Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Herkesi tebrik ediyorum
@külkedisi30 ile birinciliği paylaşmak çok güzel

@puantiyeli_kelebek beni bu hafta kesin yenersin canım.

Çok hareketsiz geçti bu haftam :)
Yok Canım sen buara bayağı ataktasın Maşallah gayet iyi gidiyor bu hafta olmasa da haftaya kesin 7 li rakamları görürsün

Ben kaçırmışım grupları o kadar mesaj var ki yetişemiyorum okuyayım derken ooo:)
Gruplarımız şöyle ki Ponçikler ve Zuzular olmak üzere iki grup halinde yarışıyoruz. Gruptaki kilo verenlerin toplamı çarşamba toplanacak kimin grubu daha çok verdiyse o karşı tarafa ceza verecek spor ve kötek gibi :)

Hehe iyiymiş :)) hangi grupta olduğumu Nasıl öğreniyorum peki ben kesin kilo aldım köteği hak ettim

Slm kızlar herkes dağıldı galiba Kayınpederin evine misafir geldi yardıma gittim birçok şey yaptık ama bana uygun bir şey yoktu o yüzden alelacele eve gelip birşeyler yedim şükür doydum

Tunaydin arkadaslar ben aslinda bugun erkenceydim sabahn 6 sinda kalktik prensesin uzykusu kacmis evi topladim sonra 9.5 ta geri yattim yanina uyuya kalmisim.Sabah biraz goz atmistim ama bise yazamamistim .Simdi gecmisi okuyayim ...

Menun cok guzel afiyet olsun

Kac yasindalar peki?

Aslinda sabah erken kahvalti yapilmayinca icilebilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…