Buarada kg ve boy ne kadarpeki?[/QUOTE]HosbuldukAmin cumlemizinkini insallah..memnun oldum tekrar
İstemez olur mu ama boğazını tutamıyordu. Kaç gündür başı ağrıyordu bugün hastaneye gitti tahlil verdi Trigliserini biraz yüksek çıkmış doktor beyaz ekmek yeme demiş biraz yağsız ye filan kırmızı etten uzak dur beyaz et ye filan demiş belki bu sayede o da tam karar verir ve beraberce güzel bir şekilde kilo veririz. Ben sadece onu motive etmek için bir ödül koydumIstemiyormu kendisi kg vermeyi
Canim o kadar yorucuyduki .. 6 tane 1_5 yaş arası çocukve 7 yetişkin ama güzel agirladigimi düşünüyorum
Sen ne yaptın öğrenci grupları geldi mi
Çok kalabalıkmış, ellerine emeğine sağlık...
Şimdi dinlen biraz ...
Tamam Tatlım tekrardan kusura bakma bilmediğim için merak ettim. Sormadım say söylemedin sayCanım ciddi bir rahatsızlığım var. Çağın hastalığı, adını bile adımıza almak istemediğimiz.
Detayını konuşunca kendimi kötü hissediyorum , o yüzden pek anlatamıyorum
Rabbim herkese şifa versin
Bende anladım da çaktırmayam dedimtevafuk55 misafirin cumartesiymiş, dinlemişsindir şimdiye, ben bugün sandım
Geriden okuyunca hatlar karıştı
Bu hafta bizim takım sizi yenecek zuzularTamam Tatlım tekrardan kusura bakma bilmediğim için merak ettim. Sormadım say söylemedin say
Tabii. Boyum 1.68 kilom 65 hedef kilom 57
Güncel kilom 63.9 boyum1.61 yaşım 28 bilgilerimi sormuştu bir arkadaş çok mesaj var okuyum derken göremedim tekrar bütün yediklerimi gün sonunda güncel olarak yazacağım şimdi kızımı uyutup temizlik yapıp yemek yapmam lazım kadın olmak zor iş vesselam
Bende anladım da çaktırmayam dedim
Kurtulusun işte ille okuman Lazım boşver oku gitsin kurtların dökülsünHatlar fena karıştı
Geçmişi okumadan rahatta edemiyorum
Yanlız bu oruçda milletin bağırsakları Allah ne verdiyse çalışmış benimkilerde tık Yok o değilde birazdan eve gideceğim 30 km işte o zaman gelirse ayvayı yedim kızlar birde çarşıda işlerim var ne yapsam ki
Çok geçmiş olsun canımCanım ciddi bir rahatsızlığım var. Çağın hastalığı, adını bile adımıza almak istemediğimiz.
Detayını konuşunca kendimi kötü hissediyorum , o yüzden pek anlatamıyorum
Rabbim herkese şifa versin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?