Var mısınız fit kadın/anne olmaya?

Ayrica hergün yarim saat eliptik 15dk twister calisiyorum. Bikacgündür yapamadim ama yarindan itibaren devam edicem. Aksatmak yok artk. 26sinda tatile cikicam maksimum sekilde kilo vermem gerekiyor

Bu yaptigin sporları hergun menünün altina yazki bizde motive olup ornek alalim

Sabah
Dukan ekmegimden 1 parca light peynir

Ogle
Ciger sote

Akşam
Tavuk
Cacık

Sular akmadigi icin pek su icemedim. Bol cay ictim
1 soda
Pilatese baslangic dvd si 55 dk

Ben hala yapamadım platesi esim geldi cok acim dedi yemegi şuyu buyu derken bu saat oldu.. ama vazgecmek yok ben gider plateseee:))
Pilates olarak ne yapıyorsun canım ? Benim hem büyük hem küçük topum, lastiğim ve çemberim var Ebru Şallı'ya ya da blogilatese başlamayı düşünüyorum

Ben de henüz kullanmadım neredeyse Ama başlıycama artık sen de ufaktan başla canım
Ben plates vücut sekillendiriyor diye biliyorm cnm daha cok zayiflamaya basladiktan sonra öneriyorlar. Simdilik kilo vermeme yardimci olmasi icin kardiyoya agirlik veriyorum. Sonraki asamada ins sira ona da gelecek..

Ben plates vücut sekillendiriyor diye biliyorm cnm daha cok zayiflamaya basladiktan sonra öneriyorlar. Simdilik kilo vermeme yardimci olmasi icin kardiyoya agirlik veriyorum. Sonraki asamada ins sira ona da gelecek..
canım sarkmama adına sıkılaşmak için pilates mantıklı değil mi ben 10 kg verdim daha yolum uzun ama şimdiden kollar gitti.en azından sıkılaşması için pilates mi yapsam diyorum

Pilates olarak ne yapıyorsun canım ? Benim hem büyük hem küçük topum, lastiğim ve çemberim var Ebru Şallı'ya ya da blogilatese başlamayı düşünüyorum

Ebru Şallı nin baslangic dvd sini yaptim beni cok zorlamadi spor yapmis gibi bile hissetmedim. Yinede devam edip 1 hafta sonra digerlerine baslamak niyetindeyim

canım sarkmama adına sıkılaşmak için pilates mantıklı değil mi ben 10 kg verdim daha yolum uzun ama şimdiden kollar gitti.en azından sıkılaşması için pilates mi yapsam diyorum

Canim 3. Kisiyim damliyorum konuya kusura bakma ama kollar gitti derken? Anlayamadım inceldi mi yani

Canim 3. Kisiyim damliyorum konuya kusura bakma ama kollar gitti derken? Anlayamadım inceldi mi yani
ortaya sormuştum zaten canım,yani incelme değil de bayağı yumuşadı bir 10 kg daha versem kesin sarkar ameliyat falan ancak kurtarır diye korkuyorum. zaten göğüsler gitti kolları kurtarayım bari

ortaya sormuştum zaten canım,yani incelme değil de bayağı yumuşadı bir 10 kg daha versem kesin sarkar ameliyat falan ancak kurtarır diye korkuyorum. zaten göğüsler gitti kolları kurtarayım bari
Cnm kollar icin agirlik öneriyorlar. Platesin hareketleri zaten kilolu bi kisi icin pek uygun deil.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…