- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Yok Canım sen buara bayağı ataktasın Maşallah gayet iyi gidiyor bu hafta olmasa da haftaya kesin 7 li rakamları görürsünHerkesi tebrik ediyorum
@külkedisi30 ile birinciliği paylaşmak çok güzel
@puantiyeli_kelebek beni bu hafta kesin yenersin canım.
Çok hareketsiz geçti bu haftam :)
Terlemek mi ben şuanda üşüyorum Dairedeyim40 dk eliptik bisiklet sürdüm canlar bugün hareket etmeyen terlemeyen kalmasın
Gruplarımız şöyle ki Ponçikler ve Zuzular olmak üzere iki grup halinde yarışıyoruz. Gruptaki kilo verenlerin toplamı çarşamba toplanacak kimin grubu daha çok verdiyse o karşı tarafa ceza verecekBen kaçırmışım grupları o kadar mesaj var ki yetişemiyorum okuyayım derken ooo:)
Gruplarda kimler var? Ben zuzu muyum ponçik miyim bilmek istiyorumGruplarımız şöyle ki Ponçikler ve Zuzular olmak üzere iki grup halinde yarışıyoruz. Gruptaki kilo verenlerin toplamı çarşamba toplanacak kimin grubu daha çok verdiyse o karşı tarafa ceza verecekspor ve kötek gibi :)
Hehe iyiymiş :)) hangi grupta olduğumu Nasıl öğreniyorum peki ben kesin kilo aldım köteği hak ettimGruplarımız şöyle ki Ponçikler ve Zuzular olmak üzere iki grup halinde yarışıyoruz. Gruptaki kilo verenlerin toplamı çarşamba toplanacak kimin grubu daha çok verdiyse o karşı tarafa ceza verecekspor ve kötek gibi :)
Canım valla onu @puantiyeli_kelebek ona soracaksın ben de tam bilmiyorumGruplarda kimler var? Ben zuzu muyum ponçik miyim bilmek istiyorum
Benim ısınacak soba varda müşteri için kapı açık olduğu için malesef çalışmıyorValla burası da soğuk klimaları da kapamışlar Allahtan elektrik sobası varda oradan ısınıyorum
Sanırım sen zuzulardasın canımHehe iyiymiş :)) hangi grupta olduğumu Nasıl öğreniyorum peki ben kesin kilo aldım köteği hak ettim
Sen ponçiksin galibaGruplarda kimler var? Ben zuzu muyum ponçik miyim bilmek istiyorum
Yaa takım arkadaşıyız yaniii çakkmiarkadaşımız t: 48663757 .!.:
Menun cok guzel afiyet olsunMenu
kahvaltı 8.00: 1.5 dilim üzerine kaymak bal
3 zeytin 2 has yumurta
KK peynir
Ara soda Türk Kahvesi,2 k kayısı
Ogle 13.00: 1 tabak bamya yemeği yoğurt salatalik
Ara: 3 ceviz içi
Aksam 20.15(eltimde)
1 kepçe çorba, 4 köfte 3 dilim patates
1 tabak mantar yemeği
1 bardak ev yapımı vişne suyu
2 kaşık pilav
Ara: 2 ceviz içi Türk Kahvesi
2.5 litre su
(Aksam ölçülü yemeye çalıştım. hatta kuru Fas vardı ondan almadım ekmek yemememdikkatlerini çekti. bende çeşit çoktu dedim)
Kac yasindalar peki?Ben 73 ila 74 kilo arasında geziniyorum boyum da 1,63 yaşım 32 iki çocuğum var ben hiç bir zamn çıtı ptı biri olmadım yani zayıf olmadım evlendiğimde 66 kiloydum evlendim kilo almaya başladım sonra hamile kaldım 72 ile ilk çocuğumda çok kilo aldım 94 ile doğuma girdim sonra 80 lere indim aniden tekrar hamile kaldım derken bir gün diyet üç gün boz diyetisyen o bu zayıflayamadım dört beş ay kadar önce artık karar verdim ve şuan bu kilodayım çok ayrıntılı oldu ama bu :)
Aslinda sabah erken kahvalti yapilmayinca icilebilirEvet ben isveç diyeti altında kendimce eklemeler katarak verdim 10 kilo sonrada ramazan filan işte toplam 12 civarı verdim nescafe çok tok tutuyor beni çok su içiriyor ben çalışıyorum bide adliyede memurum sabah kahvaltı yapmazsam nescafe içiyorum eskiden hergündü şimdi bazen kahvaltı bazen kahve
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?