Evet başladım Allah'dan sıvı orucu açlığa dayanabiliyorum fakat susuz duramıyorum uyandığımdan bu yana 1 litre içmişimdir suAfiyet olsun kuzum başladı mı oruç
Çok sıkı devam edecem Can'ım pes etmek yok bu göbek gidecek bugün böyle gerekti pişman değilim asla da pes etmiyorum tabi mutlaka bildirim yaparım Can'ım burda biraz saat farkı olduğu için geç olur kusura bakmayın
Kızlar bugün kendime iki elbise ve eşarp aldım. Elbiselerin biri 38 biri de 40 beden ama kesimlerinden olsa gerek baya bollar. 40 bedenin bir küçüğü kalmamıştı ama kumaşı da Allah tan bolluğu döküm gibi gösteriyor
15 dakika kadar sıkı karın egzersizi yaptım bugün yediklerimi telafi etmez ama boş durmak içime sinmedi alışverişte o kadar yürüdüğünde eritmiştim bence kahvaltıyı :) aşırı mide bulantısı yaşıyorum bütün gündür yarın çok daha güzel bir gün olsun hepimiz için saat çok geç Orda kimse yoktur kapanışı ben yapayım dedim herkese iyi geceler
Yaaa inan ben de çok utanarak yazdım.Dün iyiydi ama bugün az da olsa sağlıksız şeyler yedim. hiç utanma ben senin eline dökemem. Maşallah ne kadar kilo vermişsin geri kalanını da azminle vereceksin inşallah
Ayyy canım özür dilerimOyy ben başımı alıp nerelere gidem bugün benim utanma günüm oldu
Günaydın canımGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim
Hayırlı olsun canım :) güle gül giy senin kilon ve boyun gayet güzel zaten sadece dikkat et kilo alma benceKızlar bugün kendime iki elbise ve eşarp aldım. Elbiselerin biri 38 biri de 40 beden ama kesimlerinden olsa gerek baya bollar. 40 bedenin bir küçüğü kalmamıştı ama kumaşı da Allah tan bolluğu döküm gibi gösteriyor
Kızlar kendime çok kızdım instgramdan biri terbiyesiz foto atmış öyle böyle değilçok kızdım sinirlendim instgram foto nasıl siliniyor gelen eşime dedim nasıl siliniyor ki o hiç anlamaz dedi fotoyu at bende hayır dedim kızdı gönderdim sinir küpüne döndü gece yazmış adamın numarasını at diye tanımıyorum ki seni nerden bulmuş diyor
Günaydın fıstık nasılsın bugün herşey yolunda mıGünaydın kızlar herkese sağlıklı bir hafta dilerim
Aman Allah MuhafazaKızlar kendime çok kızdım instgramdan biri terbiyesiz foto atmış öyle böyle değilçok kızdım sinirlendim instgram foto nasıl siliniyor gelen eşime dedim nasıl siliniyor ki o hiç anlamaz dedi fotoyu at bende hayır dedim kızdı gönderdim sinir küpüne döndü gece yazmış adamın numarasını at diye tanımıyorum ki seni nerden bulmuş diyor
Ayyy canım özür dilerimgerçekten akıl edemedim. şimdi bende utandım
Canım instgramdan atmış engelledim fakat mesajı silemiyorum yeğenlerim elinde aldığında telefonu düşenemiyorum yaAman Allah Muhafazasen sadece arkadaşlara açık yapsan resmini senden başka kimse göremez
Evet canım dm atmış yaNasıl siliniyor bilmiyorum dm den mi atmış çok sinir bozucu bir durum
Hym anladım canım ya valla benimde hiç bir fikrim yok instagram ile ilgili ama senin için öğrenebilirim görümcem iyi anlıyor sorayım ona sana döneyim öğlen arasıCanım instgramdan atmış engelledim fakat mesajı silemiyorum yeğenlerim elinde aldığında telefonu düşenemiyorum ya
Günaydın canım şükür yolunda şifa orucunu mu soruyorsun şuana kadar acıkmadım fakat İngiliz tuzunu bulamadım bende sinemaki içtim o biraz midemi bulandırdı başka bir yolu daha varmış fakat ben onu yapamam dün araştırdım iğrenç geldi banaGünaydın fıstık nasılsın bugün herşey yolunda mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?