Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Kesinlikle tam 1 saatim kaldı canım hemen dükkanı kapatır eve giderim yarın ki kahvaltımı ve akşam yemeğimi yaparım uyurum
Yarın yicenmi 36 saat demiştin. Buarada sordum görümceciğime canım mesajın üzerine gel mjı yana sürükle sonra sesize al ve sil işareti çıkıyor sil de bir dene bakalım oluyor mu

Bu hafta bizim takım sizi yenecek zuzular gümbür gümbür geliyoruz haberin ola

Benim menüm bugün bol su ve bol çay içtim kızlar
afiyet olsun canım
direk eve git madem canım
Yanlız @puantiyeli_kelebek yok bisiklet biniyor sanırım az değil oda valla kızlar hepimizi ezecek özellikle beni neler dedim ya bende gaza gelmişim
biz ezecez onları merak etme

Canım ben şifa için tutuyorum tartı ile alakası Yok çok araştırdım bu konuda instgramda bir bayan var oda yaptı ve ben son günlerde gluten çok tükettim yüzüm Bile şişti Çarşamba günü birde serum yedim vücudun arınması için yapıyorum yoksa tartıdaki rakama takılmıyorum dedim ya zaten 38 beden giyiyorum üstüm 36 beden kimse 70 kg olduğuma inanmıyor burayada stres için takılıyorum buraya yazmak rahatlatıyor

yerim canım anasını ağlatırımda akşam getirdi yemedim bende tartıya + yansımasın diye

Menün güzel kuruyemiş ile sağlıklı yağ almışsın ve leptinin çalışmış harikasın

Yarın yicenmi 36 saat demiştin. Buarada sordum görümceciğime canım mesajın üzerine gel mjı yana sürükle sonra sesize al ve sil işareti çıkıyor sil de bir dene bakalım oluyor mu
Evet canım dün akşam 20.30 yedim yemeğimi yarın sabah 11.00 de bozucakla orucu dur deneyeyim sağol zahmet oldu

Biliyorum canım onu ama 36 saat yemek yemezsen tartıda da her halukarda eksiyi göreceksin onu demek istedim. Yoksa bu eksi görmek için yapılabilecek bir şey değil bunu biliyorum canm

Bende yiyorum canım etsiz ve ev yapımı olduğu zaman sıkıntı yok ama dışarının ürünlerine güven olmadığı için yememiştir.

Biliyorum canım onu ama 36 saat yemek yemezsen tartıda da her halukarda eksiyi göreceksin onu demek istedim. Yoksa bu eksi görmek için yapılabilecek bir şey değil bunu biliyorum canm
Canım dün tartıldım wc sonrası +idim pekte birşey oynamaz geliyor bakalım Çarşamba sonuç ne olucak 3 ay daha 36 saat yapınca sonra 10 günlük yapıcam fakat şu lavman işini yapamam netten araştırdım iğrenç geldi

Bende yiyorum canım etsiz ve ev yapımı olduğu zaman sıkıntı yok ama dışarının ürünlerine güven olmadığı için yememiştir.
Evet olabilir ben ev yapımı severim ama nerde bulcam her zaman burda helal sertifikalı çiğ köfte satan biyerden alıyoruz o açıdan Problem yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…