Sildim gitti, bide şişkinlik olmasa :)İnsallah hedefine ulaşırsin kurbana kadar.. Bütün mazeretleri silelim kafamizdan yola devam
@puantiyeli_kelebek yarindan itibaren saf protein yapicm bikacgün. Sonradinda da dukanla devam ins. Yarn menü paylasirim.
Ayrica hergün yarim saat eliptik 15dk twister calisiyorum. Bikacgündür yapamadim ama yarindan itibaren devam edicem. Aksatmak yok artk. 26sinda tatile cikicam maksimum sekilde kilo vermem gerekiyor
Sildim gitti, bide şişkinlik olmasa :)
Çok güzeldi canım bol bol yüzdüm, eğlendimNasıl geçti tatil Canım dinlenip eğlenebildin mi
Pilates olarak ne yapıyorsun canım ?Ben hala yapamadım platesi esim geldi cok acim dedi yemegi şuyu buyu derken bu saat oldu.. ama vazgecmek yok ben gider plateseee:))
Atak yapmistm ama devami fiyaskoydu cnmDukan yapmis miydin daha once canım?
Yazarim mrk etmeyin kuzumBu yaptigin sporları hergun menünün altina yazki bizde motive olup ornek alalim
Benimde büyük topum var ama hic kullanamiyorumPilates olarak ne yapıyorsun canım ?Benim hem büyük hem küçük topum, lastiğim ve çemberim var Ebru Şallı'ya ya da blogilatese başlamayı düşünüyorum
Ben de henüz kullanmadım neredeyseBenimde büyük topum var ama hic kullanamiyorum
Saf proteinde cacik olmamaliydi cnm yanlismiyim acabaSabah
Dukan ekmegimden 1 parca light peynir
Ogle
Ciger sote
Akşam
Tavuk
Cacık
Sular akmadigi icin pek su icemedim. Bol cay ictim
1 soda
Pilatese baslangic dvd si 55 dk
Ben plates vücut sekillendiriyor diye biliyorm cnm daha cok zayiflamaya basladiktan sonra öneriyorlar. Simdilik kilo vermeme yardimci olmasi icin kardiyoya agirlik veriyorum. Sonraki asamada ins sira ona da gelecek..Ben de henüz kullanmadım neredeyseAma başlıycama artık sen de ufaktan başla canım
canım sarkmama adına sıkılaşmak için pilates mantıklı değil miBen plates vücut sekillendiriyor diye biliyorm cnm daha cok zayiflamaya basladiktan sonra öneriyorlar. Simdilik kilo vermeme yardimci olmasi icin kardiyoya agirlik veriyorum. Sonraki asamada ins sira ona da gelecek..
Pilates olarak ne yapıyorsun canım ?Benim hem büyük hem küçük topum, lastiğim ve çemberim var Ebru Şallı'ya ya da blogilatese başlamayı düşünüyorum
Atak yapmistm ama devami fiyaskoydu cnm
6 kisi ictik cacigi ve icinde sadece 1 tane salatalik vardi canim:)) ki ben yarim bardak ictim ayran gibi salatalik sadece aroma verdi yaniSaf proteinde cacik olmamaliydi cnm yanlismiyim acaba
canım sarkmama adına sıkılaşmak için pilates mantıklı değil miben 10 kg verdim daha yolum uzun ama şimdiden kollar gitti.en azından sıkılaşması için pilates mi yapsam diyorum
ortaya sormuştum zaten canım,yani incelme değil de bayağı yumuşadı bir 10 kg daha versem kesin sarkarCanim 3. Kisiyim damliyorum konuya kusura bakma ama kollar gitti derken? Anlayamadım inceldi mi yani
Cnm kollar icin agirlik öneriyorlar. Platesin hareketleri zaten kilolu bi kisi icin pek uygun deil.ortaya sormuştum zaten canım,yani incelme değil de bayağı yumuşadı bir 10 kg daha versem kesin sarkarameliyat falan ancak kurtarır diye korkuyorum. zaten göğüsler gitti kolları kurtarayım bari
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?