Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kızlar kendime çok kızdım instgramdan biri terbiyesiz foto atmış öyle böyle değil çok kızdım sinirlendim instgram foto nasıl siliniyor gelen eşime dedim nasıl siliniyor ki o hiç anlamaz dedi fotoyu at bende hayır dedim kızdı gönderdim sinir küpüne döndü gece yazmış adamın numarasını at diye tanımıyorum ki seni nerden bulmuş diyor

Tabiki pes etmek yok canım düşeceğiz kalkacağız ama yola devam edeceğiz süpersin Türkiye londra arası kaç saat fark var bu arada?

Dökümlü kıyafet sana yakışıyor canım olmadı biraz daha zayıfladıktan sonra daraltırsın hayırlı olsun

Tabiki boş durmaktan iyi olmuş
telafi etmişsindir bence canım

Ama düğün telaşından insan kendi yemeğine özenemiyor ona rağmen güzel.. Evet çok güzel verdim gerçekten ama sonra 6 kilosunu geri aldım şimdi yeniden sıkı başladım kaldı 4 kilosu onuda 2 haftaya veririm diye düşünüyorum inşallah öyle olur :)

Hayırlı olsun canım :) güle gül giy senin kilon ve boyun gayet güzel zaten sadece dikkat et kilo alma bence

Nasıl siliniyor bilmiyorum dm den mi atmış çok sinir bozucu bir durum

Aman Allah Muhafaza sen sadece arkadaşlara açık yapsan resmini senden başka kimse göremez

Günaydın Zuzucuklar ve Kuzucuklar :) ay pardon Ponçikler :) Nasılsınız Umarım Herşey güzel olur güzel bir hafta olur hepimiz için

Canım instgramdan atmış engelledim fakat mesajı silemiyorum yeğenlerim elinde aldığında telefonu düşenemiyorum ya
Hym anladım canım ya valla benimde hiç bir fikrim yok instagram ile ilgili ama senin için öğrenebilirim görümcem iyi anlıyor sorayım ona sana döneyim öğlen arası

Günaydın fıstık nasılsın bugün herşey yolunda mı
Günaydın canım şükür yolunda şifa orucunu mu soruyorsun şuana kadar acıkmadım fakat İngiliz tuzunu bulamadım bende sinemaki içtim o biraz midemi bulandırdı başka bir yolu daha varmış fakat ben onu yapamam dün araştırdım iğrenç geldi bana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…