Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende aynen katiliyirum diyet lafi korkunc geliyo bana .Dengeli gitmek en guzeli hem boyle olunca biseylere saldirmiyosun da

Slm kızlar herkes dağıldı galiba Kayınpederin evine misafir geldi yardıma gittim birçok şey yaptık ama bana uygun bir şey yoktu o yüzden alelacele eve gelip birşeyler yedim şükür doydum
Afiyet olsun canım benim bugün burada kurufasulye ve turşu varmış bir ara niyeti bozmuştum şükür gruplar geldi orucu bozmadım

Kesinlikle harfi harfine zaten ayni dusuncedeyiz bundan sonra allah izin verir de ideal kgma dusersem 2 kg mu aldim hemen onu geri vericem ...

Buarada bende sizi taniyabilir miyim ...

Dun aksam yapip yedim kuru maden suyu haric

Menun cok guzel bence afiyet olsun

Kızlar oruç iyi gidiyor yanlız normalden fazla üşüyorum hem hava soğuk hemde orucun etkisiymiş gözlerim ağrıyor birazda başım hafiften ağrı var normalmiş bakalım akşam olsada eve gitsem hemen klimalıyı açıp ısınmak istiyorum yanlız bağırsaklarım henüz boşalmadı 2 kere sinemaki içtim 2 .incisi midemi bulandırdı başımı döndürdü internetten İngiliz tuzu siparişi verdim haftaya onunla yapmayı planlıyorum bakalım

Menunuz guzel afiyet olsun

Gule gule iyi gunlerde giy insallah...Bahara insallah bende 36-38 beden giyerim cok istiyorum bunu

Gecmis olsun yarin daha iyi olursun ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…