- 25 Kasım 2011
- 3.712
- 5.894
- 358
Afiyet olsun canım güzelBugün ki menüm kahvaltıda :nar suyu,1 küçük elma ,2 küçük mandalina öğlen yiyemedim onun yerine çiğ kuruyemiş akşam menüm zeytinyağlı karnabahar yemeği , közlenmiş soğan ,ev yapımı turşu ve çiğ kuruyemiş
Güzel menü afiyet olsun 3 bardak Yeşilçay çarpmasınBugünkü menum sabah iki dilim k.ekmegi karisik tost yaptım yağsız onu yedim ikindi gibi 1 parça haşlanmış derisiz tavuk göğsü 1 1 salata 1 domates ara 1 mandalina akşam yemiyor um günü kapadim belki yarım tane nar yerim su iki litre 3 kupa Yeşilçay 10 dk karın bacak egzersizleri
Kızlar masallah diyim ne zamandır çikolata abur cubur yemiyorumhayretlerdeyim
Yok bişey olmaz :)Güzel menü afiyet olsun 3 bardak Yeşilçay çarpmasın
Geceden 1 bardak suda bekletilmis 2-3 kayisiyi hersabah ac karnina icmeni oneririm diyetisyen onermisti nedense diyette cok oluyomus bu kabizlik ne kadar su icsendeMenü iyi ancak hareket yok
Bağırsaklarımda çalışmıyor 3 gündür.
Bu sabah artıdaydım
Allah kabul etsin afiyet olsunOrucumu açtım geldim buradayım :) menüde kuru pilav vardı. :) tabiki birer porsiyon yedim. Yanında kuru soğan :) şimdi meyve yiyorum... Oruçlu olunca fazla yiyemiyo insan :)
Allah kabul etsin bende çok severim kuru fasulye ve yanında kuru soğanıOrucumu açtım geldim buradayım :) menüde kuru pilav vardı. :) tabiki birer porsiyon yedim. Yanında kuru soğan :) şimdi meyve yiyorum... Oruçlu olunca fazla yiyemiyo insan :)
Allah kabul etsin afiyet olsun
Sağolun kızlar :)Allah kabul etsin bende çok severim kuru fasulye ve yanında kuru soğanı
Ogleden sonra biraz uyudum canım şimdi de yemek yedik menumu yazayımtevafuk55 canım sanırım dünden yorgun olduğun için uyudun galiba yorgunluktan
Menun cok guzel spor yapabiliyomusun peki?Bugün ki menüm kahvaltıda :nar suyu,1 küçük elma ,2 küçük mandalina öğlen yiyemedim onun yerine çiğ kuruyemiş akşam menüm zeytinyağlı karnabahar yemeği , közlenmiş soğan ,ev yapımı turşu ve çiğ kuruyemiş
Masallah...Aksam yok birde aslinda en guzeli afiyet olsunBugünkü menum sabah iki dilim k.ekmegi karisik tost yaptım yağsız onu yedim ikindi gibi 1 parça haşlanmış derisiz tavuk göğsü 1 1 salata 1 domates ara 1 mandalina akşam yemiyor um günü kapadim belki yarım tane nar yerim su iki litre 3 kupa Yeşilçay 10 dk karın bacak egzersizleri
Normalde yapıyordum uzun zamandır yapmıyorum inşallah önümüzdeki günlerdeMenun cok guzel spor yapabiliyomusun peki?
Nasıl oldun dinlendin mi paşa yaramazlık yapmaz inşallahOgleden sonra biraz uyudum canım şimdi de yemek yedik menumu yazayım
Insan alisinca istemiyor ama sunu bilirim abiur cuburu birakmak sigara birakmak kadar zor benceKızlar masallah diyim ne zamandır çikolata abur cubur yemiyorumhayretlerdeyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?