- 31 Ağustos 2016
- 633
- 1.682
- 28
- 41
Yarın yicenmi 36 saat demiştin. Buarada sordum görümceciğime canım mesajın üzerine gel mjı yana sürükle sonra sesize al ve sil işareti çıkıyor sil de bir dene bakalım oluyor muKesinlikle tam 1 saatim kaldı canım hemen dükkanı kapatır eve giderim yarın ki kahvaltımı ve akşam yemeğimiyaparım uyurum
Bu hafta bizim takım sizi yenecek zuzulargümbür gümbür geliyoruz haberin ola
afiyet olsun canımBenim menüm bugün bol su ve bol çay içtim kızlar
direk eve git madem canımYanlız bu oruçda milletin bağırsakları Allah ne verdiyse çalışmış benimkilerde tık Yok o değilde birazdan eve gideceğim 30 km işte o zaman gelirse ayvayı yedim kızlar birde çarşıda işlerim var ne yapsam ki
biz ezecez onları merak etmeYanlız @puantiyeli_kelebek yok bisiklet biniyor sanırım az değil oda valla kızlarhepimizi ezecek özellikle beni neler dedim ya bende gaza gelmişim
Canım ben şifa için tutuyorum tartı ile alakası Yok çok araştırdım bu konuda instgramda bir bayan var oda yaptı ve ben son günlerde gluten çok tükettim yüzüm Bile şişti Çarşamba günü birde serum yedim vücudun arınması için yapıyorum yoksa tartıdaki rakama takılmıyorum dedim ya zaten 38 beden giyiyorum üstüm 36 beden kimse 70 kg olduğuma inanmıyor burayada stres için takılıyorum buraya yazmak rahatlatıyorYa valla senin bu oruç bayağ işleri karıştırdı ben de mi yapsam ne :)
İşler iyice kırışacak benim başkan bayağ iyi gidiyor onu da hafife alma e bizde vermişizdir bir 200-300 gram:) buarada bu hafta hiç tartılmadım ben çok merak ediyorum
Evet 10 kilo verse eşim gayet iyi olur. Çünkü 1.84 boyu var göbeği fazlaIyi yapmissin hayirlisi olsun bakalim kim ideal kgsuna daha erken yaklasacak...Yaris ve odul iyidir
yerim canım anasını ağlatırımda akşam getirdi yemedim bende tartıya + yansımasın diyekulkedisi30 ayyy siz çiğ köfte yemiyor musunuz???? ben yiyorum valla tabi marulla ve fazla olmaması şartıyla.içinde bulgur olduğu için sakıncalı görmüyorum neden yemiyorsun sen bilmiyorsam bilgilenmek isterim
Menün güzel kuruyemiş ile sağlıklı yağ almışsın ve leptinin çalışmış harikasınbugünkü menümüde yazayım
sabah bir haşlanmış yumurta bir dilim ekmek peynir zeytin vişne suyu 2 ceviz
ara bir yeşil elma
öğlen pazara gittim yemek yiyemedim kuruyemişle geçiştirdim.
akşam ekmeksiz fırında balık ve salata turşu
Evet canım dün akşam 20.30 yedim yemeğimi yarın sabah 11.00 de bozucakla orucu dur deneyeyim sağol zahmet olduYarın yicenmi 36 saat demiştin. Buarada sordum görümceciğime canım mesajın üzerine gel mjı yana sürükle sonra sesize al ve sil işareti çıkıyor sil de bir dene bakalım oluyor mu
Biliyorum canım onu ama 36 saat yemek yemezsen tartıda da her halukarda eksiyi göreceksin onu demek istedim. Yoksa bu eksi görmek için yapılabilecek bir şey değil bunu biliyorum canmCanım ben şifa için tutuyorum tartı ile alakası Yok çok araştırdım bu konuda instgramda bir bayan var oda yaptı ve ben son günlerde gluten çok tükettim yüzüm Bile şişti Çarşamba günü birde serum yedim vücudun arınması için yapıyorum yoksa tartıdaki rakama takılmıyorum dedim ya zaten 38 beden giyiyorum üstüm 36 beden kimse 70 kg olduğuma inanmıyor burayada stres için takılıyorum buraya yazmak rahatlatıyor
Ben Zaten sana ve
afiyet olsun canım
direk eve git madem canım
biz ezecez onları merak etme
Hym bende bir bakamadım birazdan bakayım orucun ayrıntısına. Yok canım ne zahmeti. Yapabilirsen haber ver merak ettimEvet canım dün akşam 20.30 yedim yemeğimi yarın sabah 11.00 de bozucakla orucu dur deneyeyim sağol zahmet oldu
Menün güzel kuruyemiş ile sağlıklı yağ almışsın ve leptinin çalışmış harikasın
Bende yiyorum canım etsiz ve ev yapımı olduğu zaman sıkıntı yok ama dışarının ürünlerine güven olmadığı için yememiştir.kulkedisi30 ayyy siz çiğ köfte yemiyor musunuz???? ben yiyorum valla tabi marulla ve fazla olmaması şartıyla.içinde bulgur olduğu için sakıncalı görmüyorum neden yemiyorsun sen bilmiyorsam bilgilenmek isterim
Canım dün tartıldım wc sonrası +idim pekte birşey oynamaz geliyor bakalım Çarşamba sonuç ne olucak 3 ay daha 36 saat yapınca sonra 10 günlük yapıcam fakat şu lavman işini yapamamBiliyorum canım onu ama 36 saat yemek yemezsen tartıda da her halukarda eksiyi göreceksin onu demek istedim. Yoksa bu eksi görmek için yapılabilecek bir şey değil bunu biliyorum canm
Yaptım canım Allah razı olsun sabahdan bu yana kafayı yedim ya iğrenç insan yüzündenHym bende bir bakamadım birazdan bakayım orucun ayrıntısına. Yok canım ne zahmeti. Yapabilirsen haber ver merak ettim
Yeme Zaten canım içlerinde Çin tuzu var sakın bende ev yapımı yerim etli yada etsiz yeterki ev yapımı olsun ay canım çektim ağzımın suyu aktıBende yiyorum canım etsiz ve ev yapımı olduğu zaman sıkıntı yok ama dışarının ürünlerine güven olmadığı için yememiştir.
Evet olabilir ben ev yapımı severim ama nerde bulcam her zaman burda helal sertifikalı çiğ köfte satan biyerden alıyoruz o açıdan Problem yokBende yiyorum canım etsiz ve ev yapımı olduğu zaman sıkıntı yok ama dışarının ürünlerine güven olmadığı için yememiştir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?