüdüğünde eritmiştim bence kahvaltıyı :) aşırı mide bulantısı yaşıyorum bütün gündür yarın çok daha güzel bir gün olsun hepimiz için saat çok geç Orda kimse yoktur kapanışı ben yapayım dedim herkese iyi geceler
Yaaa inan ben de çok utanarak yazdım.Dün iyiydi ama bugün az da olsa sağlıksız şeyler yedim. hiç utanma ben senin eline dökemem. Maşallah ne kadar kilo vermişsin geri kalanını da azminle vereceksin inşallahSüpersin düğün zamanı bile böyleysen seni ayakta alkışlıyorum maşallah hırsın a ki fazla kilon yok çok utandım
Aynen bende çok severim acıyıBende sabah akşam kendimi tutmasam yerim acı beni mutlu ediyor çikolata yerine acı yerim :)
Hayırlı olsun canım sırtında eskisinKızlar bugün kendime iki elbise ve eşarp aldım. Elbiselerin biri 38 biri de 40 beden ama kesimlerinden olsa gerek baya bollar. 40 bedenin bir küçüğü kalmamıştı ama kumaşı da Allah tan bolluğu döküm gibi gösteriyor
Ev yapımı vişne suyu mu bayılırım afiyet olsunMenu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik
Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav
Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yemememdikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?