Olur canım çok sağol sabahdan beri araştırıyorum ya bulamadım sinirlerim bozuldu teknolojiyi nasıl böyle pis şeylere alet ediyorlar anlamıyorum bizim insanımızı yaHym anladım canım ya valla benimde hiç bir fikrim yok instagram ile ilgili ama senin için öğrenebilirim görümcem iyi anlıyor sorayım ona sana döneyim öğlen arası
Günaydın canımGünaydın Zuzucuklar ve Kuzucuklar :) ay pardon Ponçikler :) Nasılsınız Umarım Herşey güzel olur güzel bir hafta olur hepimiz için
Evet canım onu sordum iyi bakalım kendini kötü hissedince boz ama orucunuGünaydın canım şükür yolunda şifa orucunu mu soruyorsun şuana kadar acıkmadım fakat İngiliz tuzunu bulamadım bende sinemaki içtim o biraz midemi bulandırdı başka bir yolu daha varmış fakat ben onu yapamam dün araştırdım iğrenç geldi bana
Hoş geldin canım. Biz de seni özledik. Nasıl oldun iyi misin birazMerhaba kızlar
sizleri çok özledim.
dört gündür yatıyordum. hareketsiz bir dört gün geçirdim ancak yediklerime dikkat ettim.
Birazdan yazayım menülerimi
Tabiki. Bozarım bakalım şuan iyiyimEvet canım onu sordum iyi bakalım kendini kötü hissedince boz ama orucunu
Tamam görümcem daha genç kesin biliyodur sana hemen yazarımOlur canım çok sağol sabahdan beri araştırıyorum ya bulamadım sinirlerim bozuldu teknolojiyi nasıl böyle pis şeylere alet ediyorlar anlamıyorum bizim insanımızı ya
Şimdi bu oruç nasıl oluyor ben anlamadım duymadım da adı ne biraz araştırayım internettenTabiki. Bozarım bakalım şuan iyiyim
Hoş geldin canım. Biz de seni özledik. Nasıl oldun iyi misin biraz
Burda saatler alındı dün 3 saate çıktı normalde 2Tabiki pes etmek yok canım düşeceğiz kalkacağız ama yola devam edeceğiz süpersinTürkiye londra arası kaç saat fark var bu arada?
Hayırdır canım ne oldu
Tamam canım Allah'a emanet ol kendine çok çok dikkat et
tamam canım dikkat et pazartesiye kadar
Allah şifalar versin ve yardımcı n olsun canım diyetten kopmamakla iyi yapıyorsun maşallah azmine bu günleri atlatacaksın evelallah
Harikasın canım
En azından artı yok ama haftaya bu zinciri kıracağı na eminim
Tamam canım
Canım nerde oturuyorsun 11 ilde kesilmiş bizim de dün vr bugün kesikti internet
26 ekim çarşamba günü tartı dereceleri
Haftanın birincileri
Vilma 37 -800 gr Yenildim kuzum sana tebrikler
@külkedisi30 -800 gr
Haftanın ıkıncisi
@didemdefne -500 gr
Haftanın üçüncüsü
@tevafuk55 -100 gr
Vilma 37 canım nasılsın bizleri habersiz bırakma rabbim şifa versin bütün hastalara
Amin canımVilma 37 Rabbim Şafi ismiyle şifa versin inşallah canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?