Anladım canım kolay gelsinişteyim canım. sabah biraz yoğundu
Canım kuru kayısı bir gecede suda beklet önce kayısı ye arkasından suyunu iç yada incir yeMenü iyi ancak hareket yok
Bağırsaklarımda çalışmıyor 3 gündür.
Bu sabah artıdaydım
Ben umutluyum menüler süperBen yarından pek umutlu değilim
Bu hafta olmasada haftaya kesin geçeriz.
Bende kedi gibi uyurdumÇocukken sobanın arkasında ki minderde oturmak benim için büyük keyifti.
Orada uyur kalırdım :)
Ben de ilk defa denedim. Hem sağlıklı,hem pratik,hem de lezzetli. Aslında kızartmayla yapılıyor ama ben kızartmadım sadece haşladım.haşladıktan sonra kaşıkla hafif küçüktüm çiçeklerini.Ama büyük de olur isteğe göre.Sarımsaklı yoğurtla karıştırıp üzerine tereyağı ve zeytinyağıyla kıymalı salçalı Sos yaptım.tavsiye ederim.
Canım kuru kayısı bir gecede suda beklet önce kayısı ye arkasından suyunu iç yada incir ye
Ben umutluyum menüler süper
Şuan iyiyimde orucu yanlış yapmışım canım sorma kitaplarını okumak lazımher ikisi de etkilemiştir , şimdi nasılsın ?
@puantiyeli_kelebek sanki bir yaprak dökümü mü seziyorum ne :)Ben yarından pek umutlu değilim
Bu hafta olmasada haftaya kesin geçeriz.
Tamam canım aslında öğleden sonrada yedğim oluyor ama bazen akşam da yediğim oluyordu mandalin vaya nar zaten buara mevsim meyvesi olarak dikkat ederimMeyveyi akşam değil sabah tüketsen canım
Şuan iyiyimde orucu yanlış yapmışım canım sorma kitaplarını okumak lazım
Günaydın Kızlar ben yine grip olmuşum yabir aydır bu ikinci gribim geçen sene bir kere bile hasta olmamıştım. ondan önceki sene yine hep hastaydım. Demekki ben bir sene nadasa çekiliyorum :) Neyse nasılsınız ne var ne yok Miyav_su orucunu sağlıklı bir şekilde bitirmene sevindim canım.
Burada acayip soğuk sabah -2 diyordu telefon
Sağol canım aynen öyle ama öğleden sonra düzeldim iyiyim şükür sonra bişi olmazsaGeçmiş olsun.
Havalardan birden soğudu , tam grip havası.
oğlum iyileşemedi öğleden sonra izin alıcam müdür verirse. doktora götürücem tekrardan sanırım penisilin olmadan geçmiycek. şimdi işlerimi bitireyim. yarın için çok umutsuzum bu arada. iki gündür uykusuzluktan ödem mi oluştu vucudumda yoksa gerçek kilommu bilmiyorum ama hiç hoşuma gitmedi tartıdaki rakam
Fıstık olma yolundasın canım ne yaşlısı
Ben yarışırım vallaVilma 37 haftada 500 gr veriyor hatun emin adımlarla solluyor hepimizi benim hedefim Vilma 37 seni geçmek kuzu:)
Yok canım 40 dk dan sonra pilim bitiyor aslında daha çok sıkılıyorum malesef .. Misafirden geçit olmuyor ki canım cici kayınvalifenin yakınları gelip gidiyor şimdide
3 gün den başla 36 saatten 10 güne geçmek zor olur
İnşallah mahçup etmem sizi de bende sizden beklentilşyim söyliyim
Benimde kafam karıştı yoğunluktan aslında ponçiklerdesin sen kuzum öyle yazdım da takım ismini yanlış yazdım karşı yanımdasın yani @külkedisi30 takımı kendi takımımın ismini bilmiyorum daha tüü bana :)
Tabi canım 40 dklık sporumla karşımda kim durabilir ki yerim onun kariyerini :))
Ya valla ben eskiden çok seviyordum kışı da şimdi çocuklar hep hasta oluyor bende hasta oluyorum diye sevmiyorum eskisi gibi. Yoksa kış ayları bana çok düzenli gelir, hep aynı saatte yemek yenir, herkes evinde olur
Ben soğu sevmeyenlerdenim .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?