Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Herkese merhabaaa :) Ben anne değilim ama ben de fit olmaya varım :)
1.65

Üniversiteye hazırlanırken 69.8 kiloya kadar çıkmıştım. Kilo aldığımı farkediyordum ama tartıya çıkmaya korkuyordum.. Ve tartıya çıktığımda da beynimden vurulmuşa döndüm. Ömrü hayatımda hiç bu kadar kilo almamıştım. 70 i görmeden kendimce diyete başlamıştım baktım olmuyor deli cesareti dukan diyetine başladım ufak değişiklikler yaparak uyguladım kaç ayda olduğunu çok da bilmiyorum 54 kiloya kadar düştüm. Ve dukanın üzerinden 3 yıl geçti ben hiçbir koruma evresi vs uygulamamış olmama rağmen bu verdiğim 15 kilodan sadece 7 kilosunu aldım ve açıkçası tatlı börek çörek çok kaçırdım.

Şimdi ise kpss hazırlanıyorum baktım 61.5 olmuşum tekrar tartıda beni şok edecek bir rakam görmeden kendimde diyet ya da diyet uygun değil sağlıklı yaşam gibi bir şey uyguluyorum ne yediğime kendim karar veriyorum normalde tuketmedigim gıdalarla olacak diyetleri devam ettiremem kilo alırım diye düşündüm veee bir buçuk ayda 56 ya kadar düştüm. Boyum 1.65 ve hedefim 50 :) Kalan 6 kiloyu da beraber motivasyonla vermek istiyorum. :)

Sarımsaklı yoğurt neye girse güzelleştiryor.
ilk fırsatta deneyeceğim.

Geçmiş olsun.
Havalardan birden soğudu , tam grip havası.

Geçmiş olsun canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…