Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Canim niye öyle diyosun menülerin cok güzeldi bu hafta sorunun be bilmiyorum ama inş hallolur bizi bırakma lutfen
Canım iş stresi şu saçlarımın dökülmesi sabah kalkamadım açlık şekerim 320 düşün sendeleyerek giyindim titriyordum zor geldim buraya tartıya Bile bakmıyorum bilmiyorum Bile kilomu İnan önemli değil

Selam fıstık hayırdır ne oldu ki çok kafaya herşeyi takıyorsun. Eşin de yanında yok buara onun da etkisi var bence Allah yardımcın olsun. Ama sen bizi bırakamzsın ya kıymazsın bize

Çokmuş canım ama stersten oluyor biliyorum benim babamda da var yemeyle alakası yok çok. E kötüysen gitmeseydin işe yani canından mı kıymetli

Sağol canım ya çok stresliyim aşırı acayip oldum sabah bugün akşam olsun hemen
canım benim stres yapma desemde zor kendimden biliyorum.
Rabbim feraha çıkarsın inşallah.

Pişman oldum sorma zaten fırtınada var olmazsa öğlen giderim duruma göre
Aynen canım ya aman yemişim işini mişini. Sonuçta senin işin kendi elinde hastaysan gitme yani bir şey olmaz. Ama kafana çok her şeyi takıyorsun ki böyle oluyor. Tek kalmamaya çalış evde belki sıkılıyorsun yapacak bişey yok nolacak düşünecen işte eşinin uzağa gitmesi hiç iyi olmadı senin için

Günaydın kızlar ,

Hemen kilo bildiriminde bulunup kaçacağım. Boğazım felaket, doktora gideceğim.

Dönünce okurum geçmişi.

@puantiyeli_kelebek

Geçen Hafta : 84.8
Bu Hafta: 85.6
Fark : + 800 gr

Afoyet olsun guzel menu canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…