Bende aynen katiliyirum diyet lafi korkunc geliyo bana .Dengeli gitmek en guzeli hem boyle olunca biseylere saldirmiyosun daBen ayrıca diyet adından çok rahatsızım diyetim bunu yiyemem filan yok bende menülerime bakarsın her canım istediğini yerim ancak abartmadan denge yapıyorum bu şekilde gayet iyi gidiyor bakalım şu üç kilomu da bir versem sonra 65 istiyorum bana yeter
Afiyet olsun canım benim bugün burada kurufasulye ve turşu varmış bir ara niyeti bozmuştum şükür gruplar geldiSlm kızlar herkes dağıldı galiba Kayınpederin evine misafir geldi yardıma gittim birçok şey yaptık ama bana uygun bir şey yoktu o yüzden alelacele eve gelip birşeyler yedim şükür doydum
Kesinlikle harfi harfine zaten ayni dusuncedeyiz bundan sonra allah izin verir de ideal kgma dusersem 2 kg mu aldim hemen onu geri vericem ...Ne güzel anlatmışsın zamanında yolun kötüye gittiğini anlasak önlem alıp yanlıştan dönsek bu sorunları yaşamazdık. Hep arada durumun ciddiyetini anlayıp sonra durumu kabbulenip kendimizi kandırmaktan ertelemekten bu hale geldik.
Prensesini allah bağışlasın canım aramıza hoşgeldin İnşallah eski zayıf görünüşüne dikkat eden @Mislisse olacaksın yeniden bizde buna şahitlik edicez
Peki ben sadece grubumdaki kisilerin menusunu mu yorumlayacagim peki?Evet canımMislisse konuyu takip ediyormuşsun takımlar konusunu biliyor musun iki takım halinde yarışıyoruz zuzular takımındasın şimdi bizimle ben @tevafuk55 @PammukPrensess @papatya1994 @didemdefne birde sen:)
Buarada bende sizi taniyabilir miyim ...Ne güzel anlatmışsın zamanında yolun kötüye gittiğini anlasak önlem alıp yanlıştan dönsek bu sorunları yaşamazdık. Hep arada durumun ciddiyetini anlayıp sonra durumu kabbulenip kendimizi kandırmaktan ertelemekten bu hale geldik.
Prensesini allah bağışlasın canım aramıza hoşgeldin İnşallah eski zayıf görünüşüne dikkat eden @Mislisse olacaksın yeniden bizde buna şahitlik edicez
Dun aksam yapip yedim kuru maden suyu haricBen sadece bugün yedim canım gün içinde yoğurt yemediğim için akşam yedim. Sonra fikir hoşuma gitti 1 hafta deneyip sonucu bildiririm maden suyu tek başına içildiğinde etkili yoğurt da öyle ikisi birden neden olmasın dene istersen
Menun cok guzel bence afiyet olsunİyi geceler ponciklerim ve zuzular
Bugün harika bir gün oldu menü açısından
SABAH 11de bir dilim kaşarlı börek yağsız patates ve kabak kızartması üstünde domates sosu yaptım sarımsaklı mis gibi oldu. bir bardak da kendi yaptığım vişne suyu
Ara 4 dilim limonlu ayva
Aksam 4te 4 kaşık taze fasulye 2 kaşık makarna bolca salata
Su 2 litre
Spor 30dakika pilates
Hayır herkese yorum yapıcaksın bu gruplar motive amaçlı oluşturuldu canımPeki ben sadece grubumdaki kisilerin menusunu mu yorumlayacagim peki?
HosbuldumHoş geldin cnm
Ne guzelmis ya bi yandan da kcal yaktirir aci benim bildigimBende sabah akşam kendimi tutmasam yerim acı beni mutlu ediyor çikolata yerine acı yerim :)
Cok gecmis olsun rabbim acil sifa versinBen yatıyorum iyi geceler kızlar yağın çok yoğun bir iş günü beni bekliyor. oğlumda yine hasta bademcikleri şişmiş ateşi düşmüyor sabah beri
Menunuz guzel afiyet olsunCumartesi sabah
Omlet,domates, maydonoz, 6 zeytin, bir avuç çiğ badem, tarçınlı süt.
Öğle
Bir küçük kase domates çorbası
Akşam
Bir kase mercimek çorbası, iki-üç kaşık haşlanmış didiklenmiş tavuk,üç kaşık zeytinyağlı taze fasulye, salata. 2 lt su. Spor olarak kına gecesinde bol bol dans. Vee biz de kına gecesi sabaha kadardır bol yeme içme bol eğlence. Önümüze gelen çeşitli yemekler sarmalar, pastalar, cipsler, kolalar. Hiç birine dokunmadım.
Pazar sabah
Az kıymalı yumurta, domates,kk kadar peynir,6 zeytin 3 ceviz,şekersiz çay
Öğle
4 tane lahana sarması, yarım dilim su böreği
Akşam
Yarım kase mercimek çorbası, 2 kaşık etli pilav, salata
2 lt su.spor yok maalesef. Çok yoruldum bugün
Istemiyormu kendisi kg vermeyiEvet bu şekilde daha dikkat ediyor insan bugün eşime dedim eğer on kilo verirsen sana damattan istediğin takımı alcm 100 kilo olmuş adam tamam boyu uzın ama hastalık kilo o diyete başlarsa bende daha rahat zayıflarım
Gule gule iyi gunlerde giy insallah...Bahara insallah bende 36-38 beden giyerim cok istiyorum bunuKızlar bugün kendime iki elbise ve eşarp aldım. Elbiselerin biri 38 biri de 40 beden ama kesimlerinden olsa gerek baya bollar. 40 bedenin bir küçüğü kalmamıştı ama kumaşı da Allah tan bolluğu döküm gibi gösteriyor
Gecmis olsun yarin daha iyi olursun ins.15 dakika kadar sıkı karın egzersizi yaptım bugün yediklerimi telafi etmez ama boş durmak içime sinmedi alışverişte o kadar yürüdüğünde eritmiştim bence kahvaltıyı :) aşırı mide bulantısı yaşıyorum bütün gündür yarın çok daha güzel bir gün olsun hepimiz için saat çok geç Orda kimse yoktur kapanışı ben yapayım dedim herkese iyi geceler
Canim ben gerek instagram gerek twitter falan hicbisey anlamiyorum bu yuzden yorum yapamiycamCanım instgramdan atmış engelledim fakat mesajı silemiyorum yeğenlerim elinde aldığında telefonu düşenemiyorum ya
Supersin ben de leslie yapicam40 dk eliptik bisiklet sürdüm canlar bugün hareket etmeyen terlemeyen kalmasın
SupermisGruplarımız şöyle ki Ponçikler ve Zuzular olmak üzere iki grup halinde yarışıyoruz. Gruptaki kilo verenlerin toplamı çarşamba toplanacak kimin grubu daha çok verdiyse o karşı tarafa ceza verecekspor ve kötek gibi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?