Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar ,,,

Ben bu sabah şok oldum.

Aklım karıştı.

Dün güzel olan bağırsaklarım çalıştı ,
Kötü olan menüm akşam yemeği fazla oldu.
Menüm:

Sabah : Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata ve 2 kaşık unla yapılmış otlu krep
Ara: yarım dilim ekmek ve peynir
Akşam : 2 tabak nohut ( 2. tabak fazla oldu)
Ara: 1 trabzon hurması , yanında glisemik i,ndeksi düşürmek için 10 çiğ badem

sabah büyük bir umutla tartıya çıktım ve şok

86,7

Nasıl bir günde 1,9 kilo fark eder hemde bağırsaklarım çalımışken.

Canım yarın yada ptesi tartıl ancak belli olur normal

Maşallah yine kısırlı bir menü iyi tatlı yememişsin canım afiyet olsun sporunda iyimiş bugün bende ip atlayacağım

Akşama göbek atarım canım merak etme kızın için üzüldüm umarım hemen atlatır canım onun bademcikleri sorunlu galiba benim yeğenimde öyleydi alındı şimdi çok rahat geçmiş olsun

Canım sen bilinçaltını bilemezsin mesela benim bazı takıntılarım var ve rüyama girer haftanın 2-3 günü anlatabildin mi bilmiyorum onun tedavisi var kesinlikle kendin Yok edeceksin iyi bari rüyaymış kurtulmuşsun

Akşama göbek atarım canım merak etme kızın için üzüldüm umarım hemen atlatır canım onun bademcikleri sorunlu galiba benim yeğenimde öyleydi alındı şimdi çok rahat geçmiş olsun
sağol canım ya aldırmayın dedi doktor ortaokuldan sonra rahatlar dedi

afiyet olsun cnaım bende aynı durumdayım

Canım başka bir tartıda tartılmalısın bakalım o kaç gösterecek
öyle bir şansım yok canım
Maşallah yine kısırlı bir menü iyi tatlı yememişsin canım afiyet olsun sporunda iyimiş bugün bende ip atlayacağım
tatlıya hayır dedim bende şaştım kendime. tabiki kısır için aynı şeyi yapamadım

Normal mi? ben şoktayım , gerçekten bağırsaklarım çalışınca 84 görürüm diye beklerken
Sen beni dinle ptesi bekle bu arada sabahları maydonoz ve yeşillik tüket canım birde kuru incir zeytinyağı ile ye sabahları ama gece yatarken küçük fincanda zeytinyağı iç Çarşamba bak nasıl oluyor

afiyet olsun cnaım bende aynı durumdayım

öyle bir şansım yok canım
tatlıya hayır dedim bende şaştım kendime. tabiki kısır için aynı şeyi yapamadım
Eczaneye git canım eczanelerde vardır tartı bende kısıra hayır diyemiyordum artık hayır diyorum umarım bugün arkadaş toplantısında yoktur çünkü yeni gömlek aldım yanlardan sıkıyor dur foto atayım sana

Sen beni dinle ptesi bekle bu arada sabahları maydonoz ve yeşillik tüket canım birde kuru incir zeytinyağı ile ye sabahları ama gece yatarken küçük fincanda zeytinyağı iç Çarşamba bak nasıl oluyor

Tamam canım , öyle yapayım.

Küçük fincan dolusu zeytinyağı mı içeyim , yoksa 1 kaşık kadar falan mı ? Tam anlayamadım :)

Tamam canım , öyle yapayım.

Küçük fincan dolusu zeytinyağı mı içeyim , yoksa 1 kaşık kadar falan mı ? Tam anlayamadım :)
Canım miden alıyorsa bir fincan Yok almıyorsa Türk kahve fincanında az birşey yanlız soğuk sıkım iç ki şifa olsun sana ben sabahları dvit ile karıştırıp bir fincan içiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…