Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Cok gecmis olsun nasilsin simdi iyimisin?

Iyi bakalim afiyet olsun keske yedigimiz herseyin %85 ini yaksa vicudumuz

Canim hersey yoluna girecektir eminim zamanla kalmani cani gonulden isterim ama sorunun ne oldugunu bilemedigim icin en dogru karar senindir Cunku sagligin ve mutlulgun herseyden onemlidir...

Genel olarak kahvalti yapmayimi sevmiyosun yoksa yumurta peynir falan o turevleri mi sevmiyosun?Kornfleks tuketebilirsen onu onerebilirim ..Daha ziyade ne seviyorsunuz once bilmemiz lazim ip atlama meselesine gelirsek gecen sene 2 gun ust uste 90 kg ile ipatlamaya kalkisinca hastanelik oldum 2 hafta haraket edemedm seni bilmiyorum ama ben cok kotu olmustum ara versen iyi edersin yuruyus tarzi en iyisi evet ip atlamak super kg verdiriyor her kasi calistiriyor ben lisedeyken 66 kgda iken 2 ayda 15 kg verdm ip atlayarak ve yediklerime dikkat ederek 50 kgya dusmustum ...

Afiyet olsun menun iyi bence

Kizlar bugun carsiya gittim kendime biseyler baktim bi kaban aldim haki yesili yarin yine gidecegim canta falan bakacagim evden2 de ciktim sonra esimle bulusup 8 de eve geldik hemde yuruyerek cunku disarda iskender yedim;( ama erimistir 6 saattir disardaydim toplam 2 saat sirf yurudum Anliycaniz yorgunum menumu yazip kacacagim

Menumu yazayim hemen
Sabah: 2 has.yum/2 dlm salam/2 dlm tb ekmek /kk peynir /1 kupa az sekerli cay

Ara 1 abuc leblebiyle karisik kuru uzum (disari cikarken yanima almistim)

Aksam 1 pors iskender /cola

2 saat yuruyus /2 litre su

İskender de sorun yokta cola olmamış canım iskender bende severim dibindeki ekmeği de yemem güzel ve sağlıklı bence colayı ben hayatımdan çıkardım baya oldu çok canm istese belki fanta o da çok az

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…