Canım iş stresi şu saçlarımın dökülmesiCanim niye öyle diyosun menülerin cok güzeldi bu hafta sorunun be bilmiyorum ama inş hallolur bizi bırakma lutfen
Selam fıstık hayırdır ne oldu ki çok kafaya herşeyi takıyorsun. Eşin de yanında yok buara onun da etkisi var bence Allah yardımcın olsun. Ama sen bizi bırakamzsın ya kıymazsın bizeDükkana bugün yine geç kaldım ve ben tartılmadım hepinizden özür dilerim bu aralar gerçekten çok çok kötüyüm kendimi veremiyorum bir türlü belli bir süre uzaklaşmak iyi geleceğine düşünüyorum hakkınızı helal edin bilmeden kırdığım insanlar varsa çok özür dilerim hep diyorum burası sanal ortam karşı tarafı tam tanımıyoruz
İnan merak etmiyorum niye böyle olduğumuda biliyorum çok mutsuzum saçlarım dökülüyor
Çokmuş canım ama stersten oluyor biliyorum benim babamda da var yemeyle alakası yok çok. E kötüysen gitmeseydin işe yani canından mı kıymetliCanım iş stresi şu saçlarımın dökülmesisabah kalkamadım açlık şekerim 320 düşün sendeleyerek giyindim titriyordum zor geldim buraya tartıya Bile bakmıyorum bilmiyorum Bile kilomu İnan önemli değil
Sağol canım ya çok stresliyim aşırı acayip oldum sabah bugün akşam olsun hemenKendini nasıl daha iyi hissedersen canım. Hakkında hayırlı ve güzel şeyler olsun inşallah
Pişman oldum sorma zaten fırtınada var olmazsa öğlen giderim duruma göreÇokmuş canım ama stersten oluyor biliyorum benim babamda da var yemeyle alakası yok çok. E kötüysen gitmeseydin işe yani canından mı kıymetli
İnan merak etmiyorum niye böyle olduğumuda biliyorum çok mutsuzum saçlarım dökülüyoryataktan zor uyandım açlık şekerim 320 düşün saçlarımı Bile taramıyorum buraya gelince arkadaş zorla tarartıyor
canım benim stres yapma desemde zor kendimden biliyorum.Sağol canım ya çok stresliyim aşırı acayip oldum sabah bugün akşam olsun hemen
Aynen canım ya aman yemişim işini mişini. Sonuçta senin işin kendi elinde hastaysan gitme yani bir şey olmaz. Ama kafana çok her şeyi takıyorsun ki böyle oluyor. Tek kalmamaya çalış evde belki sıkılıyorsun yapacak bişey yok nolacak düşünecen işte eşinin uzağa gitmesi hiç iyi olmadı senin içinPişman oldum sorma zaten fırtınada var olmazsa öğlen giderim duruma göre
teşekkür ederim canım64 ler kapıda maşallah tebrik ediyorum
Afoyet olsun guzel menu canimMenüm
Sabah ılık limonlu şu 2 k kayısı
Kahvaltı 1 has yumurta 2 kk peynir ve yeşillik
Ara sütlü kahve
Öğle 13.30: 5 köfte salata
Küçük kase yoğurt
Ara: Türk.Kahvesi 10 fındık 2 ceviz içi 1 k kayısı
Aksam 18.15: ton balıklı salata yoğurt
Ara(misafirlikte) sütlü tatlı bir dilim
2.5 litre su
Kizlar kg bildirimimi yapayim sonra gecmisi okuyacagim insallah herkes istedigi rakami gormustur.
@puantiyeli_kelebek
Gecen hafta:84.2
Bu hafta:83.4
Fark:-800Eki Görüntüle 1909309
700 gr az değil bravoBu hafta fazla veremedim ama olsun üzülmüyorum vücudumdaki şişliği hissediyorum bu hafta regl haftası haftaya gidecek inşallah
Geçen hafta : 63.0
Bu hafta: 62.3
Fark: -700
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?