Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Günaydın kızlar ,

Hemen kilo bildiriminde bulunup kaçacağım. Boğazım felaket, doktora gideceğim.

Dönünce okurum geçmişi.

@puantiyeli_kelebek

Geçen Hafta : 84.8
Bu Hafta: 85.6
Fark : + 800 gr
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine buara herkes hasta aman. Bende artıdayım bu hafta ki zaten biliyordum neyse yine abartılı değiliz üzülme

Selam fıstıklar, bugun kızımn doğm gunuydü okul sonrası kızımın okuluna gittim dğum günnnü kutladık ilk göz ağrımın. oraya kızılay kan aracı gelmiş okulda etkinlik yapılıyormus. kanveren velilerin öğrencileri sinemaya gidecekmiş. ben de kan verdim amaaaa
bana bi sürü tatlı yedirdilerrrtansiyonum düşük çıktı önce onu toparamak için sekerpare ikram ettiler. sonra da kan verdikten sonra çokoprens verdier. e kızımın pastaından da küçük bir dilim yedim amannnniiiinnn vurun beni vurun kan verince kötü oldum o durumda teli okulda untmuşum şimdi bizim ağır laptop tan yazıyorum.

Merhaba kızlar, fena grip oldum.
O yüzden bugün giremedim foruma.
Sanki çoğunluk bugün yoğun az yazışılmış.

İyi akşamlar bugün kimsecikler yok
Dünki menüm sabah bir nescafe iki ceviz iki kuru kayısı
Öğlen 12:30 iki yumurtalı omlet iki zeytin iki dilim peynir domates salatalık
Akşam 18:30 dünden kalmış kuru fasulye ve yoğurtlu köfte
Bugün;
Sabah 09:30 iki lokma ekmek bir dilim peynir bir çatal p. Kızartma 10:30 bir poğça
Öğlen 13:00 bir kibrit kutusu kadar peynir bir dilim ekmek domats saltalık
Ara iki kuru kayısı bir küçük parça orcik
Akşam 17:45 iki dilim kıymalı börek bir kase mercimek çorba salata turp herkese afiyet olsun

Olsun canım çarşamba günleri biraz olur tartı sonrası prensesine de hayırlı yaşlar iyiki doğmuş

Afiyet olsun canim menun iyi buarada orcik nedir?

Menum
Sabah: 1 has yumurta 2 çatal peynir yeşillik

Ara: sütlü kahve
10.30: ince dilim pasta 1 bardak meyve suyu
12.00: 2 tane sekerpaere(kandan once)
13.00:1 cokoprens madensuyu(kan verdikten sonra)

Ara 16.00: Türk Kahvesi 2 k kayısı 10 fındık
Yeşil çay
Aksam 19.15: 1 tabak ıspanaklı yumurta
Ton balığı , salata
1 kase yoğurt
Ara: tarçınlı süt 2 ceviz içi
2.5 litre su

Biraz sekerli bi gun olmus hem dogumgunu hem kan verme derken yarin dengelemen kaydiyla guzel diyelimIlk goz agrina da ailenizle birlikte mutlu yaslar ve yillar dilerim

Günaydın kızlar ,

Hemen kilo bildiriminde bulunup kaçacağım. Boğazım felaket, doktora gideceğim.

Dönünce okurum geçmişi.

@puantiyeli_kelebek

Geçen Hafta : 84.8
Bu Hafta: 85.6
Fark : + 800 gr
Olsun bakalim moral bozma yarindan itibaren daha dikkatli olursan acigi kapatacagini umuyorum

teşekkür ederim canım
64lerden içeri girmiştim. ama dün yediğim hemde geç yediğim etliekmekten dolayı böyle oldu. pazar günü tartıldığımda 64.6 yı görmüştüm en son
Sen kg bildirimini yaptin mi canim benmi gorenedim yoksa?

Biraz sekerli bi gun olmus hem dogumgunu hem kan verme derken yarin dengelemen kaydiyla guzel diyelimIlk goz agrina da ailenizle birlikte mutlu yaslar ve yillar dilerim
Sağolasın canım normalde sadece pasta yemeyi planliyirdum ama dedigimden dolayi. Benim hem tansiyon hem şeker düşük old için oradaki doktor özellikle söyledi. Yarın bak bakalim nasıl menu çıkacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…