Bu hafta bizim takım sizi yenecek zuzulargümbür gümbür geliyoruz haberin ola
Kredi kartının zamanı geçti o yatacak canım yarın yaparım çünkü sabahdan bu yana olmadı birde orada gelirse ayvayı yerimÇarşıdaki işlerin acil değils ebence direk eve git canım
Çok geçmiş olsun canım
Miçom benim cansın bu haftada benimle aynı takımda ol yoksa sana karşı yarışamam ben
Kredi kartının zamanı geçti o yatacak canım yarın yaparım çünkü sabahdan bu yana olmadı birde orada gelirse ayvayı yerim
Ya ben unuttum ya sormayı dur mesaj atıp sorayımkulkedisi30 malesef bulamadım canım sinir oldum ya eşim gelince baksın artık çocuklara vermem telefonu
1.68 boy 65.6 kilo[/QUOTE]Buarada kg ve boy ne kadarpeki?
Kesinlikle tam 1 saatim kaldı canım hemen dükkanı kapatır eve giderim yarın ki kahvaltımı ve akşam yemeğimiÇok riskli bence de en iyisi biran önce eve gitmek ...
Ay çok iyi olur canım ya sana zahmetYa ben unuttum ya sormayı dur mesaj atıp sorayım
Iyi yapmissin hayirlisi olsun bakalim kim ideal kgsuna daha erken yaklasacak...Yaris ve odul iyidirİstemez olur mu ama boğazını tutamıyordu. Kaç gündür başı ağrıyordu bugün hastaneye gitti tahlil verdi Trigliserini biraz yüksek çıkmış doktor beyaz ekmek yeme demiş biraz yağsız ye filan kırmızı etten uzak dur beyaz et ye filan demiş belki bu sayede o da tam karar verir ve beraberce güzel bir şekilde kilo veririz. Ben sadece onu motive etmek için bir ödül koydum
Kesinlikle tam 1 saatim kaldı canım hemen dükkanı kapatır eve giderim yarın ki kahvaltımı ve akşam yemeğimiyaparım uyurum
Ay inşallah canım benim temizlenir önümüzdeki ay 10 gün yapıcam bakalımŞimdiden iyi dinlenmeler, ne güzel vücudunu temizlemiş olacaksın.
Allah bagislasin canim yavrularini hepimizinkini yani ...Biri 2011 doğumlu biri de 2013 doğumlu yani 5 buçuk 3 buçuk :)
Ya valla senin bu oruç bayağ işleri karıştırdı ben de mi yapsam ne :)Bu hafta bizim takım sizi yenecek zuzulargümbür gümbür geliyoruz haberin ola
Hamsi favorim , afiyet olsun
Of harikasın afiyet olsun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?