Menumu vereyim
Sabah 1 has yumurta 2 zeytin
Ara 2 dilim baklava
Öğle 2 dilim ekmek
2 tane tereyağında yumurta
6 zeytin
Ara: 2 kurabiye
Aksam 19.00: 3 kaşık yoğurtlu makarna
2.5 litre su ve bitki çayları içecem
Türk Kahvesi
Menum karbonlu farkindauimDünkü ve bu sabahki gördüğüm tartı rakamları canımı sıktı menumun sebebi bu arkadaşlar. Aylar oldu 67 68 güç bela 66 bir türlü inemiyorum
Kızlar dün babaannem vefat etti3 4 gün giremem haberini z olsun
Menümü arz edeyim
Sabah
Dukan ekmeğinin yarısı
Peynir
Omlet
Öğle
Adana kebap
Dukan ekmeğinden kalan
Ayran
Akşam üstü
Az ton balığı
Akşam
Böreğin kıymalı içinden ayırtmıştım onu yedim yanında ayranla
2 lt su
Spor yok 6677 adım atıldı telefon üstümdeyken
Nasılsın canım iyiymisin biraz dahaRabbim şifa versin bütün hastalara
Canım adı şifa orucu ,su orucu,intermitan,fasılalı açlık orucu diye aratırsan bulursunŞimdi bu oruç nasıl oluyor ben anlamadım duymadım da adı ne biraz araştırayım internetten
Tamam canım sağol haber bekliyorum sendenTamam görümcem daha genç kesin biliyodur sana hemen yazarım
Ponçiklerin miçosu süper beslenmişsin helal sanaMenülerimi yamayı deneyeceğim , not almadığım için perşembe ve cumayı tam hatırlayamıyorum
Pazar:
Sabah: Peynir, zeytin, pataetesli omlet, yarım simit
Akşam : balık, salata
Pazar günü iki öğün yaptım. kahvaltıda iyi yemiştim akşam beşe kadar acıkmadım.
Cumartesi:
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, menemen
Öğle: Karnıbahar kısırı
Ara: 1 hurma ,yoğurt
Akşam : Kıymalı ıspanak
Perşembe neredeyse hiçirşey yemedim. Miydem çok fenaydı.
Cuma günü de az yedim sadece akşam üstü azıcık miydem düzelince meyveli yoğurt yediğimi hatırlıyorum. onun haricinde gün içinde etrafımdakiler zorla birer lokma yedirdiler.
İyiyiz canım sensiz buraların hiç tadı Yok bizi sensiz bırakmaKızlar geçmişi okumak istiyorum, baktım 47 sayfa birikmiş , okumam zaman alır
Umarım herkes iyidir.
Amin canım rabbim hepimize versinÇok sağol ...
Allah hepimizin gönlüne göre versin
Deme sen onu yen yoksa ben ayvayı yedim @puantiyeli_kelebek eline verme beniHerkesi tebrik ediyorum
@külkedisi30 ile birinciliği paylaşmak çok güzel
@puantiyeli_kelebek beni bu hafta kesin yenersin canım.
Çok hareketsiz geçti bu haftam :)
Burası da buz resmenKızlar burası çok soğuk acayip üşüyorumbirde her saat başı su içiyorum
Sağol canım iyiyim ben seni gördüm daha iyi oldum dikkat et kendine tatlımCanım biraz daha iyiyim. En azından ayaktayım. Hamdolsun
Sen nasılsın canım ?
Valla burası da soğuk klimaları da kapamışlar Allahtan elektrik sobası varda oradan ısınıyorumKızlar burası çok soğuk acayip üşüyorumbirde her saat başı su içiyorum
Ya canım buradakiler biliyor mi bilmiyorum ama çok özel değilse neyin var senin çok özür dileyerek soruyorumÇarşamba doktora gitmiştim , her an ani değişiklikler yaşanabiliyor.
Sorduğun için teşekkürler canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?