Canım başka bir tartıda tartılmalısın bakalım o kaç gösterecektartımın bozuk olduğunu düşünmeye başladım sabah +400 daha eklenmişti dünkü kiloma oturup ağlayasım geldi
Canım yarın yada ptesi tartıl ancak belli olur normalGünaydın kızlar ,,,
Ben bu sabah şok oldum.
Aklım karıştı.
Dün güzel olan bağırsaklarım çalıştı ,
Kötü olan menüm akşam yemeği fazla oldu.
Menüm:
Sabah : Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata ve 2 kaşık unla yapılmış otlu krep
Ara: yarım dilim ekmek ve peynir
Akşam : 2 tabak nohut ( 2. tabak fazla oldu)
Ara: 1 trabzon hurması , yanında glisemik i,ndeksi düşürmek için 10 çiğ badem
sabah büyük bir umutla tartıya çıktım ve şok
86,7
Nasıl bir günde 1,9 kilo fark eder hemde bağırsaklarım çalımışken.
Maşallah yine kısırlı bir menü iyi tatlı yememişsin canım afiyet olsun sporunda iyimiş bugün bende ip atlayacağımgünaydın kızlar
dünkü menüm
sabah yarım simit ve zeytin
öğlen bir kase tarhana çorbası yarım kase pırasa
akşam 4:30'da bir kase kısır (bebek görmeye gitmiştik tatlılar vardı ama yemedim sadece kısır yedim)
su 1,5 litre
spor 150 ip atlama 50 squat 70 mekik (hasta çocukla ancak bu kadar oluyor)
Canım yarın yada ptesi tartıl ancak belli olur normal
Akşama göbek atarım canım merak etme kızın için üzüldüm umarım hemen atlatır canım onun bademcikleri sorunlu galiba benim yeğenimde öyleydi alındı şimdi çok rahat geçmiş olsunkıskançlıktan çatlıycan sandım kuzu
yemiycem zaten moralim bozuldu ya dünden beri
duydum göbek atabilirsin
tamam yemiycem kızlar. Arkadaşla waffle yemeye gidicektik haftasonu iptal edeyim hemen
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
gidemessinMiyav_su izin vermiyorum
tebrikler canım harikasın
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
dünden beri ateşli canım iyi değil
çok iyi değil cnaım ateşli dünden beri. düşüyor sonra hemen geri çıkıyor
afiyet olsun canım
afiyet olsun canım
Niyekulkedisi30 kendi cezasını veriyor olmaz Vilma 37 kıymayın onun cezasınıda ben alıyorum onu yedirtmem size ipi 250 defa atlayacağım @puantiyeli_kelebek
İnşallah canım hepimize mutlu ve güzel bir gün olsunGünaydın kızlar mutlu bir gün olsun
Ama ben sana ceza verdirmem ki canım
Bu sabah ki tartı faciasından sonra en büyük cezayı ben almalıyım
kulkedisi30 Cezasını sen ver @papatya1994 eksi 1 kiloyla hallettin sen bunu @pammukprenses @tevafuk55 sizde Vilma 37 ufak bir ceza kızlar artışı az ve mazeret sahibi kabızlıktan ötürü
Canım sen bilinçaltını bilemezsin mesela benim bazı takıntılarım var ve rüyama girer haftanın 2-3 günü anlatabildin mi bilmiyorum onun tedavisi var kesinlikle kendin Yok edeceksin iyi bari rüyaymış kurtulmuşsunMiyavsu gerçekten bilinç altımda çikolata yemek yokyani çok şükür canım istemiyo ama rüyamda misafirlikte yine bitter olanı verildi bugün ve ben tadına bakıp oğluma yedirdim sonra dedim keşke tadinada bakmasaydim uyandimki ruyaymis dedim bilseydim rüya hepsini yerdim
sağol canım ya aldırmayın dedi doktor ortaokuldan sonra rahatlar dediAkşama göbek atarım canım merak etme kızın için üzüldüm umarım hemen atlatır canım onun bademcikleri sorunlu galiba benim yeğenimde öyleydi alındı şimdi çok rahat geçmiş olsun
Günaydın kızlar ,,,
Ben bu sabah şok oldum.
Aklım karıştı.
Dün güzel olan bağırsaklarım çalıştı ,
Kötü olan menüm akşam yemeği fazla oldu.
Menüm:
Sabah : Peynir, zeytin, yeşillik, 2 dlm ekmek
Öğle: salata ve 2 kaşık unla yapılmış otlu krep
Ara: yarım dilim ekmek ve peynir
Akşam : 2 tabak nohut ( 2. tabak fazla oldu)
Ara: 1 trabzon hurması , yanında glisemik i,ndeksi düşürmek için 10 çiğ badem
sabah büyük bir umutla tartıya çıktım ve şok
86,7
Nasıl bir günde 1,9 kilo fark eder hemde bağırsaklarım çalımışken.
öyle bir şansım yok canımCanım başka bir tartıda tartılmalısın bakalım o kaç gösterecek
tatlıya hayır dedim bende şaştım kendime. tabiki kısır için aynı şeyi yapamadımMaşallah yine kısırlı bir menü iyi tatlı yememişsin canım afiyet olsun sporunda iyimiş bugün bende ip atlayacağım
Sen beni dinle ptesi bekle bu arada sabahları maydonoz ve yeşillik tüket canım birde kuru incir zeytinyağı ile ye sabahları ama gece yatarken küçük fincanda zeytinyağı iç Çarşamba bak nasıl oluyorNormal mi? ben şoktayım , gerçekten bağırsaklarım çalışınca 84 görürüm diye beklerken
Eczaneye git canım eczanelerde vardır tartı bende kısıra hayır diyemiyordum artık hayır diyorum umarım bugün arkadaş toplantısında yoktur çünkü yeni gömlek aldım yanlardan sıkıyor dur foto atayım sanaafiyet olsun cnaım bende aynı durumdayım
öyle bir şansım yok canım
tatlıya hayır dedim bende şaştım kendime. tabiki kısır için aynı şeyi yapamadım
Sen beni dinle ptesi bekle bu arada sabahları maydonoz ve yeşillik tüket canım birde kuru incir zeytinyağı ile ye sabahları ama gece yatarken küçük fincanda zeytinyağı iç Çarşamba bak nasıl oluyor
Evet bazı doktorlar hayır diyorlar umarım geçer rabbim şifa versinsağol canım ya aldırmayın dedi doktor ortaokuldan sonra rahatlar dedi
Canım miden alıyorsa bir fincan Yok almıyorsa Türk kahve fincanında az birşey yanlız soğuk sıkım iç ki şifa olsun sana ben sabahları dvit ile karıştırıp bir fincan içiyorumTamam canım , öyle yapayım.
Küçük fincan dolusu zeytinyağı mı içeyim , yoksa 1 kaşık kadar falan mı ? Tam anlayamadım :)
O bayanla konuştun mu canım şifa orucu için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?