Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...

Ben tanitayim yine kendimi merak edenler olur belki
istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .

[QUOTEe, post: 48665389, member: 717310"]Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...

Ben tanitayim yine kendimi merak edenler olur belki
istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .[/QUOTE]
Öncelikle hoşgeldin. Ben de Ankaradayım.yaşım 21 sen gibi ev hanımıyım.çocuklarımız da yaşıtmış.Benim de 19 aylık bir oğlum var Allah bağışlasın hepimizin çocuklarını.

Öncelikle hoşgeldin. Ben de Ankaradayım.yaşım 21 sen gibi ev hanımıyım.çocuklarımız da yaşıtmış.Benim de 19 aylık bir oğlum var Allah bağışlasın hepimizin çocuklarını.[/QUOTE]
Hosbulduk Amin cumlemizinkini insallah..memnun oldum tekrar

Öncelikle hoşgeldin. Ben de Ankaradayım.yaşım 21 sen gibi ev hanımıyım.çocuklarımız da yaşıtmış.Benim de 19 aylık bir oğlum var Allah bağışlasın hepimizin çocuklarını.
Hosbulduk Amin cumlemizinkini insallah..memnun oldum tekrar[/QUOTE]
Buarada kg ve boy ne kadarpeki?

Ya canım buradakiler biliyor mi bilmiyorum ama çok özel değilse neyin var senin çok özür dileyerek soruyorum

Canım ciddi bir rahatsızlığım var. Çağın hastalığı, adını bile adımıza almak istemediğimiz.

Detayını konuşunca kendimi kötü hissediyorum , o yüzden pek anlatamıyorum

Rabbim herkese şifa versin

Hoşgeldin canım tekrardantanitiyim ben kendimi 23 yaşındayım 6 ve 4 yaşında iki oğlum var ev hanimiyim ilk emzirme doneminde 60 kilodan 70 e çıktım ve 6 yıldır 68 den asagisini goremedim inşallah bu sefer beraber basarabiliriz

Çok geçmiş olsun kuzuya Allah yardımcın olsun hem iş hem çocuk hasta olunca işin zor
İyi geceler
teşekkür ederim canım. babannesine bıraktım bugün gece sürekli ateşlendi kaltkım durdum. bugün erkenden yatıcam

Allah hayırlı şifa versin benimkilerinde çok şişer çok kötü geçmiş olsun
çok sağol canım.

Ben de çok iyi bir menü bekliyordum ki okudukça göz bebeklerim büyüdü. börekler kızartmalar makarnalar tabiki olabilir ama çok nadir biraz daha dikkat etmeni öneriyorum canım yanlış anlama lütfen
tatlım ben diyet yapmıyorumki aslında fazla değil. ben bir tabak makarna en az 10 dilim börek yiyen bir insandım. bunlar benim dişimin koğuğuna yetmezde işte anla. ben hayatımdan çıkmayacak olan yiyecekleri diyet yaparak kesersem. tekrar yemeye başladığmda kat kat kilo alırım. azar azar yiyip nefisimi yatıştırıyorum. birde kızartma yağsız canım actifryda bir kaşık yağla yapıyorum hem leziz hem sağlıklı.
Geçmiş olsun canım aynı durum kizimda var Allah şifa versin yakisikliya ve kızıma ateşten çok korkuyorum
sağol canım benim sanada geçmiş olsun. çocuklar hasta olunca çok mutsuz hissediyorum
Aynen bende çok severim acıyı
ben acıyı tatlıyı tuzluyu ekşiyi Allah ne verdiyse. mide değil kuyu
pislikler ne olacaksa onu gönderince. Nasıl silinir hiç bilmiyorum canım ya bulabildinmi bişeyler

Merhaba kızlar

sizleri çok özledim.
dört gündür yatıyordum. hareketsiz bir dört gün geçirdim ancak yediklerime dikkat ettim.

Birazdan yazayım menülerimi
hoşgeldin canım nasılsın biraz daha iyimisin

menülerin harika canım

canımcım çarşambaya kadar fazlalıklarımı vermek için uğraşıyorum

Kızlar burası çok soğuk acayip üşüyorum birde her saat başı su içiyorum
bende donuyorum
Menun cok guzel bence afiyet olsun
teşekkür ederim canım.
akşam eşim çiğköfte getirmiş. yalvardı ama yemedim yinede aferin bana

canım ya daha çok üşürsün şimdi.
Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versin
teşekkür ederim canım

Kızlar şuan 18 saat oldu Allah'dan çay içtimde biraz kendime geldim eve gitmeme 3.5 saat kaldı

bende evliyim 30 yaşındayım 64.9 kg 164 boy memurum 8 yaşında prensesim ve 3 yaşında prensim var

selam kızlarrr çok yoğunum ve üşüyorum pazara gittim öğlen arası hamsi aldım akşama fırında yapıcam yanına salata ekmeksiz oh mis

Yok Canım sen buara bayağı ataktasın Maşallah gayet iyi gidiyor bu hafta olmasa da haftaya kesin 7 li rakamları görürsün

Ben yılbaşına yedili rakam görse çok mutlu olurum.
Ben yavaş veröeye çalışıyorum. Hedef haftada 500 gr
Ortalamda henüz haftada 250 gr gitti :)

Rabbim şifa versin sana inşallah ..dua edicem sana inşallah kurtulursun hastaligindan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…