Evet canım bu konuda yabancı uzman bir kadın ile konuştum o anlattı neyse şu kitapları bir okuyayım sonra daha bir bilinç ile yapıcamNasıl yanlış yapmışsın ?
Sadece sıvı tüketmekten başka dikkat edilmesi gerekenler mi varmış canım
@puantiyeli_kelebek canım badenin şekerinde unsuz krep tarifi varyanlız Hindistan cevizi unundan yada Hindistan cevizinden bahsetmiş ben ise keten tohumu ile yapıcam
Evet canım bu konuda yabancı uzman bir kadın ile konuştum o anlattı neyse şu kitapları bir okuyayım sonra daha bir bilinç ile yapıcam
Tamam canım eve gidince yapıcam yarının kahvaltısı olarak hemen burada paylaşırım merak etmeYapınca nasıl olduğunu bizimle de paylaşırmısın.
Merakla bekleyeceğim.
Bence denemelisin benim dediğim kadın Rus ve bilgili ve dediki ilk kural bunu yaptığını kimseye söyleme çünkü siz müslümanlar hemen bizim oruç diyorsunuz ve bilinç altınız kötü etkileniyor herşeye olumsuz bakan bir toplumsunuz birbirinizi çok olumsuz etkiliyorsunuz oruca başlamadan birkaç gün önce sebze tüketmemizi banyo yapıp keselenmemiz gerektiğini söyledi fazla konuşamadım telefonla müşterilerim geldiBende denesem mi diye düşünüyorum.
Kararsızım ...
Yok Can'ım öğlen yemek yiyemiyorum sevmiyorum da ondan iki ara öğün yapıyorum daha iyi hissediyorum kendimiMenün güzel gerçekten. Öğle yemeği yemiyor musun ?
Okuyunca içim ısındı aynı şeyleri bende yaşadım sobanın dibine sığınıp o uyku öyle güzel olurdu ki keşke hiç büyümeseydim diyeceğim bir çocukluğum olamadı maalesef ama yine de güzeldi :)İliklerimize kadar ısınırdık valla diğer odalar buz gibi oluyordu ama yorganların altından çıkmadın mı sorun yoktu çok özlemişim gerçekten :)
Vilma 37 kadınla konuşmak istersen facebook yönlenderibilirim birde kadın vegan veganluğıda övüyor haberin olsun
Vilma 37 birde bu işi klinikte yapan birisinin adını verdi İstanbul'da yaşıyormuş bu adam ve seni kampa alıyormuş doktormuş adını unuttum ya
Olabilir canım bu kadına sorarsın dediğim gibi özelden mesaj attım sana birde çok konuşuyor başın ağrıya bilirKuzenimde istanbul'da bunu yapan doktor var dedi. Acaba aynı kişi mi? Kuzene adını sormadım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?