Vilma 37 hoşgeldin canım Şimdi nasılsın çalışıyor musun bugün
Nasılsın canım iyiymisin biraz daha
40 dk eliptik bisiklet sürdüm canlar bugün hareket etmeyen terlemeyen kalmasın
Ponçiklerin miçosu süper beslenmişsin helal sanakulkedisi30 ve ben kötü beslendik takımı sen kurtaracaksın ona göre anam birde ben @puantiyeli_kelebek neler neler dedim dereyi görmeden paçaları sıvadım
İyiyiz canım sensiz buraların hiç tadı Yok bizi sensiz bırakma
Öncelikle hoşgeldin. Ben de Ankaradayım.yaşım 21 sen gibi ev hanımıyım.çocuklarımız da yaşıtmış.Benim de 19 aylık bir oğlum var[QUOTEe, post: 48665389, member: 717310"]Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...
Ben tanitayim yine kendimi merak edenler olur belki
istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .
Deme sen onu yen yoksa ben ayvayı yedim @puantiyeli_kelebek eline verme beni
Kızlar burası çok soğuk acayip üşüyorumbirde her saat başı su içiyorum
Sağol canım iyiyim ben seni gördüm daha iyi oldum dikkat et kendine tatlım
HosbuldukÖncelikle hoşgeldin. Ben de Ankaradayım.yaşım 21 sen gibi ev hanımıyım.çocuklarımız da yaşıtmış.Benim de 19 aylık bir oğlum varAllah bağışlasın hepimizin çocuklarını.
Ya canım buradakiler biliyor mi bilmiyorum ama çok özel değilse neyin var senin çok özür dileyerek soruyorum
Hoşgeldin canım tekrardanArkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...
istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .
teşekkür ederim canım. babannesine bıraktım bugün gece sürekli ateşlendi kaltkım durdum. bugün erkenden yatıcamÇok geçmiş olsun kuzuya Allah yardımcın olsun hem iş hem çocuk hasta olunca işin zor
İyi geceler
çok sağol canım.Allah hayırlı şifa versin benimkilerinde çok şişer çok kötü geçmiş olsun
tatlım ben diyet yapmıyorumki aslında fazla değil. ben bir tabak makarna en az 10 dilim börek yiyen bir insandım. bunlar benim dişimin koğuğuna yetmezde işte anla.Ben de çok iyi bir menü bekliyordum ki okudukça göz bebeklerim büyüdü.börekler kızartmalar makarnalar tabiki olabilir ama çok nadir biraz daha dikkat etmeni öneriyorum canım yanlış anlama lütfen
sağol canım benim sanada geçmiş olsun. çocuklar hasta olunca çok mutsuz hissediyorumGeçmiş olsun canım aynı durum kizimda varAllah şifa versin yakisikliya ve kızıma ateşten çok korkuyorum
ben acıyı tatlıyı tuzluyu ekşiyi Allah ne verdiyse. mide değil kuyuAynen bende çok severim acıyı
pislikler ne olacaksa onu gönderince. Nasıl silinir hiç bilmiyorum canım ya bulabildinmi bişeylerKızlar kendime çok kızdım instgramdan biri terbiyesiz foto atmış öyle böyle değilçok kızdım sinirlendim instgram foto nasıl siliniyor gelen eşime dedim nasıl siliniyor ki o hiç anlamaz dedi fotoyu at bende hayır dedim kızdı gönderdim sinir küpüne döndü gece yazmış adamın numarasını at diye tanımıyorum ki seni nerden bulmuş diyor
hoşgeldin canım nasılsın biraz daha iyimisinMerhaba kızlar
sizleri çok özledim.
dört gündür yatıyordum. hareketsiz bir dört gün geçirdim ancak yediklerime dikkat ettim.
Birazdan yazayım menülerimi
menülerin harika canımMenülerimi yamayı deneyeceğim , not almadığım için perşembe ve cumayı tam hatırlayamıyorum
Pazar:
Sabah: Peynir, zeytin, pataetesli omlet, yarım simit
Akşam : balık, salata
Pazar günü iki öğün yaptım. kahvaltıda iyi yemiştim akşam beşe kadar acıkmadım.
Cumartesi:
Sabah: Peynir, zeytin, yarım simit, menemen
Öğle: Karnıbahar kısırı
Ara: 1 hurma ,yoğurt
Akşam : Kıymalı ıspanak
Perşembe neredeyse hiçirşey yemedim. Miydem çok fenaydı.
Cuma günü de az yedim sadece akşam üstü azıcık miydem düzelince meyveli yoğurt yediğimi hatırlıyorum. onun haricinde gün içinde etrafımdakiler zorla birer lokma yedirdiler.
canımcım çarşambaya kadar fazlalıklarımı vermek için uğraşıyorumPonçiklerin miçosu süper beslenmişsin helal sanakulkedisi30 ve ben kötü beslendik takımı sen kurtaracaksın ona göre anam birde ben @puantiyeli_kelebek neler neler dedim dereyi görmeden paçaları sıvadım
bende donuyorumKızlar burası çok soğuk acayip üşüyorumbirde her saat başı su içiyorum
teşekkür ederim canım.Menun cok guzel bence afiyet olsun
canım ya daha çok üşürsün şimdi.Kızlar oruç iyi gidiyor yanlız normalden fazla üşüyorum hem hava soğuk hemde orucun etkisiymiş gözlerim ağrıyor birazda başım hafiften ağrı var normalmiş bakalım akşam olsada eve gitsem hemen klimalıyı açıp ısınmak istiyorum yanlız bağırsaklarım henüz boşalmadı 2 kere sinemaki içtim 2 .incisi midemi bulandırdı başımı döndürdü internetten İngiliz tuzu siparişi verdim haftaya onunla yapmayı planlıyorum bakalım
teşekkür ederim canımCok gecmis olsun rabbim acil sifa versin
Kızlar şuan 18 saat olduAllah'dan çay içtimde biraz kendime geldim eve gitmeme 3.5 saat kaldı
Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...
Yok Canım sen buara bayağı ataktasın Maşallah gayet iyi gidiyor bu hafta olmasa da haftaya kesin 7 li rakamları görürsün
Rabbim şifa versin sana inşallah ..dua edicem sana inşallah kurtulursun hastaligindanCanım ciddi bir rahatsızlığım var. Çağın hastalığı, adını bile adımıza almak istemediğimiz.
Detayını konuşunca kendimi kötü hissediyorum , o yüzden pek anlatamıyorum
Rabbim herkese şifa versin
Benim ısınacak soba varda müşteri için kapı açık olduğu için malesef çalışmıyor
Slm kızlar herkes dağıldı galiba Kayınpederin evine misafir geldi yardıma gittim birçok şey yaptık ama bana uygun bir şey yoktu o yüzden alelacele eve gelip birşeyler yedim şükür doydum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?