Kızlar oruç iyi gidiyor yanlız normalden fazla üşüyorum hem hava soğuk hemde orucun etkisiymiş gözlerim ağrıyor birazda başım hafiften ağrı var normalmiş bakalım akşam olsada eve gitsem hemen klimalıyı açıp ısınmak istiyorum yanlız bağırsaklarım henüz boşalmadı 2 kere sinemaki içtim 2 .incisi midemi bulandırdı başımı döndürdü internetten İngiliz tuzu siparişi verdim haftaya onunla yapmayı planlıyorum bakalım
Kızlar şuan 18 saat olduAllah'dan çay içtimde biraz kendime geldim eve gitmeme 3.5 saat kaldı
Arkadaslar musait olunca bana herkes kendini tanitabilirmi merak ediyorum rakibelerimi evlimisiniz bekarmisiniz caliyomusunuz coluk cocuk listede yaziyor ama yinede yas kg boy falan ...
Ben tanitayim yine kendimi merak edenler olur belki
istanbuldan ,yasim 29 ,boyum 158, kg 85 ,evliyim,ev hanimiyim, 19 aylik prensesim var .
Zorlamıyorum canım bir daha dükkanda olduğum zaman yapmayı düşünmüyorum zor oluyor bakalım şimdi çay içtim yine eve gidince rahat olurumCanım çok zorlama kendini ,,,
Hoşgeldin,
Boyumuz ve kilomuz aynı :)
Ben 37 hatta 38 yaşındayım.
Sanırsam topiğin en yaşlısıyım. Topiğin ablası ilan ediyorum kendi mi
teşekkür ederim canım. babannesine bıraktım bugün gece sürekli ateşlendi kaltkım durdum. bugün erkenden yatıcam
çok sağol canım.
tatlım ben diyet yapmıyorumki aslında fazla değil. ben bir tabak makarna en az 10 dilim börek yiyen bir insandım. bunlar benim dişimin koğuğuna yetmezde işte anla.ben hayatımdan çıkmayacak olan yiyecekleri diyet yaparak kesersem. tekrar yemeye başladığmda kat kat kilo alırım. azar azar yiyip nefisimi yatıştırıyorum. birde kızartma yağsız canım actifryda bir kaşık yağla yapıyorum hem leziz hem sağlıklı.
sağol canım benim sanada geçmiş olsun. çocuklar hasta olunca çok mutsuz hissediyorum
ben acıyı tatlıyı tuzluyu ekşiyi Allah ne verdiyse. mide değil kuyu
pislikler ne olacaksa onu gönderince. Nasıl silinir hiç bilmiyorum canım ya bulabildinmi bişeyler
hoşgeldin canım nasılsın biraz daha iyimisin
menülerin harika canım
canımcım çarşambaya kadar fazlalıklarımı vermek için uğraşıyorum
bende donuyorum
teşekkür ederim canım.
akşam eşim çiğköfte getirmiş. yalvardı ama yemedim yinede aferin bana
canım ya daha çok üşürsün şimdi.
teşekkür ederim canım
bende evliyim 30 yaşındayım 64.9 kg 164 boy memurum 8 yaşında prensesim ve 3 yaşında prensim var
selam kızlarrr çok yoğunum ve üşüyorum pazara gittim öğlen arası hamsi aldım akşama fırında yapıcam yanına salata ekmeksiz oh mis
Ben bile şaşırdım yanlız öğlende yemeğinde kuru fasulye ve turşu olunca şöyle bir gittin geldim bozayım mı bozmayayım mı diyeMaşallah iyi dayanmışsın
Dikkat et , fazla zorlama kendini tamam mı?
Zorlamıyorum canım bir daha dükkanda olduğum zaman yapmayı düşünmüyorum zor oluyor bakalım şimdi çay içtim yine eve gidince rahat olurum
Ben bile şaşırdım yanlız öğlende yemeğinde kuru fasulye ve turşu olunca şöyle bir gittin geldim bozayım mı bozmayayım mı diye
Biri 2011 doğumlu biri de 2013 doğumlu yani 5 buçuk 3 buçuk :)Kac yasindalar peki?
Evet işte o oruç yanlız benim bağırsaklar çalışmadı canım ya haftaya İngiliz tuzu alınca çok daha verimli olur diye düşünüyorum daha önce antrenman yaptım Karatay ile 11 saat canım bu 36 saat sürecekBen tam geçmişi okuyamadım ancak sağlık orucunu tutuyorsun diye anladım.
Bir belgeselde faydalı olduğunu anlaytıyordu.
Ya valla sağlıksız denildiği için hergün tercih etmiyorum. Kahvaltı yapmadığım zamanlar içiyorum en azından tok tutuyorAslinda sabah erken kahvalti yapilmayinca icilebilir
Sağol canım bak yokluğunu çok aradım sensiz buraların tadı YokCanım dikkat et , üşütme, bu aralar tam grip havası
TÜh ya senin şansın. Çoğu zaman yiyiceğin bişi olmaz bugün gayet güzel bugünde sen oruçsun :)Afiyet olsun canım benim bugün burada kurufasulye ve turşu varmış bir ara niyeti bozmuştum şükür gruplar geldiorucu bozmadım
Of harikasın afiyet olsun canımselam kızlarrr çok yoğunum ve üşüyorum pazara gittim öğlen arası hamsi aldım akşama fırında yapıcam yanına salata ekmeksiz oh mis
Sağol canım bak yokluğunu çok aradım sensiz buraların tadı Yok
Evet sorma resmen nefsim sınandıTÜh ya senin şansın. Çoğu zaman yiyiceğin bişi olmaz bugün gayet güzel bugünde sen oruçsun :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?