Daha önce bende verdim tam 45 kg ama malesef eski yemek alışkanlıklarıma dönünce tekrar aldım hemde hastalık olarak şimdi daha dikkatli olmak istiyorum şuanda 22 kg verdim şükür geriye 22 kg kaldı artık onlardan da kurtulmak istiyorum sende daha önce yaptığın hataları yapmazsan almazsın merak etmeDaha once yaptim insallah yone yaparim ama bu kez geri gelmesini istemiyorum o kilolari ..
Nasıl geçti tatil Canım dinlenip eğlenebildin miSelam kızlarTatil bitti artık dikkat etme vaktii
Ben nasip olursa kilo verdikten sonrada yoluma devam etmek istiyorum sizlerde olursunuz isterseniz kilo verip kacmayalim fit kalmak icin kontrollü olmaya devam edelimAy hadi inşallah Canım benim hep birlikte artık bu sefer kurtulmak istiyorum
Selam kızlarTatil bitti artık dikkat etme vaktii
Meraba arkadaslar ben zayiflamak istemiyorum ama konuya bi goz atiyim dedim soyle daha once boyle bi deneyimim oldu .Ben 3 4 sene önce 160 boyunda ve 62 kiloya yakindim alt kısım fazla üst kısım hiç olmayınca çok kötü duruyodu. Sonra hırs yapıp platese başladım ve kalori hesabı yapmaya başladım .ebru sallinin videolarindan kendim yaptim evde hep malzemeleri alarak ve 4 5 ayda tam olarak 42 kiloyu yargıda gördüm tahta gibi oldum :) ugrasilmayinca yapilalmayacak bişey yok ama ben fazla abarttim ve adetim bozuldu . 4 5 ay olmadım hastaneye gittim doktor anoreksita tanisi koydu .ama ben hiç üstüme alnmadim yine devam ettim daha fazla zayiflamadim ama kilolu korudum sonra ilaçlarla adet oldum ama ilacsiz olamadım taki bigun kafama dank edip 47 kilo plana kadar nerdeyse 1 yıl ilacsiz adet göremedim sonra kilim artınca adetim çok çok şükür düzeldi su an 53 kiloyum orta yolu buldun alan dikkat edin herşeyden önce sağlık mutlaka bilene danışın benim gibi yapmayın sonra insan çok uzuluyo .herşeyin yavaş olanı iyi .ama zayıflama konusunda player ve kalori hesabı çok etkili
Bencede bana uyar Canım Allah nasip ederse hamileBen nasip olursa kilo verdikten sonrada yoluma devam etmek istiyorum sizlerde olursunuz isterseniz kilo verip kacmayalim fit kalmak icin kontrollü olmaya devam edelim
Canım üzülme artık olan olmuş artık yarın değil bugün akşamdan tatlı yemeyi bırakıyorsun tamam mıKızlaaar ben üç gündür cıvıttım. Bayramın birinci günü bi kalburabastı, bi baklava, bi.kase dondurma, bi kase sütlaç yedim.
Ertesi günü hiç söylemiyorum, bikaç baklava falan var yani. Dünde dondurmayı cıvıttım. İki tane kalburabastı, bi baklava da cabası. Ama ekmek plav makarna hiç yemedim, bitek sarma yedim çok istiyordm. Aşure bile yeedim ama çok az. Adetim bitmedi, hala kanlı akıntım var. Şişkinlik gitmedi.
Bugünde iki tane mozaik pasta ve dondurma yedim
Ama yarından itibaren sıkı diyete devam. Çok cıvıttım.
Kızlaaar ben üç gündür cıvıttım. Bayramın birinci günü bi kalburabastı, bi baklava, bi.kase dondurma, bi kase sütlaç yedim.
Ertesi günü hiç söylemiyorum, bikaç baklava falan var yani. Dünde dondurmayı cıvıttım. İki tane kalburabastı, bi baklava da cabası. Ama ekmek plav makarna hiç yemedim, bitek sarma yedim çok istiyordm. Aşure bile yeedim ama çok az. Adetim bitmedi, hala kanlı akıntım var. Şişkinlik gitmedi.
Bugünde iki tane mozaik pasta ve dondurma yedim
Ama yarından itibaren sıkı diyete devam. Çok cıvıttım.
Afiyet olsun menun guzel sporun olursa daha da harika bende platese baslicam şimdiKızlar eve gidince yazamayabilirim bugünki menün kahvaltıda :domates,salatalık,biber ,kuru peynir şekersiz çay öğlen tavuk olduğu için yemek yemedim 1 çay bardağı kuruyemiş ve sade soda akşam ise zeytinyağlı taze fasulye ,közlenmiş biber ,patlıcan ,soğan ve yoğurt kızlar akşam eşimi ikna edersem 2 saat yürüyüş yapmayı planlıyorum
Sagol Can'ım benim ah boyun fıtığım olmasa bende yapardım süpersin Canım ben şimdilik yürüyüş ptesi itibaren spor salonuna gideceğim sana güzel sporlarAfiyet olsun menun guzel sporun olursa daha da harika bende platese baslicam şimdi
Evet sana katılıyorum Canımhep yarın diyerek erteledik yada ptesi diyerek ekimde 60 kg düşmek istiyorum en azTamam bunlari unutuyorsun hemen ve aksamdan itibaren basliyorsun canim.. artik sıkı bir sekilde baslamaliyiz yoksa kurban bayramina vah eyvahla gecer ömür soyleyeyim
Yarından itibaren sıkı diyete giricem tekrar. Yarın ekmeğimden de yapacağım..Tamam bunlari unutuyorsun hemen ve aksamdan itibaren basliyorsun canim.. artik sıkı bir sekilde baslamaliyiz yoksa kurban bayramina vah eyvahla gecer ömür soyleyeyim
Sagol Can'ım benim ah boyun fıtığım olmasa bende yapardım süpersin Canım ben şimdilik yürüyüş ptesi itibaren spor salonuna gideceğim sana güzel sporlar
Yarından itibaren sıkı diyete giricem tekrar. Yarın ekmeğimden de yapacağım..
Kahvaltıda salatalık domates peynire devam. İnşallah gider. Bugün tokken tartıldım, 77,8 gördüm. Şoook oldum. Yediklerm hemen dönüşmüş yaagöbeğimde çıktı gitmedi. Puf inşallah kurbana hedefime ulaşmış girerim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?