Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Uygun bir ortam yok mu iki yumurta pisirip yiyeilecegin tavuk neden yiyemiyorsun canim?

Bende varim. Benim hikaye hepten ofsayt kizlar. 25 yasindayim son 10 yil icinde bir kac kez 15 kg uzeri kilolari verip geri almis insanim. 10 ay once dogum yaptim gebeligim boyinca 3.5 kg aldim zaten 3200 u bebisimdi:) zaten 92 kiloyla hamile kaldigim icin surekli yememe ragmen gebeliktw cok kilo almadim benim ust sinir 95 mis demekki dedim. Bir ara 59 kiloya kadar dustum ama suan yine 94 kiloyum. Magazalarsa buyuk beden aramaktan, begendigimi degilde buldugumu giymekten biktim. Esim de 185 cm boyunda 67 kg adam onu gordukce iyice uyuz oluyorum. Adam benden 5 yas buyuk ama ben kendimi ondan 10 yas buyuk gibi goruyorum bazen. Esimde sag olsun bir kilo ver vs. Demiyor dese belki gaza gelicem ama yok. En son internette gezerken bir anne kiz gordum ilk okul yazlarinda bir kiz ve citi piti bir anne o kadar ozendim ki kizimla oyle olabilmeye bu yuzden karar verdim artik pes etmek yok!

Uygun bir ortam yok mu iki yumurta pisirip yiyeilecegin tavuk neden yiyemiyorsun canim?
Malesef Canım benim iş yerim tex mağazasının içinde ben burada kiracıyım yemekte ne varsa onu yiyebiliyorum birde şehirden 30 km uzaklıktayız en yakın sipariş yerimde 10 km uzaklıkta 1 tane var oda pideci bende pide yemiyorum malesef bir avuç fındık yedim açlığım ı kesti tavuktan zehirlendin ben 16 senedir yemiyorum

Hoşgeldin Can'ım aramıza maşallah hamilelikte kilo almamışsın çok iyi inşallah bizlerde öyle oluruz fazla kilo almayız vaktin varsa sporda yapmayı çalış Canım daha iyi verirsin

Hosgeldin canım hepimiz cok azimle basladik bayram girdi araya birçok kisi tatilde dönünce harika bir grup olarak cok basarili olacagimiza eminim..boyun ve hedefin kaç ?

Gecmis olsun canım o zaman aksamdan hazirlamak disinda yapacak birsey yok gibi.. sen şeker orucuna mi basladin canim?

Hoşgeldin Can'ım aramıza maşallah hamilelikte kilo almamışsın çok iyi inşallah bizlerde öyle oluruz fazla kilo almayız vaktin varsa sporda yapmayı çalış Canım daha iyi verirsin
Hos buldum canim... meslek geregi 2 ay daha tatildeyim yani sabahlari 1 saat yuruyuse gun icinde yarim saat spora vaktim var. Ama azim yok o yuzden burdan destege gaza cok ihtiyacim var

Hosgeldin canım hepimiz cok azimle basladik bayram girdi araya birçok kisi tatilde dönünce harika bir grup olarak cok basarili olacagimiza eminim..boyun ve hedefin kaç ?
Hos buldum canim. Boyum 1.65 hedef 60_65 yani -30 insallah hep birlikte hedeflerimize ulasiriz.

Gecmis olsun canım o zaman aksamdan hazirlamak disinda yapacak birsey yok gibi.. sen şeker orucuna mi basladin canim?
Akşamdan kahvaltımı hazırlıyorum Canım artık fazla hazırlarım öğlen yemegini yiyemezsem artık onları yerim zaten tip 2 diyabetim uzun zamandır paketli gıda Abur cubur yemiyorum sadece meyve yiyordum artık Onuda bırakmak için şeker orucuna başladım sende katıl bize olmaz mı

Hos buldum canim... meslek geregi 2 ay daha tatildeyim yani sabahlari 1 saat yuruyuse gun icinde yarim saat spora vaktim var. Ama azim yok o yuzden burdan destege gaza cok ihtiyacim var
Tamda yerine geldin Canım ben spor yapmayı çok seviyorum evde boş vakitlerinde pilates jillian yapabilirsin aslında asla pes etme inan bana o kilo verilince o mutluluk hiçbirşeyde yok

Azim yok falan gibi kelimelere lugatimizda yer yok artik tatlim mecbur yapicaz hemde seve seve :))
Ben bugun başlıyorum hergun farkli aktiviteler yapmak istiyorum jillian leslie plates be yürüyüşü dönüşümlü yapmak istiyorum. Bakalim hareket olsunda ne olursa olsun

Hadi bakalim bende bu sabah kahvaltiyi baya kallavi yaptim o yuzden yarin sabah basliyorum. Vira bismillah....

Ben burayi anca idare edebilirim kuzum :)) ve dukan da zaten seker meyve yok sadece tatlandırıcı kullanabiliyorum oda nadir tatlim ama seni takipteyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…