Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Bende denesem mi diye düşünüyorum.

Kararsızım ...
Bence denemelisin benim dediğim kadın Rus ve bilgili ve dediki ilk kural bunu yaptığını kimseye söyleme çünkü siz müslümanlar hemen bizim oruç diyorsunuz ve bilinç altınız kötü etkileniyor herşeye olumsuz bakan bir toplumsunuz birbirinizi çok olumsuz etkiliyorsunuz oruca başlamadan birkaç gün önce sebze tüketmemizi banyo yapıp keselenmemiz gerektiğini söyledi fazla konuşamadım telefonla müşterilerim geldi

Vilma 37 canım 36 saat-3 gün-10 gün ve 40 gün yapan var karaciğer ve mide kanseri ve reflüden safra kesesi taşından kurtulanlar var canım benim benimde vücudum taş üretiyor bunu o yüzden yaptım çünkü taş oluşumu vücut susuz kalınca oluyor ve ben bu yüzden yıllardır oruç tutmuyorum bunda su olduğu için yapayım dedim hemde birkaç gündür gluten tüketiyorum birde stresliyim belki işe yarar dedim evet kısmen yaradı gece çok güzel uyudum

İliklerimize kadar ısınırdık valla diğer odalar buz gibi oluyordu ama yorganların altından çıkmadın mı sorun yoktu çok özlemişim gerçekten :)
Okuyunca içim ısındı aynı şeyleri bende yaşadım sobanın dibine sığınıp o uyku öyle güzel olurdu ki keşke hiç büyümeseydim diyeceğim bir çocukluğum olamadı maalesef ama yine de güzeldi :)

Bugünkü menum sabah iki dilim k.ekmegi karisik tost yaptım yağsız onu yedim ikindi gibi 1 parça haşlanmış derisiz tavuk göğsü 1 1 salata 1 domates ara 1 mandalina akşam yemiyor um günü kapadim belki yarım tane nar yerim su iki litre 3 kupa Yeşilçay 10 dk karın bacak egzersizleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…